}

04 Νοεμβρίου, 2016

Το καθεστό του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Τον Μπεγλίτη έχουμε Γενικό Πρόξενο στην Αγία Πετρούπολη;

keimeno_asias

Ένα σημαντικό περιστατικό κατά τη διάρκεια του 4ου Ελληνορωσικού Φόρουμ, δεν ακούστηκε από τα ΜΜΕ αν και δείχνει την «καθεστωτικότητα» του συστήματος ΠΑΣΟΚ ακόμη και στην σημερινή κατάσταση με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το ΓΑΠο-Σημιτικό καθεστώς ακόμη επιβάλλει τους ανθρώπους του.

Και μιλάμε για τον Πάνο Μπεγλίτη, γνωστό και ως «Ερντογάν προ του Ερντογάν» αναφορικά με την εκτέλεση της στρατιωτικής ηγεσίας όταν ήταν Υπουργός Άμυνας με τον ΓΑΠ, με την δικαιολογία ότι οι Αρχηγοί …ετοίμαζαν πραξικόπημα!!!
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
Ο Μπεγλίτης είχε παραιτηθεί από τη διπλωματική Υπηρεσία για να πολιτευθεί αλλά όταν έπεσε η κυβέρνηση του ΓΑΠ αφού μας έφερε το Μνημόνιο, ο Μπεγλίτης γύρισε (επί Κοτζιά;) στο ΥΠΕΞ!!! Πώς ρε μάγκες; Ότι παράθυρο και να υπάρχει, είναι αντισυνταγματικό.
Όταν παραιτείσαι, παραιτείσαι.
Τέρμα.
Γιατί άλλοι δεν μπορούν να επανέλθουν και οι Μπεγλίτιδες μπορούν;


Και καλά, κάπως μπήκε στο ΥΠΕΞ.
Ο Κοτζιάς γιατί τον έβαλε (ή τον κράτησε) στην Αγία Πετρούπολη; Ένα τέτοιο αμερικανάκι το βάζετε ή το διατηρείτε σε μία ζωτικής σημασίας ΡΩΣΙΚΗ πόλη;
Και σε μία τέτοια περίοδο;
Ποιοι προδοτοηλίθιοι το έκαναν αυτό;


Ας δούμε πώς αποκαλύφθηκε αυτό.
Κάποιοι Έλληνες και Ρώσοι συζητούσαν στο ελληνορωσικό φόρουμ και οι Ρώσοι ανέφεραν για τον Μπεγλίτη, οι δικοί μας έμειναν και νόμισαν ότι μπερδεύτηκαν οι Ρώσοι, αλλά όταν επιβεβαιώθηκε, τα πήραν στο κρανίο. Υπήρχαν και αρκετοί στρατιωτικοί μέχρι και ο πρώην Αρχηγός Αεροπορίας, ο Σκαρλάτος.

Αυτό το Σημιτοειδές ΓΑΠανθρωπάκι ο Μπεγλίτης, πέρα από τα τυπικά που θα κάνει ΟΚ για να μην του βάλουν χέρι, είναι αδύνατο να μην έκανε ζημιά σε κάποιους και πιθανότατα σε εθνικά θέματα.
Θα ερευνήσει κάποιος τη δράση του;
Και οι Ρώσοι να μας πουν τι τους λέει και τι κάνει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έκανε εθνική ζημιά … η Λαΐδα της Κορίνθου όπως είναι στο καλλιτεχνικό.
Και γιατί και από ποιους τοποθετήθηκε στην Αγία Πετρούπολη.
Τόσο ξεπούλημα !!!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ