}

18 Μαρτίου, 2016

Πρέπει να παραιτηθεί ο Μουζάλας και ιδού το γιατί ...

Συμφωνώ με όλους αυτούς που ζητούν την παραίτηση του κ. Μουζάλα επειδή αναφέρθηκε στα Σκόπια ως Μακεδονία (είναι προφανές ότι είμαι ένας αξιοθρήνητος και κατάπτυστος Εθνικιστής). Η λογική εξήγηση γιατί εγώ και η πλειοψηφία των Ελλήνων (με την εξαίρεση των Αριστερών) διαφωνούμε ως προς το δικαίωμα των Σκοπιανών να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, όχι γιατί ζουν σε ένα τμήμα της αρχαίας Μακεδονίας, αλλά επειδή ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων, στηρίζεται στην λογική άρνηση της αποδοχής ότι ο κλέφτης και ο κλεπταποδόχος είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης των κλοπιμαίων. Τόσο απλά.Του Γιώργου Αναγνωστόπουλου

Στο επιχείρημα λοιπόν ότι όλοι έτσι αποκαλούν τα Σκόπια, θα αντιπαραθέσω το ότι οι Έλληνες δεν είναι ΟΛΟΙ οι άλλοι, αλλά τα θύματα της κλοπής της ταυτότητας τους και όχι απλά και μόνο της Ιστορίας τους.

Άρα, οι Έλληνες δικαιούνται να έχουν άποψη και δικαιούνται να θέλουν να την επιβάλουν – πάντα ειρηνικά – σε όλους αυτούς που για διάφορους λόγους τους βολεύει η κλοπή της Ελληνικής ταυτότητας. Πέραν όμως όλων των άλλων υπάρχει και ένα μεγάλο θέμα με τους κυβερνητικούς κύκλους και τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Υπάρχει μία επίσημη ελληνική θέση την οποία ενστερνίζεται η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού γύρο από το Σκοπιανό και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αλλάζει ή να την υποβαθμίζει χωρίς την έγκριση των Ελλήνων (όποιος θέλει να το κάνει δεν έχει παρά να προβεί σε δημοψήφισμα και θα λάβει την πρέπουσα απάντηση).

Πλέον αυτού, ο κ. Μουζάλας και οι συν αυτώ που όταν μιλάνε για τα Σκόπια δεν τα ονομάζουν αυτόματα Σκόπια ή FYROM, αλλά χρειάζεται… να σκεφτούν για να το κάνουν αυτό, γιατί στις ιδιωτικές τους συζητήσεις αναφέρονται στα Σκόπια ως Μακεδονία, άρα δεν κάνουν για Έλληνες Υπουργοί.

Όλοι οι υπόλοιποι γιατί δεν κάνουμε το ίδιο λάθος με αυτούς; Απλά, γιατί κανένας μας δεν σκέφτεται ποτέ τα Σκόπια ως Μακεδονία, γι’ αυτό ο κ. Μουζάλας πρέπει να παραιτηθεί, γιατί στερείται βασικών προσόντων να είναι Έλληνας Υπουργός, όχι ένας λιγότερο ή περισσότερο αποτελεσματικός αξιωματούχος διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού.

ΥΓ: Γι’ αυτούς που με (μας…) κατηγορούν για «Εθνικιστή», τους απαντώ ότι για μένα αποτελεί τίτλο τιμής όταν το περιεχόμενο είναι η αγάπη για τη δική μου πατρίδα χωρίς παράλληλα μίσος για την πατρίδα του οποιουδήποτε. Ακόμα και τη ζωή μου, ως το υπέρτατο αγαθό, τη διαθέτω με μεγάλη χαρά για την πατρίδα μου. Όχι για τις δήθεν πολιτικές ιδεολογίες / ιδεοληψίες της όποιας αριστεράς.

Όσον αφορά αυτούς που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον κ. Μουζάλα ότι έδωσε τα πάντα για το μεταναστευτικό, τους απαντώ ότι ιερό του καθήκον είναι να δώσει τα πάντα για την Ελλάδα και όχι για το μεταναστευτικό. Αρνούμαι την αξιακή εξίσωση της Ελλάδας και του μεταναστευτικού προβλήματος.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ