}

03 Ιανουαρίου, 2016

ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!Συμμετοχή στην τρομοκρατία: Πώς η Βουλγαρία προμήθευσε ναρκωτικά και όπλα στην Αλ Κάιντα και το Ντάες/Daesh !!


του Τιερί Μεϊσάν

Επικεφαλής ενός από τα δύο μαφιόζικα βουλγαρικά καρτέλ, της SIC, ο Μπόικο Μπορίσοφ έγινε πρωθυπουργός. Ενώ η χώρα του είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προμήθευσε ναρκωτικά και όπλα στην Αλ Κάιντα και το Ντάες/Daesh στη Λιβύη και τη Συρία.

Τα καλύτερα μυστικά έχουν τέλος. Η μαφιόζικη σύμπραξη που κυβερνά τη Βουλγαρία πιάστηκε ενώ προμήθευε, κατόπιν αιτήματος της CIA, ναρκωτικά και όπλα στην Αλ Κάιντα και το Ντάες/Daesh, τόσο στη Λιβύη όσο και στη Συρία. Η υπόθεση είναι ακόμη πιο σοβαρή καθώς η Βουλγαρία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ρωσική "καταιγίδα" διέλυσε τους ισλαμιστές - Επέλαση του συριακού Στρατού σε Νταρά - Χάμα - Χαλέπι - Πολύ σκληρές εικόνες (φωτό, vid)

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ
του Βασίλη Καπούλα

O συριακός Στρατός και οι σύμμαχοι του κατάφεραν να απελευθερώσουν την Sheikh Miskeen ενώ οι ισλαμιστές της Al-Nusra και του FSA που πολεμούσαν μαζί εκκενώνουν την πόλη και κατευθύνονται προς την Nawa μετά και τον θάνατο του διοικητή τους, Rafai Ibrahim. Πάνω από 75 ρωσικές αεροπορικές επιδρομές σε 36 ώρες σόκαραν τους ισλαμιστές και διέλυσαν τις αμυντικές γραμμές τους με τη συνδρομή και του πυροβολικού.

Η εμφάνιση των Ρώσων «εξαφάνισε» τα τουρκικά μαχητικά από το Αιγαίο

Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη «εξαφανίστηκαν» από το Αιγαίο μετά από σαράντα χρόνια! Οχι, δεν είναι αστείο αλλά πραγματικό γεγονός! Το τελευταίο εικοσαήμερο τα τουρκικά μαχητικά έχουν αναστείλει την προκλητική δραστηριότητά τους στο αρχιπέλαγος φοβούμενα την ισχυρή ρωσική ναυτική δύναμη κρούσης που πλέει στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων κατά του ISIS στη Συρία.

Συγκλονιστικό ιστορικό ντοκουμέντο! Άραγε γιατί δεν μας το λένε στα σχολεία; Οι μεγάλες ενισχύσεις Ιταλών, Γάλλων και Μπολσεβίκων υπέρ του Κεμάλ κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας!!!


Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ της Συνθήκης των Σεβρών στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1920 σήµανε το τέλος της οθωµανικής αυτοκρατορίας και τον διαµελισµό της από τους Συµµάχους...
Στη θέση όµως του παλαιού θεοκρατικού καθεστώτος γεννήθηκε µια νέα, ακόµη πιο επικίνδυνη, πραγµατικότητα που αποτέλεσε κατά µία έννοια τη νέα θρησκεία του κράτους: ο παντουρκισµός.

Τύμπανα θρησκευτικού πολέμου στη Μέση Ανατολή


Η οργή των σιϊτών μουσουλμάνων ξέσπασε εναντίον της Σαουδικής Αραβίας. Η Μέση Ανατολή θυμίζει καζάνι που βράζει και πολιτικοί αναλυτές τονίζουν ότι οι εξελίξεις απο δω και πέρα θα είναι ραγδαίες.

Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν -της μεγαλύτερης σιϊτικής δύναμης στην περιοχή- επιτέθηκε για δεύτερη φορά και σήμερα εναντίον του σουνιτικού βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας αναφορικά με την εκτέλεση ενός σιϊτη ιερωμένου, τονίζοντας οι σαουδάραβες πολιτικοί θα αντιμετωπίσουν την θεϊκή τιμωρία. "Χωρίς αμφιβολία το αίμα αυτού του βασανισμένου μάρτυρα, που χύθηκε άδικα, θα έχει γρήγορα συνέπειες και η θεϊκή εκδίκηση θα πέσει πάνω στους σαουδάραβες πολιτικούς", δήλωσε ο Χαμενεΐ, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Αν χαθεί η Κύπρος η Τουρκία θα πέσει με τα μούτρα στο Αιγαίο και τη Θράκη

Του Μιχάλη Ιγνατίου  

Παρά το γεγονός ότι ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί «άδειασε» με ανορθόδοξο και απαράδεκτο τρόπο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αφήνοντας τον εντελώς εκτεθειμένο ενώπιον των Ελληνοκυπρίων, ο τελευταίος στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του συνέχισε με επιμονή να «τρέφει» μία αδικαιολόγητη αισιοδοξία για το κλείσιμο του Κυπριακού. Η αισιοδοξία αυτή βασικά εκπορεύεται από τους ξένους και δεν υποστηρίζεται από τα γεγονότα.

Ένας χρόνος εξουσία, ένας χρόνος μνημόνιο!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Θυμόσαστε τι έλεγε ο Τσίπρας στις 25 Γενάρη το βράδυ, όταν πανηγύριζε τη νίκη του στα Προπύλαια, έχοντας θριαμβεύσει στις βουλευτικές εκλογές επί της ΝΔ με οκτώμισι εκατοστιαίες μονάδες διαφορά – 36,34% ο ΣΥΡΙΖΑ και μόλις 27,81% η ΝΔ: ''H ψήφος του ελληνικού λαού ακυρώνει σήμερα με τρ'όπο αδιαμφησβήτητο τα μνημόνια της λιτότητας και της καταστροφής! Καθιστά την τρόικα παρελθόν!'' διακήρυσσε μεγαλόστομα. ''Ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι' αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους'', πρόσθετε. 

Η Τουρκία αμφισβητεί τα πάντα στο Αιγαίο

Πώς ο παρανοϊκός δικτάτορας Ερντογάν επιχειρεί, με παιχνίδια κατά της Ελλάδας, να αντιστρέψει το δυσμενές κλίμα που επικρατεί εις βάρος της Τουρκίας.

Έχει καταστεί συνήθεια, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, κάθε φορά που η Τουρκία αντιμετωπίζει προβλήματα να εξωτερικεύει την κρίση στο Αιγαίο, προφανώς επειδή γνωρίζει ότι πάντα -χωρίς εξαίρεση- υποχωρούμε, καίτοι έχουμε την δυνατότητα απάντησης, όπως στην περίπτωση των Ιμίων.

Γιατί ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος προβάλλει στον ορίζοντα

Του Πωλ Γκρεγκ Ρόμπερτς 

Το φάσμα του πυρηνικού Αρμαγεδδώνα να σκιάζει βαρύτερα στον νέο χρόνο επισημαίνει στο παρόν άρθρο του ο οξυδερκής και πολύπειρος ενδοσκόπος των εγκεφάλων της Ουάσιγκτον Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς - οικονομολόγος, καθηγητής, συγγραφέας, πρώην υπουργός και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας του Χρηματιστηρίου.

Με την εμπλοκή μαχητικών της ΠΑ και τουρκικών ασχολούνται τα αμερικανικά ΜΜΕ

Με  την προχθεσινή εμπλοκή των ελληνικών και τουρκικών μαχητικών δυτικά της Χίου ασχολούνται τα διεθνή ΜΜΕ.
Η εμπλοκή μια εκ των δεκάδων που έχουν σημειωθεί φέτος αφορούσε δύο τουρκικά F-16 με δύο της ΠΑ τα οποία βρίσκονταν στον αέρα εκτελώντας προφίλ περιπολίας μάχης (CAP), όταν κλήθηκαν από το ΕΚΑΕ να αναχαιτίσουν τον τουρκικό σχηματισμό ο οποίος αποτελείτο εκτός των F-16 και από τέσσερα F-4E 2020.  Η εμπλοκή σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί και τα τουρκικά αεροσκάφη αποχώρησαν αμέσως μετά.

Κλιμάκωση: Κάψανε την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη - Σε κατάσταση συναγερμού οι ένοπλες δυνάμεις Σ.Αραβίας-Ιράν (φωτό, vid)

ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
του Βασίλη Καπούλα

Εξαγριωμένοι Ιρανοί διαδηλωτές διέλυσαν και έκαψαν με δεκάδες βόμβες μολότοφ την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη ενώ οι ένοπλες δυνάμεις Ιράν-Σαουδικής Αραβίας έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ