}

13 Νοεμβρίου, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ εισάγει το σύνδρομο του “αμφί” στην πολιτική

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης 

Χθες, (12 Νοέμβρη) είχαμε τη μεγάλη απεργία των μεγάλων κομματοτρεφομένων και κομματοτρεφόντων συνδικάτων που συνεισέφεραν μεγάλως στη δημιουργία της τρέχουσας μεγάλης καταστροφής.

Όλα μεγάλα, αλλά ακόμη μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε στους πολίτες η νέα πολιτική τακτική της “πρώτη φορά αριστεράς” κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Προσλήψεις στα Στρατιωτικά νοσοκομεία ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ

Προσλήψεις στα Στρατιωτικά νοσοκομεία ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ
Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των ήδη υψηλών υπηρεσιών υγείας που παρέχουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, επισκέφθηκε, σήμερα το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.)


Έχουν περάσει ήδη δυο χρόνια από τις μεγάλες κινητοποιήσεις των στρατιωτικών 
(Φθινόπωρο 2012/Άνοιξη

2013) στην Αθήνα - Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας. Αλλά και μια δραματική εξαετία από την αρχή της πρωτόγνωρης σε ποιότητα και ένταση επίθεσης που δέχεται ολόκληρη η ελληνική κοινωνία από τους «δανειστές» μας και από τους γηγενείς υποστηρικτές τους.

Το «σύστημα Παπανδρέου» και το έγκλημα σε βάρος της χώρας

Μία ομάδα "εκλεκτών" με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης παρέδωσε τη χώρα στην καταστροφή

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Η υπόθεση δεν είναι άγνωστη. Ούτε την επαναφέρουμε για οποιονδήποτε λόγο σκοπιμότητας. Για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, αξίζει να σημειώσουμε πως υπήρξαν συγκεκριμένοι λόγοι. Και ένα μέρος αυτών των γεννεσιουργών "αιτιών" προσπαθούμε απλώς να υπενθυμίσουμε... Κι αυτό, επειδή ελληνόφωνοι πολιτικοί και πράκτορες της ΕΥΠ, συνήργησαν και λειτούργησαν εναντίον της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, με σκοπό την αποδυνάμωσή της αλλά και την αποδιοργάνωση της χώρας, προκειμένου να ασκηθούν οι «κατάλληλες» πιέσεις που θα εξανάγκαζαν την αλλαγή (φιλορωσικής) πλεύσης της κυβέρνησης, η οποία δεν αποδεχόταν την επιβολή των αμερικανικών σχεδίων που υποβάθμιζαν τον ρόλο της Ελλάδας.

Από γκάφα σε γκάφα: Κακός σύμβουλος ο πανικός

Του Ερρίκου Μπαρτζινόπουλου 

Είναι γνωστό ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Και δυστυχώς αποδεικνύεται ακόμη χειρότερος όταν αυτοί που αναλαμβάνουν να τον διαχειριστούν είναι επιεικώς ανεπαρκείς ή στερούνται της στοιχειώδους φρόνησης να συνεννοηθούν για τη στάση που θα τηρήσουν και τη γραμμή που θ’ ακολουθήσουν.

Η αλήθεια για την εγγύηση των καταθέσεων

Όλοι πρέπει να θυμούνται τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την ασφάλεια των καταθέσεων στις αρχές του καλοκαιριού, όταν προκηρύχτηκε το δημοψήφισμα, έκλεισαν οι τράπεζες και επιβλήθηκαν τα capital controls. Κόσμος και κοσμάκης, γεμάτος αγωνία για τις οικονομίες που είχε αφήσει ανέπαφες η κρίση, ρωτούσε όποιον θεωρούσε ειδικό για την πιθανότητα να χαθούν οι καταθέσεις του. Μια τέτοια άγνοια πάνω στο τι ισχύει για τις καταθέσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, θεωρείται ανεπίτρεπτη.

Καταστολή μέσω συσκότισης...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Η συσκότιση και η καταστολή είναι δύο ακόμη από τα όπλα που μεταχειρίζεται ο πολιορκητικός κριός του συστήματος που λέγεται καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ,   εναντίον των πολιτών.

Προς την τελική πράξη του δράματος...

Αν πιστεύετε ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα έχουμε δει όλα, περιμένετε να δείτε και την Οικουμενική που ετοιμάζονται να μας σερβίρουν. Τεχνοκράτες, τραπεζίτες και δικαστές σε συσκευασία δώρου με ευρωπαϊκό περιτύλιγμα. Πρόκειται για μία κυβέρνηση που είναι καταδικασμένη να αποτύχει και η οποία θα μας οδηγήσει στην δραχμή. Το τέλειο «ξέπλυμα» για το διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης…

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ