}

12 Νοεμβρίου, 2015

«Κυβέρνηση ακρίδων»…


  • Όταν μία κυβέρνηση συμμετέχει σε συλλαλητήρια και απεργίεςε κατά των αποφάσεών της, τότε κάτι πολύ επικίνδυνο κρύβεται στην ύπαρξή της...
  • Ψάχνουν συνενόχους, ηθικό άλλοθι ή αναγνωρίζουν την ύπαρξη και λειτουργία μίας σκιώδους κυβέρνησης ξένων κύκλων;
Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Σήμερα για την Ελλάδα η ημέρα είναι διαφορετική. Όχι επειδή κηρύχτηκε γενική απεργία, αλλά επειδή στην απεργία συμμετέχει και η κυβέρνηση!!! Αν αναλογιστούμε πως η απεργία γίνεται κατά των μέτρων που νομοθετεί η κυβέρνηση και υπό το καθεστώς της απόλυτης τρομοκρατίας εφαρμόζονται, τότε το συμπέρασμα είναι εύλογο: Είτε η κυβέρνηση πάσχει (μαζικά) από διπολισμό, είτε αποτελείται από παράφρονες…!

Εκατό κιλά αλητείας...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Η απόφαση του κυβερνώντος κόμματος να συμμετέχει σήμερα στην μονοήμερη (άρα μάταιη)γενική απεργία, αποτελεί το επιστέγασμα, το άκρον άωτον της ως τώρα πολιτικής του αλητείας.

Έναν και μόνο σκοπό έχει: 
Έμμεσα να λοιδωρήσει, να αποδυναμώσει, και να ακυρώσει την όποια αξία της σημερινής κινητοποίησης.

Ασφαλιστικό: Άνω – κάτω με τις περικοπές στις συντάξεις - Κίνδυνος να χάσουν το 40% της σύνταξης όσοι δεν είναι 65 ετών

Αρμαγεδδών στις συντάξεις - Κίνδυνος να χάσουν 40% της σύνταξης οι κάτω των 65 ετών
Από Βασίλη Αγγελόπουλο
Ορατός είναι ο κίνδυνος, όσοι είναι συνταξιούχοι ηλικίας κάτω των 65 ετών, να λαμβάνουν στο εξής μόνο το 60% της σύνταξης που δικαιούνται. Το υπόλοιπο 40% θα τους χορηγηθεί όταν συμπληρώσουν το παραπάνω ηλικιακό όριο.

Η καθυστέρηση στα τέλη κυκλοφορίας ίσως γλιτώσει τις ουρές της παραμονής της πρωτοχρονιάς στις τράπεζες

Τέλη κυκλοφορίας: Ισως γλιτώσουμε τις ουρές την παραμονή ΠρωτοχρονιάςΗ καθυστέρηση στην έκδοση της πολυπόθητης απόφασης για τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 ενδεχομένος να φέρει για πρώτη χρονιά και ανατροπές στην προθεσμία πληρωμής τους.

Ο Β.Πούτιν δίνει το "πράσινο φως": H "πρωτεύουσα" των ισλαμιστών Ράκκα θα βομβαρδιστεί από αέρος με ειδικά όπλα αντίστοιχα των πυρηνικών (vid)

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS - TU-160 EΦΤΑΣΑΝ ΙΡΑΝ 

 του Βασίλη Καπούλα

H ρωσική Αεροπορία φαίνεται ότι προτίθεται να προσβάλει τις κύριες μονάδες των ισλαμιστών στην συριακή πόλη Ράκκα που θεωρείται η "πρωτεύουσα" του ISIS, χρησιμοποιώντας τον "πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα.
Hδη έχουν από τις 3 Νοεμβρίου έχουν θεαθεί στην Κασπία θάλασσα, εντός του ιρανικού εναέριου χώρου και έχουν πραγματοποιήσει δοκιμαστικές πτήσεις προς την Συρία, δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 BlackJack στο Ιράν τα οποία μπορούν να φέρουν πυρηνικές ή συμβατικές βόμβες..

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ