}

15 Νοεμβρίου, 2015

Το Έγκλημα στο Παρίσι το διέπραξε το ISIS, το υπέγραψαν Ολάντ, Ομπάμα, Μέρκελ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε.!



Η πολιτική των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της διάλυσης κρατών, του μοιράσματος και ξαναμοιράσματος του κόσμου για τα συμφέροντα των πολυεθνικών, οι κυβερνήσεις πλασιέ όπλων, αυτοί που έφεραν την καπιταλιστική κρίση, αυτοί που εξέθρεψαν την μουσουλμανική τρομοκρατία δίπλα στην επίσημη κρατική τρομοκρατία, έφεραν το φονικό μέσα στις καπιταλιστικές μητροπόλεις, και τώρα απαιτούν νέους τρομοκρατικούς πολέμους!

Πως η ΕΕ χρηματοδότησε τον ISIS και τώρα "δακρύζει" για τα θύματα στο Παρίσι!

Σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες οι κυβερνήσεις έδωσαν εντολή να φωταγωγηθούν μνημεία στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης στους Γάλλους πολίτες. Οι οποίοι, όπως κι εμείς εδώ στην Ελλάδα, έχουμε ξεχάσει -ή δεν το γνωρίζαμε καν- ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χρηματοδοτήσει τους φασίστες ισλαμιστές του ISIS!

Επίσκεψη Τσίπρα σε Τουρκία. Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο στο προσφυγικό

Του Γιάννη Σιδέρη 

Μια ράθυμη κυβέρνηση, που ήρθε στην εξουσία ανυποψίαστη για όσα την περίμεναν, βιώνει τις τελευταίες ημέρες την ανήσυχη συνειδητοποίηση ότι καθυστέρησε τραγικά και έχασε ζωτικό χρόνο - και- στο προσφυγικό.

Βέβαια υπάρχει ακόμη μια κανονική ροή των προσφύγων προς τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά το μέλλον είναι άδηλο, καθώς οι χώρες, η μία μετά την άλλη, αρχίζουν να κλείνουν. Τελευταία, μόλις την Πέμπτη, η Σλοβενία άρχισε να υψώνει συρματοπλέγματα στα σύνορά της με την Κροατία, ενώ προηγουμένως, τον Σεπτέμβρη, συρματοπλέγματα είχε υψώσει η Ουγγαρία στα σύνορά της με την Σλοβενία. Κράτη αρχίζουν σταδιακά να γίνονται περίκλειστα, οπότε αδυνατεί κάποιος να προείπει ποια ωρολογιακή βόμβα απασφαλίζεται στην επικράτειά μας.

Σχέδιο κατά της Ελλάδας

Είμαστε οι πρώτοι που κάναμε χρήση του όρου «αλλαγή λαού», ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζονται στην πατρίδα μας. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες είχαμε εξηγήσει πως η υπαγωγή στη δικαιοδοσία της τρόικας και η δηλητηριώδης συνταγή του Μνημονίου θα εξασθενούσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, θα εξωθούσαν πάμπολλους νέους στη μετανάστευση και θα αλλοίωναν τη σύσταση του πληθυσμού της Ελλάδας.

Ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών: "Πραγματικοί στόχοι ήταν ο Φ.Ολάν και ο Γερμανός ΥΠΕΞ - Πάνω από 20 οι τρομοκράτες"

"ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Το τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι που συντάραξε όλη την Ευρώπη ήταν αποτέλεσμα συμμαχίας μεταξύ της Αλ Κάιντα και  του ISIS, αναφέρουν απόλυτα αξιόπιστες πηγές των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών.
Και δεν ήταν ένα τυφλό τρομοκρατικό κτύπημα, όπως φάνηκε, αλλά μια συντονισμένη ενέργεια στρατιωτικού χαρακτήρα με αντικειμενικό στόχο την δολοφονία του Γάλλου πρόεδρος Φ.Ολάντ με τον Γερμανό ΥΠΕΞ Φ.Β.Στάινμάγιερ στο Stade de France.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ