}

22 Δεκεμβρίου, 2015

Β.Πούτιν: "Μπορεί να κάνουμε χρήση πυρηνικών όπλων σε Συρία και Ιράκ" - Δείτε τι βίντεο ανέβασε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας (vid)

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
του Βασίλη Καπούλα


Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Παγκόσμια τάξη" που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι "Rossiya 1" την Κυριακή αποκάλυψε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν τακτικά πυρηνικά όπλα εναντίον του ISIS στο έδαφος της Συρίας ή του Ιράκ αν αυτό κριθεί απαραίτητο ενώ τόνισε πως μια τέτοια δράση προβλέπεται από το νέο αναθεωρημένο στρατιωτικό δόγμα της Ρωσίας!

Κύπρος: Συμφωνήσαμε σε Κράτος που θα Καταρρεύσει εν τη Γενέσει του;

Του Φοίβου Κλόκκαρη
αντιστράτηγου ε.α. 

Με βάση τα δημοσιεύματα στο τύπο, για τις συγκλίσεις και αποκλίσεις στις διακοινοτικές συνομιλίες(9.7.2014, 17.9.2015 και13.12. 2015) φαίνεται ότι συμφωνήσαμε στη συγκρότηση ενός κράτους, τόσο δισλειτουργικού, που θα καταρρεύσει σε ελάχιστο χρόνο.

"Θύελλα" κατά του Βερολίνου για την πολιτική λιτότητας ξεσηκώνεται στην Ευρώπη - Μπορεί να σωθεί η Ελλάδα;

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Μ.ΡΕΝΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ο άνεμος αυτός που φυσάει δείχνει να φέρνει αλλαγές στην Ευρώπη, αλλά το ζητούμενο είναι πότε αυτές θα γίνουν. 
Στην Ελλάδα η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν θα μπορέσει να σταθεί για πολύ ακόμη δεδομένης της ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που διαθέτει και των σκληρών μέτρων που έχει ακόμη να περάσει. Μία απόφαση για το χρέος ίσως να της έδινε ανάσες, αλλά η Γερμανία με τους δορυφόρους της ανθίσταται.

Κολοσσιαία συμφωνία για πώληση θερμικών συστημάτων όρασης στις ινδικές ένοπλες δυνάμεις από την ελληνική "Θέων Αισθητήρες"!

ΜΕΧΡΙ 1,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΣ/ΝΥΚΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΝΔΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
του Χρήστου Μακρή
Η μεγαλύτερη, σε οτι αφορά το οικονομικό περιεχόμενο, εξαγωγική συμφωνία ελληνικής εταιρείας με ξένη, υπογράφηκε από την εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας -οπτικο-ηλεκτρομηχανικών συστημάτων Θέων Αισθητήρες και τον ινδικο κολοσσό ΤΑΤΑ, μια συμφωνία που σε οικονομικούς όρους αφορά κατ'αρχήν τον διαγωνισμό ύψους 150 εκατ. ευρώ του ινδικού Στρατού για θερμικές διόπτρες και μονόκυαλα, αλλά και οπτικοηλεκτρονικά συστήματα ενίσχυσης του αστρικού φωτός, δηλαδή ημέρας/νύχτας!

ΕΙΔΗΣΗ! Πέταξε C-27 της ΠΑ!

Image
Αυτό κι αν είναι είδηση. 
Πέταξε C-27 της ΠΑ! Κι όμως προκύπτει από την ανακοίνωση του ΓΕΑ για τις πτήσεις αεροδιακομιδών που έγιναν από τις 10 ως τις 20 Δεκεμβρίου. Ότι σηκώθηκε στον αέρα ένα από τα οκτώ σύγχρονα και ακροβοπληρωμένα μεν αλλά σχεδόν μονίμως καθηλωμένα C-27 είναι σίγουρα   είδηση μεγάλη!

Το έγγραφο για την επιστροφή αποστράτων του 2010 και μετά στην υπηρεσία! Τι προβλέπει

Image
Το τηλεοπτικό “προσκλητήριο” Καμμένου σ΄ όσους στρατιωτικούς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το 2010 και μετά ,με το οποίο τους καλούσε να επιστρέψουν στην υπηρεσία,έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Πώς ετοιμάζουν οι ΗΠΑ τους υπερστρατιώτες της επόμενης γενιάς

Η τροποποίηση των ανθρώπινων όντων «εκ των έσω» με τη χρήση διαφόρων τεχνικών μέσων προκειμένου να εξελιχθούν σε πιο αποτελεσματικούς στρατιώτες αποτελεί ήδη πραγματικότητα. Είναι ένας τομέας που αναπτύσσουν εδώ και χρόνια οι Αμερικάνοι, αλλά πλέον θεωρείται βέβαιο ότι στο επικίνδυνο αυτό «παιχνίδι» έχουν ήδη μπει τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Κινέζοι, οι οποίοι φιλοδοξούν να αποκτήσουν σύντομα τους δικούς τους «υπερστρατιώτες».
Πώς, λοιπόν, δημιουργείται μια ανθρώπινη πολεμική μηχανή;

Πως επιλέγονται και εγκρίνονται οι έμπιστες και αφοσιωμένες «μαριονέτες»

Η στρατηγική και οι προσπάθειες των μεγάλων δυνάμεων για τον απόλυτο έλεγχο καίριων κυβερνητικών και υπηρεσιακών θέσεων στην Ελλάδα 
Του Σπύρου Νάννου 

Η διεθνής πολιτική μοιάζει με κουκλοθέατρο στο οποίο οι μεγάλες δυνάμεις κινούν τα νήματα σε πολλές «μαριονέτες» που έχουν στις υπό έλεγχο πιο αδύναμες και μικρές χώρες – συμμάχους. Φυσικά η προσπάθεια αυτή να κινούν «μαριονέτες» - πολιτικούς ή στελέχη της κρατικής μηχανής επεκτείνεται σε κράτη που ανήκουν στο αντίπαλο στρατόπεδο. Έτσι γινόταν πάντα! Στον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά και τώρα που ζούμε έναν δεύτερο ψυχρό πόλεμο με την αντιπαράθεση Δύσης και Ρωσίας.

Τέλη κυκλοφορίας Οδηγίες για την εκτύπωση - θα υπάρξει παράταση;

Τέλη κυκλοφορίας Οδηγίες για την εκτύπωση - θα υπάρξει παράταση;
Τα νέα τέλη κυκλοφορίας 2016 έχουν αναρτηθεί στο Taxisnet από τις 24 Νοεμβρίου. Μέχρι πότε μπορούμε να τα πληρώσουμε και τι αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών για ενδεχόμενη παράταση.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα από το υπουργείο Οικονομικών, οι κάτοχοι οχημάτων θα πρέπει να εξοφλήσουν τα τέλη έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015. Σε διαφορετική περίπτωση, τους περιμένει πρόστιμο ισόποσο με την αξία των αρχικών τελών στο διπλάσιο!

Σήμερα η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου του Δημοσίου



Σήμερα Τρίτη (22/12) πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου του Δημοσίου σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Η ανακοίνωση κάνει γνωστό και ποιοι νέοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν για πρώτη φορά με την σύνταξη Ιανουαρίου.
Mε την Σύνταξη μηνός Ιανουαρίου 2016 (κατάθεση την 22 Δεκεμβρίου 2015) θα πληρωθούν:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ