}

11 Ιανουαρίου, 2016

«Κακός χαμός» με την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας 
κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός 


Τι έγινε συμπατριώτες; Τι είναι αυτό το πράγμα από χθες το βράδυ που ανακοινώθηκε ότι κέρδισε την μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης; Πραγματικός κακός χαμός!!! Το μενού των αντιδράσεων περιλαμβάνει τα πάντα… Από ελευθερωτής των δεινών μας μέχρι δωσίλογος και εκπρόσωπος των δανειστών και της τρόικας!!! Και όλα αυτά μόλις μέσα σε λίγες ώρες… Ούτε καν μία ημέρα!!!

Γέμισε η Ευρώπη από λιποτάκτες και δειλούς που παριστάνουν τους πρόσφυγες!

Γέμισε η Ευρώπη από λιποτάκτες και δειλούς που παριστάνουν τους πρόσφυγες!
Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θεωρούμε πρόσφυγα όποιον προέρχεται από τη Συρία και το Ιράκ, τις δύο χώρες όπου κυρίως μαίνεται ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ).
Θεωρούμε πρόσφυγες τους πάντες, είτε είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, αυτούς που αποκαλούμε διαχρονικά στην ιστορία άμαχο πληθυσμό, είτε πρόκειται για νέους άνδρες στην ακμή της ηλικίας τους.

Πώς οι άντρες μετατρέπονται σε… θηλυκά.

Η θηλυκοποίηση των ανδρών…
Αν είστε άντρας και έχετε βαρεθεί να ακούτε για προβλήματα γυναικείων ορμονών και για «γυναικεία θέματα», τότε πρέπει να το διαβάσετε αυτό.
κατάλογοςΠολλοί άνδρες σήμερα βιώνουν, εν αγνοία τους, μια ορμονική μεταβολή που επηρεάζει την ορμονική ισορροπία τους και αρχίζει να τους δημιουργεί προβλήματα υγείας, παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες! Καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν σε ηλικία, τα φυσιολογικά επίπεδα της τεστοστερόνης τους (της βασικής αντρικής ορμόνης) ελαττώνονται. Ως αποτέλεσμα της μείωσης των αντρικών ορμονών, η αναλογία μεταξύ ανδρικών και γυναικείων ορμονών μεταβάλλεται και τα οιστρογόνα (οι βασικές γυναικείες ορμόνες) αρχίζουν να κυριαρχούν, κάνοντας σιγά-σιγά αισθητή την παρουσία τους, μέσω της εκδήλωσης στον ανδρικό οργανισμό «γυναικείων» συμπτωμάτων, χαρακτηριστικών της επίδρασής τους.

Απούσα η Αθήνα από το ευρωπαϊκό "πάρτι" της Άγκυρας

Της Κύρας Αδάμ 

Από τα μέσα του Ιανουαρίου και για ανυπολόγιστο ακόμα διάστημα, η Ελλάδα εισέρχεται, πρακτικά, σε περίοδο περιθωριοποίησής της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς όλο το ενδιαφέρον και οι δυνάμεις της θα επικεντρώνονται στην «μάχη» της επιτυχούς αξιολόγησής της από το κουαρτέτο, προκειμένου να απελευθερωθεί μία ακόμα πολυπόθητη δόση δανείου και αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε να συμφωνηθεί ο τρόπος, αλλά και οι κανόνες και περιορισμοί για την έναρξη της συζήτησης για το χρέος - πυλώνας υποτίθεται της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά με γυάλινα πόδια.

Κύπρος: Θέλουμε κανονικό κράτος


Ένα  κανονικό κράτος δεν χρειάζεται ούτε εγγυήσεις, ούτε εγγυητές, ούτε φόρμουλες, οι οποίες, μέσα από εποικοδομητικές ασάφειες και υποσημειώσεις, θα αφήνουν ανοικτά παράθυρα για παρεμβάσεις κι επεμβάσεις. Στο θέμα της ασφάλειας μπορεί να δοθεί οριστική λύση, υπό μια βασική προϋπόθεση: Η συμφωνία να προβλέπει ένα κανονικό κράτος, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει εκπτώσεις από δικαιώματα και δεν θα εγκαθιδρύει μια ελλειμματική δημοκρατία, ένα ανάπηρο κράτος, ανήμπορο κι εξαρτημένο, κι αποστρατικοποιημένο, στερημένο από το δικαίωμα αυτοάμυνας.

Νέα “σύγκρουση” στο Αιγαίο: Ο πόλεμος των ΝΟΤΑΜ απομακρύνει ξανά Αθήνα και Αγκυρα!!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΟΣ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ
WWW.ETHNOS.GR

Φρένο στον αρχικό «ενθουσιασμό» για την προσέγγιση με την Τουρκία βάζει η κάθε άλλο παρά θετική ανταπόκριση της Aγκυρας στις δεσμεύσεις που έχει η ίδια αναλάβει για ανάσχεση του μεταναστευτικού ρεύματος αλλά και η επανάληψη των γνωστών πρακτικών της αμφισβήτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας στο Αιγαίο.

Ghost Security Group: Οι διάσημοι χάκερ που πολεμούν τζιχαντιστές μιλούν για την Ελλάδα:«Είσαστε στόχος του ISIS»!!

«Η Ελλάδα είναι στόχος του Ισλαμικού Κράτους». Η φράση ανήκει στην παγκοσμίως γνωστή ομάδα χάκερ «Ghost Security Group» που ιδρύθηκε από μέλη των Anonymous για τα πολεμήσει ηλεκτρονικά τους τζιχαντιστές.
Σε συνέντευξή τους στον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής μιλούν για τον παράλληλο ανηλεή πόλεμο που μαίνεται στο διαδίκτυο ανάμεσα στους ίδιους και τους χάκερ του ISIS και τα τελευταία χτυπήματα της Αμερικής κατά των τζίνιους χάκερ του Ισλαμικού Κράτους.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ Του Σάββα Καλεντερίδη

Γιατί τρόμαξε ο Ερντογάν και άρχισε πάλι πόλεμο κατά των Κούρδων
Αποτέλεσμα εικόνας για Ερντογάν, Κουρδιστάν
Το 2013 ο Ερντογάν έκανε την εξής δήλωση: «Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο σύστημα των περιφερειών. Επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας υπήρχαν οι περιφέρειες του Λαζιστάν και του Κουρδιστάν. Μπορούμε να το δούμε και τώρα το σύστημα αυτό».

Τρία χρόνια μετά, ο ίδιος ο Ερντογάν ετοιμάζεται να κλείσει στη φυλακή τον Σελαχατίν Ντεμιρτάς και να απαγορεύσει τη λειτουργία του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών, στο οποίο είναι πρόεδρος, με την κατηγορία ότι υπερασπίζονται τη δημιουργία αυτόνομων περιφερειών στην τουρκική επικράτεια.

Τα Τίρανα αρπάζουν τη γη των Ελλήνων στη Χειμάρρα!



Με πρόσχημα την ανάπτυξη στην «Αλβανική Ριβιέρα», ο Εντι Ράμα αρπάζει τα χωράφια από τους φυσικούς ιδιοκτήτες τους και τα δίνει σε φίλους του. Εκχερσώνουν και υπεραιωνόβιους ελαιώνες
Από τον
Νίκο Σταυρουλάκη
Ο Ελληνισμός της Χειμάρρας δέχεται επίθεση! Με πρόσχημα την τουριστική ανάπτυξη της προνομιακής, λόγω φυσικής ομορφιάς, περιοχής, η κυβέρνηση του «σοσιαλιστή» πρωθυπουργού Εντι Ράμα διεκπεραιώνει μεθοδικά τα τελευταία χρόνια σχέδιο εθνοκάθαρσης των Ελλήνων και εκδίωξης από τις πατρογονικές εστίες τους.

Η εθνοκάθαρση στη Βόρειο Ηπειρο


Αποτέλεσμα εικόνας για Βόρειο Ηπειρο.Οι Ελληνες στην Αλβανία καταπιέζονται, τα δικαιώματά τους παραβιάζονται, οι περιουσίες τους δημεύονται και ο στόχος είναι η εθνοκάθαρση, η εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου από τη Βόρειο Ηπειρο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ