}

02 Ιανουαρίου, 2016

Ανοχή στην Τουρκία τέλος: Οι ΝΥ Τimes αναφέρονται στις σφαγές των Κούρδων αμάχων από την Άγκυρα - Βίντεο: Aνατίναξη τουρκικού Μ-60 από το ΡΚΚ

Ο ΜΠΑΡΖΑΝΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Βίντεο από την αιματηρή πραγματικότητα που επικρατεί στις τουρκικές,
με κουρδικό πληθυσμό πόλεις της ΝΑ Τουρκίας, είδε το φως της δημοσιότητας όπου ένα τουρκικό άρμα M-60 καταστρέφεται on camera, από αντιαρματικό των Κούρδων μαχητών εντός της πόλης Cizre, και την ίδια στιγμή ο αμερικανικός Τύπος ξεκίνησε τις πρώτες αναφορές για τις σφαγές των Κούρδων αμάχων από τον τουρκικό Στρατό τους τελευταίους έξι μήνες "σπάζοντας" μια ιδιότυπη σιωπή των δυτικών ΜΜΕ.

Πρωτοφανής πρόκληση: Ο ισλαμιστής δήμαρχος μεγάλου δήμου της Ξάνθης απαιτεί να "εξοριστεί" ο Αη Βασίλης!

ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 

του Πάνου Σπαγόπουλου

Mετά την ... "δίκη" του Αη Βασίλη από φανατικούς ισλαμιστές στην Τουρκία, τώρα μας προέκυψε κι ένας Ελληνας ... φανατικός βλαξ μάλλον: Ο Ελληνας δήμαρχος του μειονοτικού δήμου της Μύκης Ροδόπης, Τζεμίλ Καπσά, διαμαρτυρήθηκε στη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ότι τα νηπιαγωγεία του δήμου Μύκης έκαναν τις σχολικές γιορτές για τα Χριστούγεννα, με ντυμένους Αϊ Βασίληδες.

Φωτιά στο Αιγαίο βάζει η Αγκυρα: Ξεκινά αεροναυτική "πολιορκία" του Καστελόριζου και προειδοποιεί "να μην πλησιάζει κανείς στην περιοχή χωρίς την άδειά της"!

ΜΕ 3 ΝΕΕΣ ΝΟΤΑΜ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ
του Χρήστου Μακρή

Με σειρά νέων ΝΟΤΑΜ η Αγκυρα δέσμευσε μονομερώς ολόκληρη την περιοχή μεταξύ της Ρόδου και Μεγίστης (Καστελόριζο) για ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού και Αεροπορίας, για το διάστημα μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 29 Φεβρουαρίου 2016, επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, με την έκδοση σχετικής ΝΟΤΑΜ θέτοντας σε κατάσταση πολιορκίας το ακριτικό νησί το οποίο για ενάμιση μήνα θα νιώθει την "καυτή ανάσα" του τουρκικού Ναυτικού, το οποίο βάσει των σεναρίων της άσκησης που ξεκινά την Δευτέρα, θα εκτελέσει αποστολές θαλάσσιας απαγόρευσης, α/α άμυνας και διοίκησης/ελέγχου αποβατικών ενεργειών!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ