}

06 Νοεμβρίου, 2015

Ορίστε γιατί έχουν φαγωθεί ΝΑ ΜΗΝ περάσει ο όρος ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ "Γενοκτονία" σημαίνει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Οπως το αλίευσε η Κερκυραία.

Για να μη πελαγοδρομούμε αενάως!

Τουρκικές συστάσεις προς την Ελλάδα για την... λαθρομετανάστευση!

Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως κράτος - τραμπούκος, μέσα σε όλους τους άλλους χαρακτηρισμούς που υπάρχουν για την Τουρκία. Τραμπουκισμός, όμως, σημαίνει και θράσος, το οποίο η γείτονα χώρα ιστορικά επιδεικνύει μόνο όταν έχει εξασφαλισμένες συμμαχίες. 
Έτσι, μετά και από την τελευταία αυτή θρασύτατη προκλητική τουρκική κίνηση προς την Ελλάδα, θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε με ποιούς και πως τα βρήκε η Τουρκία, ώστε να τολμά να κάνει και αυστηρές συστάσεις προς την Αθήνα, ως προς το λαθρομεταναστευτικό, του οποίου την ροή ρυθμίζει η Άγκυρα και το τουρκικό παρακράτος.

Απαιτήσεις...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Γιώργος Κουμουτσάκος: ''Απαιτώ απ´τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης''
Τα καλά νέα για σένα κύριε βουλευτά είναι πως έχεις την συμπάθεια του κόσμου σαν κάποιος που κανείς δεν θάθελε νάναι στην θέση σου.
Τα κακά νέα είναι πως δεν δικαιούσαι να απαιτείς τίποτα.

Πώς τολμάς να απαιτείς ο,τιδήποτε από μιά τάχα ''δημοκρατική Πολιτεία'' όταν εσύ με τις   ψήφους σου και τα ''ναι σε όλα'' την κατάντησες μιά οιονεί δικτατορία;

ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Η Ρεπούση, ο Φίλης και οι τουρκικές πιέσεις για το αντιρατσιστικό
Από τον
Σάββα Καλεντερίδη
Εικόνα: Σάββας ΚαλεντερίδηςΤο 2014, όταν συμπληρώνονταν 100 χρόνια από την τέλεση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από πηγές μας στις Βρυξέλλες και αλλού, το τουρκικό κράτος ξόδεψε το ποσό των 5 δισ. δολαρίων για να εξουδετερώσει τις προσπάθειες των ανά τον κόσμο αρμενικών κοινοτήτων για τη διεθνοποίηση και την αναγνώριση της γενοκτονίας που υπέστησαν οι Αρμένιοι από τους Νεότουρκους και τους κεμαλικούς.
Κατά τον ίδιο τρόπο, το τουρκικό κράτος ξοδεύει κάθε χρόνο πολλά δισεκατομμύρια δολάρια επί δεκαετίες για να εξουδετερώνει όλες τις ενέργειες που κινούνται στην κατεύθυνση της διεθνοποίησης της γενοκτονίας, ενώ χρηματοδοτεί γενναία έδρες τουρκικών σπουδών ανά τον κόσμο για να περνούν οι τουρκικές θέσεις στον ακαδημαϊκό κόσμο και, δι' αυτού, στα πολιτικά συστήματα κάθε χώρας.

Εορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Βράβευση 80 βετεράνων Κορέας - Κύπρου


Με τη βράβευση των 80 βετεράνων που συμμετείχαν στον πόλεμο της Κορέας και στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής, ξεκίνησαν χθες βράδυ οι εκδηλώσεις για τον τετραήμερο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Πρόκειται για 24 βετεράνους του 13ου σμήνους μεταφορών από τους 64 που συμμετείχαν με 7 αεροσκάφη Ντακότα στον πόλεμο της Κορέας. Κατά τη διάρκεια του πολέμου καταρρίφθηκαν 4 αεροσκάφη και έχασαν τη ζωή τους 12 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Aselsan: Το ελληνικό ναυτικό είναι "gaynavy"!

Οι Τούρκοι αποθρασύνονται από τα χάδια των ισχυρών και προκαλούν την Ελλάδα 
Μία "αφίσα" της τουρκικής αθλιότητας...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Η οικονομική αλλά και εθνική κρίση της Ελλάδας έχε δώσει στην άλλη πλευρά του Αιγαίου σε πολλές περιπτώσεις την αφορμή για άκρως προκλητικά, ειρωνικά και καυστικά σχόλια σε βάρος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο εθνομηδενισμός ενώνει την αριστερά!!

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς ξαναενώνει μια συγκεκριμένη αριστερά
xantz5-thumb-large
Tου Γιάννη Ξένου

Γράφουμε συχνά το τελευταίο δίμηνο ότι η χώρα βρίσκεται στην χειρότερη θέση που έχει βρεθεί στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Η εξάμηνη «διαπραγμάτευση» του Τσίπρα που σφραγίστηκε από ένα τρίτο σκληρότερο μνημόνιο, την έχει καταστήσει έρμαιο στις ορέξεις της τρόικας. Τελευταία απόδειξη η χθεσινή επίσκεψη του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα. Ο «καλός» Γάλλος, ως υπερυπουργός, ξεκαθάρισε ότι δεν παζαρεύει το πρόγραμμα που έχει υπογράψει η κυβέρνηση και ζήτησε επιτακτικά μέχρι τη Δευτέρα να έχουν λυθεί και τα τελευταία ανοιχτά θέματα, όπως τα «κόκκινα δάνεια».

Τουρκική κυριαρχία σε όλην την Κύπρο χωρίς στρατιωτική δράση ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!

Άρθρο του αντιστράτηγου εν αποστρατεία   Φοίβου Κλοκκάρη

Η Τουρκία δεν θέλει πλήρη διχοτόμηση ή δύο τελείως ανεξάρτητα κράτη στην Κύπρο, αλλά τον έλεγχο ολόκληρης της νήσου, για λόγους ασφάλειας της Τουρκίας και επέκτασης της επιρροής της στην Ανατολική Μεσόγειο (ΑΜ) .

 Η στοχοθεσία της από τη δεκαετία του 1950 περιλαμβάνεται σε σχέδια του τουρκικού κράτους και στη βιβλιογραφία και τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων. Επιβεβαιώνεται από τα ιστορικά γεγονότα, τη συνεχιζόμενη επεκτατικότητά της σε βάρος της Κύπρου και τις θέσεις της, στις συνομιλίες λύσης του Κυπριακού.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Δείτε γιατί μας δανείζουν...


danismos

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην Ελληνική Κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 Δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον Ελληνικό χώρο.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην Ελληνική Κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Δεν αντέχουμε άλλους θριάμβους… Ας βάλει ο Θεός το χέρι του

Του Γιώργου Πετράκη 

Αντιμέτωπη με ένα ακόμη τελεσίγραφο βρίσκεται η κυβέρνηση, καθώς η κάθε απόπειρα της για πολιτική διαπραγμάτευση καταλήγει σε παραπομπή στην Τρόικα και στην υλοποίηση όλο και πιο σκληρών προαπαιτούμενων.

Μετά τον κ. Ολαντ, η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Αλέξης Τσιπρας είχαν εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες τους για την ικανοποίηση των μύχιων πόθων των κ. Δρίτσα, του Φίλη, του Ξανθού, του Καμμενου και διαφόρων άλλων αρνητών του Μνημονίου το όποιο εφαρμόζουν, στον Γάλλο Επίτροπο Μοσκοβισί .

Νίκος Φίλης, εξέχον μέλος της γενιάς των “δήθεν”...

Aπαράδεκτος ως υπουργός Παιδείας

Του Νίκου Σταματάκη 

Γνώρισα τον Νίκο Φίλη ως πρωτοετής της Νομικής Αθηνών το φθινόπωρο του 1979. Ηταν άλλωστε αδύνατο να μείνει απαρατήρητος όχι μόνο λόγω του σωματότυπού του που παραμένει ως τώρα απαράλλαχτος, αλλά και λόγω της μειλίχιας και δήθεν «φωτισμένης» ευφράδειας, ενός χαρακτηριστικού που διέκρινε τότε τους «Ρηγάδες», όπως ο Φίλης από τον «ξύλινο» λόγο των λογής σοσιαλιστικών και κομμουνιστικών παρατάξεων…

Επιτέλους: Το ελληνικό Κράτος αναγνώρισε την ηρωική επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στον πόλεμο του ΄74 στην Κύπρο

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Χρειάστηκε να περάσουν 41 ολόκληρα χρόνια από την ιστορική επιχείρηση της ΠΑ «ΝΙΚΗ» στην φλεγόμενη από την τουρκική εισβολή Κύπρο για να μπορέσει η ελληνική πολιτεία να αναγνωρίσει επίσημα την συμβολή στην άμυνα της Κύπρου των πληρωμάτων των αεροσκαφών και των Καταδρομέων που επέβαιναν σε αυτά.
Χρειάστηκε να περάσουν 41 χρόνια για να αναγνωρίσει η ελληνική πολιτεία μόνο και μόνο την ύπαρξή(!) των ηρώων αυτών καθώς όλοι προσποιούνταν πως η συγκεκριμένη επιχείρηση λες και αφορούσε κάποιο άλλο κράτος, στην καλύτερη των περιπτώσεων ή ακόμη ακόμη ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ