}

22 Οκτωβρίου, 2016

Πάτρα: Στρατιωτικός ο 45χρονος που "βούτηξε" στο κενό - Έπεσε φορώντας την στολή του! ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ..ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ


Μόνιμος της Ελληνικής Αεροπορίας στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o 45χρονος που το απόγευμα της Πέμπτης, έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας που διέμενε, στην Έξω Αγυιά στην Πάτρα.
«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα». Αυτό ανέφερε στο σημείωμα που άφησε πριν πέσει, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Αγυιάς, ο 45χρονος πατέρας. Ο αυτόχειρας, που ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας, στην Εξω Αγυιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κανέναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, φαίνεται ότι το χρέος από δάνειο που είχε πάρει και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.Ο 45χρονος άφησε πίσω του ένα 19χρονο παιδί και τη σύζυγό του, που παραμένει σοκαρισμένη. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει εκτός από συγγενείς και φίλους, ακόμα και γείτονες του 45χρονου, που κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με ππληροφορίες, o ανδρας γύρισε στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο, από την δουλειά του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φορώντας την στολή του, ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό.


Έχει εντοπιστεί σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας φέρεται να εξηγεί του λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας ενώ παιδιού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ