}

21 Οκτωβρίου, 2016

Χάρτης-σοκ Τούρκου πιλότου δείχνει πως βομβαρδίζουν εικονικά τα νησιά του Αιγαίου (βίντεο)

ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΡΟΥΤΙΝΑΣ»



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Βίντεο σοκ που δείχνει αναλυτικά και με λεπτομέρειες πως οι Τούρκοι πιλότοι με σημειωμένους χάρτες πραγματοποιούν επί καθημερινής βάσεως εικονικούς βομβαρδισμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένας Τούρκος πιλότος με το ψευδώνυμο του χρήστη του instagram lvjackpilot  ανέβασε δύο βίντεο στα οποία  αναφέρεται ότι πρόκειται για πτήση τουρκικού αεροσκάφους F-16 και δείχνουν πως παραβιάζουν τον εθνικό ενάεριο χώρο επί καθημερινής βάσεως.
Ο χάρτης που διακρίνεται δεξιά, είναι ο χάρτης του Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα το δρομολόγιο που ακολουθούν τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζοντας το FIR Αθηνών καθώς περνούν νότια της Λέσβου και μπαίνουν στο Αιγαίο, ενώ η έξοδος είναι νότια της Χίου και στη συνέχεια συνεχίζουν ανατολικά.
Σημειώνεται ότι στην Χίο βρίσκεται και το σύμπλεγμα των Οινουσσώς μια περιοχή την οποία οι Τούρκοι έχουν βάλει εδώ και χρόνιαστο «μάτι».
To pronews.gr είχε γράψει εκτενώς για την ματαιωθήσα στρατιωτική ενέργεια των Τούρκων στην νήσο Παναγιά εν μέσω Πάσχα του 2016 (εδώεδώ, και εδώ)
Τότε οι πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών για τουρκική ενέργεια στη νήσο Πασά (Παναγιά) ανατολικά των Οινουσσών, οδήγησαν το ΓΕΕΘΑ να εισηγηθεί στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας  την εσπευσμένη μεταφορά στρατωτικής δύναμης στην νήσο Πασά.
Το βίντεο ανήρτησε πριν από 20 ώρες στο instagram ο Τούρκος πιλότος
Ο Τούρκος πιλότος τροχοδρομεί με το F-16 του ακολουθώντας άλλα δύο μαχητικά που παίρνουν θέση στον διάδρομο απογείωσης και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν. 
Στον χάρτη οι Τούρκοι έχουν σημειώσει την αποστολή τους: 
Προφανώς οι Τούρκοι ανέβασαν αυτά τα βίντεο για λόγους προπαγάνδας για να δέιξουν ότι μπορούν και πραγματοποιούν τέτοιες αποστολές «ρουτίνας» ανενόχλητοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ