}

25 Σεπτεμβρίου, 2016

Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ : Αποκαλυπτικά σημάδια (VIDEO)


ΕΚΤΑΚΤΟ! Απασφάλισε ο Πούτιν!! Αποστολή Στρατού στις ΗΠΑ!!!

Απασχολημένοι με τα οικονομικά, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (HOTSPOTS κατά τον Μουζάλα), το Φίλη και τα καμώματα του, δεν έχουμε αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής και τις συνέπειες του πολέμου στην Συρία με την εμπλοκή στρατευμάτων από τόσες χώρες (ακόμη και από την Αυστραλία και την Δανία) εκεί.
Τα τελευταία νέα σχετικά με τη Συρία, και την Ουκρανία είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά και η επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ο πόλεμος φαίνονται αναπόφευκτοι.
Στα Βίντεο που ακολουθούν παρουσιάζονται μια σειρά από κορυφαίες ειδήσεις που αναπόφευκτα οδηγούν στη σκέψη ότι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έρχεται και μαζί του επιβεβαιώνονται και τα σημάδια της Αποκάλυψης  ότι είμαστε στους έσχατους καιρούς.
Στα Βίντεο υπάρχει η δυνατότητα για ελληνικούς υποτίτλους. Κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι δεξιά που λέει "Υπότιτλοι" στη συνέχεια κλικάρετε δίπλα στο "Ρυθμίσεις" επιλέξτε εκεί "Υποτιτλοι(1) και στο καινούργιο παράθυρο επιλέξτε "Αυτόματη μετάφραση" θα σας βγάλει τις γλώσσες. Επιλέγετε Ελληνικά και τελειώσατε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ