}

04 Ιανουαρίου, 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΑΙΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΡΙΒΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ...
 
Ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, οι απόγονοι του Καρλ Μαρξ και των ομοϊδεατών του, του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έπιασαν το σεργιάνι σήμερα δια μέσου του Υπουργού "δήμιου της νέας γενιάς των Ελλήνων" για άγνωστους λόγους και σκοπούς. Ποιο το νόημα μία Κυβέρνηση να περιφέρεται στα αντίπαλα κόμματα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ένα νομοσχέδιό της;

Η αλαζονεία του Ερντογάν βυθίζει την Τουρκία στο αίμα

“Η άσβεστη δίψα του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη συγκέντρωση κάθε μορφής πολιτικής εξουσίας στα χέρια του, αλλά και η ολοένα επιτεινόμενη εκστρατεία του εναντίον των Κούρδων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στη γειτονική Συρία, απειλεί να φέρει τη χώρα του στο χείλος ενός ολοκληρωτικού εμφυλίου πολέμου”, προειδοποιεί ο Πακιστανός πολιτικός αναλυτής Σαλμάν Ράφι Σέιχ. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παπανδρέου – Βενιζέλος – Σαμαράς έστησαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο κατά του δημοσίου με τον Σάφα!

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ο Σάφα ζητά 1 δις από το δημόσιο με σημαία την σύμβαση Βενιζέλου που νομιμοποίησε ο Σαμαράς!

ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΦΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!
ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΦΣΟΡ ΤΟΥ ΣΑΦΑ!

Θεοφάνεια στην προκυμαία της Σμύρνης για πρώτη φορά από το 1922



smyrni

Για πρώτη φορά μετά το 1922, θα πραγματοποιηθεί με την άδεια των τουρκικών Αρχών η τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, στην προκυμαία της Σμύρνης, στο περίφημο Κε.

Ανήμερα των Θεοφανείων θα τελεστεί στο ναό της Αγίας Φωτεινής Θεία Λειτουργία και ο Μεγάλος Αγιασμός.

Σαββατιάτικα,Κυριακάτικα κι αργίες θα πληρώνονται οι στρατιωτικοί - Έγγραφο Α/ΓΕΕΘΑ

Image


Σαββατιάτικα”, “Κυριακάτικα” και αργίες θα πληρώνονται όσοι στρατιωτικοί θα εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες. Με έγγραφο που υπογράφει ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης “καθορίζεται η καταβολή αποζημίωσης στο μόνιμο προσωπικό που εκτελεί 24ωρη υπηρεσία κατά τα Σάββατα,τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες -όπως αυτές αναλυτικά καταγράφονται στην σχετική διαταγή…”

Αναδρομική αλητεία

Χρ. Μπολώσης, Υποστράτηγος ε.α.

Αν αυτό δεν είναι αλητεία, τότε τι είναι;
Διάβασα στις εφημερίδες (όχι σε όλες, διότι μερικές το πνίξανε), ότι η αριστερή κυβέρνηση (ρε δε μας παρατάνε, μας έχουν πρήξει τα μέζεα πιά…), αποφάσισε να περάσει διάταξη, επαναφέροντας το, εν υπνώσει από το 2011, αίτημα 117 συνταξιούχων βουλευτών, για χορήγηση αναδρομικών, που θα φθάνουν, σε μερικές περιπτώσεις, μέχρι και τις 240.000 ευρώ για τον καθένα.
Η προσφυγή είναι νόμιμη, αφού στηρίζεται σε απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι όμως και ηθική; Για να μη ξεχνάμε και λόγια μεγάλων ανδρών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Οι άνθρωποι οι οποίοι ορίστηκαν έχουν προαναγγείλει ότι θα παραμορφώσουν τα  γεγονότα!
Αποτέλεσμα εικόνας για καλλιέργεια εθνικής ταυτότηταςΚαλή χρονιά και ευλογημένη! Το 2016 προβλέπεται να δούμε πολλές επιθέσεις κατά της Παιδείας, της Ιστορίας μας και της ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας. Οι άνθρωποι οι οποίοι ορίστηκαν από τον πρωθυπουργό για να... αναμορφώσουν την Παιδεία έχουν ήδη προαναγγείλει ότι θα παραμορφώσουν τα ιστορικά γεγονότα και θα τα συμμορφώσουν προς τις διεθνιστικές, παγκοσμιοποιημένες και πολυπολιτισμικές ιδεοληψίες τους.

Το ταγκό ενός γελοίου: Από τον Βαρουφάκη στον Λεβέντη

tsipras-leventis

 Άρεσε γενικώς στην Aλεξάνδρεια,
ο ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης….
Θάταν βαθύς στες σκέψεις, διεδίδετο…
Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε.
Ένας τυχαίος, αστείος άνθρωπος.
Πήρε όνομα ελληνικό, ντύθηκε σαν τους Έλληνας,
έμαθ’ επάνω, κάτω σαν τους Έλληνας να φέρεται·
κ’ έτρεμεν η ψυχή του μη τυχόν
χαλάσει την καλούτσικην εντύπωσι
κ’ οι Aλεξανδρινοί τον πάρουν στο ψιλό,
ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι.
ΚΠ. Καβάφης,  «Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης»

"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ"- Αντιναύαρχος χτυπά το καμπανάκι κινδύνου!


Image
Του Αντιναυάρχου (εα) Νίκου Κρυονερίτη
Μέλος του ΠΡΑΤΤΩ


Το μεγάλο θέμα της θητείας των νέων είναι ποσοτικά κορεσμένο και φορτωμένο με τις απόψεις πολιτικών, μεγαλοστρατιωτικών, ειδικών κοινωνιολόγων, έμπειρων δημοσιογράφων και άλλων ειδικών και μη. Στο ποιοτικό όμως πλαίσιο δύσκολα θα βρούμε στην Ελλάδα, ολοκληρωμένες επιστημονικές μελέτες, αλλά και πολιτικές με προοπτική και συνέπεια από τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα, ειδικά στην περίοδο της μεταπολίτευσης. 

Για τη φυλακή οδεύει ο Ντεμιρτάς, με εντολή του Ταγίπ Ερντογάν

Η τουρκική Εθνοσυνέλευση αναμένεται να συστήσει επιτροπή προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο της άρσης της κοινοβουλευτικής ασυλίας των βουλευτών Σελαχατίν Ντεμιρτάς και Φιγκέν Γιουκσεκντάγ, συμπροέδρων του κουρδικού kόμματος HDP.

Σε βάρος των δύο Κούρδων πολιτικών ξεκίνησε ποινική έρευνα με την κατηγορία της διάπραξης «εγκλήματος κατά του Συντάγματος», αφού τάχθηκαν υπέρ της αναγνώρισης μεγαλύτερης αυτονομίας στις κουρδικές περιοχές.

Τα αίτια της τουρκικής επιθετικότητας


Τα αδιέξοδα της στρατηγικής του Ταγίπ Ερντογάν για σταδιακή μετατροπή της Τουρκίας σε ένα νεοθωμανικο μόρφωμα, όπου ο ίδιος ως σύγχρονος Σουλτάνος θα ελέγχει έστω και εμμέσως μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και των Βαλκανίων, οδηγεί την Άγκυρα σε έναν γενικευμένο αναθεωρητισμό, σε απερίσκεπτες συγκρούσεις με γειτονικές χώρες, περιφερειακές αλλά και παγκόσμιες δυνάμεις, ενώ την βουλιάζει σε μια επικίνδυνη χωρίς επιστροφή εσωτερική σύγκρουση, με το Κουρδικό στοιχείο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ