}

14 Δεκεμβρίου, 2015

ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ - Ταπεινωτικούς όρους "ειρήνης" από Μόσχα προς Άγκυρα: "Συγγνώμη, αποζημίωση και τιμωρία των ενόχων"


 Ταπεινωτικούς όρους θέτει η Μόσχα στην Άγκυρα για να υπάρξει εξομάλυνση των ρωσοτουρκικών σχέσεων που περιλαμβάνουν πληρωμή για το χαμένο Su-24, αποζημίωση στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου, επίσημη υποβολή συγγνώμης για το περιστατικό, τιμωρία των υπαίτιων και των ενόχων (εδώ προφανώς αναφέρουν τους πράκτορες Τουρκμένος που σκότωσαν αφού πρώτα βασάνισαν, τον Ρώσο πιλότο Όλεγκ Πεσκόφ), διαμέσου του πρεσβευτή της στην Άγκυρα Andrey Karlov.

Και οι Τούρκοι "βλέπουν" ότι: "Η Κωνσταντινούπολη θα πέσει και η Τουρκία θα διαλυθεί"


 Για όσους δεν το γνωρίζουν, την διάλυση της Τουρκίας δεν την προφήτεψαν μόνο οι Άγιοι Γέροντες της Ορθοδοξίας άλλα και πολλοί... επώνυμοι Τούρκοι!
Είναι αλήθεια ότι εδώ και καιρό επώνυμοι Τούρκοι είχαν προειδοποιήσει ότι τα γεγονότα θα τους ξεπεράσουν και ότι οι εξελίξεις θα φέρουν την Ρωσία στα Στενά, ενώ η χώρα τους θα διαλυθεί με την αλαζονική και καταστροφική πολιτική που ακολουθεί. Τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις αυτό το άγχος του διαμελισμού της Τουρκίας επανέρχεται όπως φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο. Αλλά ας δούμε αυτές τις ...τουρκικές προειδοποιήσεις.

Και στο επίγραμμα των τάφων μας θα γράφει: "Πρώτη φορά αριστερά"

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το κατάλληλο επίγραμμα στον τάφο τούτης της ''αριστερής'' κυβέρνησης θα είναι:
''Δεν προλάβαμε να ελέγξουμε τους πλούσιους, γι αυτό γ@μήσαμε τους φτωχούς''.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πώς να μην πέσετε θύματα νέας απάτης στα κινητά τηλέφωνα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πώς να μην πέσετε θύματα νέας απάτης στα κινητά τηλέφωναΓια νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα προειδοποιεί η διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι αρχές ενημερώνουν τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (smartphones, tablets κλπ) σχετικά με αναδυόμενο παράθυρο (pop up window), το οποίο εμφανίζεται κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και ενημερώνει ότι η συσκευή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.

Ανοίγουν οι αιτήσεις στο TAXISNET για το επίδομα θέρμανσης

Ανοίγουν οι αιτήσεις στο TAXISNET για το επίδομα θέρμανσης
Την Τετάρτη 16/12 - εκτός απροόπτου - θα ανοίξει η εφαρμογή στο TAXISNET για το επίδομα θέρμανσης ώστε να κάνουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις τους για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.
Μειωμένη κατά 20% είναι και η ποσότητα του πετρελαίου που μπορούν να αγοράσουν οι δικαιούχοι ενώ το επίδομα θέρμανσης που θα δοθεί υπολογίζεται στα 0,25 ευρώ κάθε λίτρο κατανάλωσης, του δικαιούμενου ορίου ανώτατης κατανάλωσης.

Χρέος στο έθνος η δικαιοσύνη

Στα μαρτυρικά Καλάβρυτα οι Γερμανοί απέδειξαν με τις πράξεις τους (για πολλοστή φορά στον 20ό αιώνα) σε ποιες κοινωνίες λείπει ο πολιτισμός και σε ποιες θάλλει. Στις 13 Δεκεμβρίου 1943 οι πρόγονοι των σημερινών πιστωτών μας διέπραξαν στα Καλάβρυτα ένα φριχτό έγκλημα κατά της πατρίδας μας και ολόκληρης της ανθρωπότητας - μια κακουργία που θα στοιχειώνει για πάντα τη συλλογική μνήμη του πολιτισμένου κόσμου.

Το ΔΝΤ και οι Ελληνες πολιτικοί: Ποιοι κουβάλησαν το Ταμείο στην Ελλάδα…


Η Κριστίν Λαγκάρντ μιλά στους δημοσιογράφους. IMF Staff Photo, Stephen Jaffe


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Εάν δεν επρόκειτο για την τραγωδία της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού λόγω των μνημονίων και της άρνησης υλοποίησης των προγραμμάτων των δανειστών από τους Ελληνες πολιτικούς, θα απολαμβάναμε μία πολύ καλή κωμωδία. Πρόκειται για τα προγράμματα που υπέγραψαν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του Αλέξη Τσίπρα, από το 2010 μέχρι σήμερα.

Two Turks appointed to key NATO posts‏ !!

At a time when the 28-member alliance is in bid to counter unprecedented security challenges both at home and abroad, two senior Turkish diplomats are being appointed to key posts at NATO.
Ambassador Tacan İldem, currently serving as the permanent representative of Turkey to the Organization for Security and Cooperation in Europe(OSCE), is expected to be shortly appointed as NATO’s Assistant Secretary General for Public Diplomacy, while international career diplomat Burcu San, has already been appointed as the director of the Operations Division of NATO’s International Secretariat.

Ροζάβα - Μικρά Ασία... μια συνειδητοποίηση δρόμος

Γράφει η Μελίνα Κονταξή 

Οι γηγενείς λαοί της Ροζάβα.. Κούρδοι, Αρμένιοι, Σύριοι, Άραβες, αντιστάθηκαν στους ισλαμιστές και προστάτεψαν το οικόπεδο τους, μαζί με τους κατοίκους του και τους πρόσφυγες από άλλα μέρη της Συρίας. Έδειξαν ότι όταν οι λαοί ενώνονται μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο, μια πραγματικότητα που δυστυχώς δεν είχαν ποτέ τον χρόνο να αντιληφθούν οι γηγενείς της Μικράς Ασίας και έπεσαν θύματα της στρατηγικής του διαίρει και βασίλευε της Τουρκικής μειοψηφίας.

Τι κρύβει η ρωσο - τουρκική αντιπαράθεση

Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, και μάλιστα στον συριακό εναέριο χώρο, προ μερικών ημερών, δεν πρέπει ασφαλώς να θεωρηθεί ένα «τοπικό», «περιορισμένο» και «διμερές» περιστατικό, υπογραμμίζουν σοβαροί αναλυτές παγκοσμίως.

Καταδεικνύει ότι, πίσω από την καθολική «αντιτρομοκρατική» ρητορεία, βρίσκονται πολύ διαφορετικές στοχεύσεις και επιδιώξεις. Υποτίθενται ότι οι πάντες στη Μέση Ανατολή «πολεμούν την τρομοκρατία». Συχνά όμως έχει κανείς την εντύπωση ότι πολεμούν μάλλον μεταξύ τους «πολεμώντας την τρομοκρατία»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατασκοπευτικό ήταν το τουρκικό πλοίο που δέχθηκε τα πυρά από το ρωσικό Α/Τ "Smetlivy" έξω από την Λήμνο! (vid, φωτο)

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ 
Του Βασίλη Καπούλα

Οπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ελληνικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στο pronews.gr, τοo τουρκικό πλοίο που κινήθηκε απειλητικά και δέχθηκε προειδοποιητικά πυρά από το το ρωσικό αντιτορπιλικό "Smetlivy" στα ανοικτά της Λήμνου, δεν ήταν ούτε εμπορικό, ούτε μεγάλο ψαράδικο, αλλά το πλοίο υποκλοπών "Gechitsiler Balik Chilik" που χρησιμοποιεί η ΜΙΤ!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ