}

08 Νοεμβρίου, 2015

Ελληνικά μαχητικά έφτασαν πάνω από την Τουρκία - Τι λέει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΕΧ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Τέσσερα ελληνικά μαχητικά F-16 έφτασαν πάνω από την Τουρκία και πέταξαν νοτιοδυτικά της Αττάλειας όπως ανακοίνωσε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο κατά την διάρκεια αερομαχίας στην οποία είχαν εμπλακεί με τουρκικά μαχητικά που είχαν παραβιάσει τον ΕΕΧ.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 6 Νοεμβρίου από τις 13.19 έως τις 15.15 στην περιοχή Κας σύμφωνα με τους Τούρκους όμως στην πραγματικότητα τα τουρκικά μαχητικά είχαν παραβιάσει τον ΕΕΧ και απλώς τα ελληνικά τα καταδίωξαν απο εκεί...που ήρθαν.

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Γιατί είναι σημαντικό να διεθνοποιηθεί η εξόντωση των Ποντίων


Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Οι Τούρκοι -Νεότουρκοι και κεμαλικοί- τέλεσαν το στυγερό έγκλημα της γενοκτονίας από το 1914 έως το 1923. Ο στόχος τους ήταν να εξαλείψουν το σύνολο των χριστιανικών πληθυσμών από τα εδάφη της ανατολικής Θράκης, του Πόντου και της Ανατολής, για να δημιουργήσουν τη νέα Τουρκία με βάση το δόγμα «Ενα κράτος, ένα έθνος, μία γλώσσα, μία θρησκεία».
Και μόνο το γεγονός ότι πέτυχαν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τον στόχο τους, αυτό αποτελεί απόδειξη της ύπαρξης του σχεδίου της γενοκτονίας των χριστιανικών πληθυσμών, ήτοι των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ