}

29 Δεκεμβρίου, 2015

Το ΡΚΚ κήρυξε αυτονομία - Β.Πούτιν προς ρωσική στρατιωτική ηγεσία: "Στηρίξτε τους Κούρδους με κάθε κόστος" (vid)

35 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ! 
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου



Το αυτόνομο Κουρδιστάν ανακήρυξε το ΡΚΚ και όλες οι κουρδικές οργανώσεις στην νοτιοανατολική Τουρκία μετά από μήνες σφαγών του κουρδικού πληθυσμού και ισοπέδωση των τουρκικών πόλεων Ντιγιάρμπακιρ, Σιλώπη, Σιρνάκ, Τσίζρε κ.λ.π από τον τουρκικό Στρατό, ταυτόχρονα με την εντολή που έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στον Σ.Σοϊγκού και στην ηγεσία των ρωσικών ΕΔ "για προστασία των Κούρδων με κάθε κόστος".

Μια τρικλοποδιά μέσα στη λάσπη

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Δικηγόρος

Στη Χάρτα ΟΗΕ για τα Παιδιά αναφέρεται το δικαίωμά τους να έχουν γονείς, ήτοι μητέρα και πατέρα
Ο,τι έρχεται απέξω δεν είναι πάντα καλύτερο, προοδευτικότερο. Ο,τι είναι καινούργιο δεν είναι σώνει και καλά υπέρτερο του παλιού. Οι Βέλγοι έχουν κόμμα παιδόφιλων, οι Γερμανοί μπορντέλα όπου κακοποιούν ζώα και πέρυσι η Ανώτατη Αρχή Δεοντολογίας κάλεσε τη νομοθετική εξουσία να αποποινικοποιήσει την αιμομιξία μεταξύ ενηλίκων, γιατί το κράτος, λένε, δεν μπορεί να επεμβαίνει στα γούστα - δικαιώματα ενηλίκων. Τρέχει ποτάμι η πρόοδος, υπερχείλισε ο Ρήνος.

Στόχος ο Ευρωστρατός με αφορμή την Ελλάδα - Η ελληνική κυβέρνηση κάνει πολιτική καφενείου στηρίζοντας την Γερμανία.

Ξενοφώντας Ερμείδης
Όταν ο Σόιμπλε μιλά καλό θα ήταν οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης να του απαντούν με στοιχεία και όχι με εκφράσεις που έχουν βάση την μαντική ιδιότητα και όχι την πραγματικότητα. Ο υπουργός της Γερμανίας έχει αποδειχθεί τα τελευταία 5 χρόνια ως ο μόνος που ξέρει τι λέει είτε μάς αρέσει, είτε όχι. Στην τελευταία του "επίθεση" που έκανε στις ελληνικές κυβερνήσεις συμπεριλαμβανόμενης και της νυν, είπε πολύ πιο σημαντικά πράγματα από αυτό που η ελληνική κυβέρνηση θέλησε να πετάξει στην αρένα της πολιτικής επικοινωνίας.

Θέλουν τον Ελληνα νοικάρη στο ίδιο του το σπίτι! Η πιθανότητα να ζήσουμε σκηνές Ισπανίας γίνεται ολοένα και πιο ορατή

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/12/25/655008/main/kokkina_daneia.jpgΗ πιθανότητα να ζήσουμε σκηνές Ισπανίας, με σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό και ιδιοκτήτες να απομακρύνονται με τη βία από τις εστίες τους, γίνεται ολοένα και πιο ορατή, καθώς από την 1η Ιανουαρίου, το 75% των δανειοληπτών με «κόκκινα» δάνεια μένει απροστάτευτο.
Ταυτόχρονα, καραδοκούν οι γύπες των distress funds να αγοράσουν τα δάνεια των πτωχευμένων νοικοκυριών, που πέντε χρόνια τώρα βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται και τα χρέη να γίνονται …βουνό.

"Υψηλή κινητικότητα" των τουρκικών ΑΦΝΣ και υποβρυχίων στο Αιγαίο - Στενή παρακολούθησή τους από ΠΑ και ΠΝ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ EMΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - Η FRONTEX ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ 
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Έντονη κινητικότητα από πλευράς τουρκικών ΕΔ καταγράφεται στο Αιγαίο σήμερα μετά από πολύ καιρό.
Αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας και επιτήρησης CN-235 έχουν προχωρήσει από το πρωί σε επανειλημμένες παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου ενώ ένα τουρκικό υποβρύχιο,  το S-358 ÇANAKKALE  GÜR CLASS (Mod 209 Type 1400), μετά από παρακολούθηση σκαφών του ελληνικού Στόλου στην περιοχή της Χίου μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Καλύμνου και Καλόλημνου πλέοντας επιδεικτικά πάνω στην επιφάνεια εντός πάντα των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Τα Ελληνικά ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ και τα Ρώσικα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ άκρως επικίνδυνα για το τουρκικό δαιμόνιο.


Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος
Βαρδάκας


Δυο μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης σε δύο ομόδοξους λαούς ωριμάζουν το τούρκικο δαιμόνιο να κάνει παλαβομάρες. 

Αντεύχομαι αλλά η επικαιρότητα και η ανάλυση των γεωπολιτικών γεγονότων στοχοποιεί το χρονικό αυτό διάστημα ίσως με απόκλιση κάποιων ημερών. 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ των ΡΩΣ εδώ και πολύ καιρό φόρεσε την στρατιωτική της Πανοπλία. 

Ξεκίνησε η επιχείρηση «Ποσειδών» της Frontex

Ξεκίνησε η επιχείρηση «Ποσειδών» της Frontex
Σε εφαρμογή έθεσε η Frontex, σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, τη νέα επιχείρηση «Ποσειδών», με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία των εξωτερικών συνόρων. Στην επιχείρηση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου, μετέχουν αξιωματούχοι της Frontex καθώς και αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Ξεσηκώθηκαν οι μουσουλμάνοι στο Λασίθι και έκαναν διαδήλωση φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" εν μέσω Χριστουγέννων (vid)

ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
Οι μουσουλμάνοι ξεσηκώθηκαν στην Κρήτη και έκαναν διαδήλωση στο κέντρο του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ” τις ημέρες που ο ελληνικός λαός γιόρταζε τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για ακόμη μία ένδειξη πώς οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες οργανώνονται και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποτελέσουν υποχείρια τζιχαντιστών ή των Τούρκων και απειλή κατά των Ελλήνων.

Ανατροπή; Νετανιάχου για Τουρκία: ‘Όχι ακόμα… Απορρίπτει τον όρο Ερντογάν για τη Γάζα!!!


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου. Φωτογραφία ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου έστειλε μήνυμα στην Τουρκία, αλλά και στον Πρόεδρο Μπάρακ Όμπάμα, ξεκαθαρίζοντας ότι η χώρα του δεν πρόκειται να άρει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας για χάρη της ομαλοποίησης των σχέσεων με την ‘Αγκυρα. 

Ρε, ποια Σχολή Ευελπίδων;

Χρ. Μπολώσης, Υποστράτηγος ε.α.
Το ότι οι νυν κρατούντες δεν τρελαίνονται δα για τον Στρατό, το ξέρουμε και το έχουμε εμπεδώσει. Άλλωστε και για να είμαστε δίκαιοι, ούτε και οι προηγούμενοι έκοβαν φλέβες για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Την Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου έγινε στην Σχολή Ευελπίδων η ορκωμοσία των πρωτοετών Ευελπίδων, Τάξεως 2019.

Οι Αττίλες και ο ανανισμός!


Αποτέλεσμα εικόνας για Αναστασιάδης - ΑκιντζίΑηδία και οργή προκαλεί στους Ελληνες η θλιβερή εικόνα του Προέδρου Αναστασιάδη με τον εγκάθετο της Αγκυρας στο ψευδοκράτος, Μουσταφά Ακιντζί.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ