}

20 Ιανουαρίου, 2016

Μυτιλήνη: Ξεσπιτώνονται στρατιωτικοί για να στεγαστούν λαθρομετανάστες και μέλη ΜΚΟ



Στρατιωτικοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ,λόγω υπερσυγκέντρωσης λαθρομεταναστών. Έγινε κι αυτό και πριν βιαστούν κάποιοι να κατηγορήσουν αμέσως τους στρατιωτικούς για “ρατσιστική συμπεριφορά”, καλό είναι να διαβάσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ! ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Καταιγιστικές εξελίξεις


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς πλέον ανοιχτά, δημόσια, καθαρά και αποφασιστικά, το Ισραήλ δηλώνει ότι υποστηρίζει την δημιουργία του Κουρδιστάν και ετοιμάζεται να το αναγνωρίσει άμεσα και πρώτο απ΄ όλους!

Τι είναι η TPP – Το πιο βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη μας… (βίντεο)


Τι είναι η TPP – Το πιο βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη μας… (βίντεο)

Στην πρόσφατη ομιλία του στο Κογκρέσο ο Μπάρακ Ομπάμα ζήτησε από τα μέλη του να στηρίξουν την TPP προκειμένου να δώσουν τα εργαλεία στην ΗΠΑ να ρυθμίζει τους κανόνες εμπορίου στις περιοχές που μέχρι σήμερα έλεγχαν οι Κίνα και η Ιαπωνία.
Οι συντάκτες του The Real News Network όμως επισημαίνουν ότι η TPP είναι κάτι περισσότερο από αυτό.
Στο βίντεο υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι που μπορείτε να ενεργοποιήσετε.

Ψυχρολουσία για την Ελληνική διπλωματία από τα Σκόπια

Ψυχρολουσία για την ελληνική διπλωματία από τα Σκόπια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι κινήσεις καλής θέλησης του Νίκου Κοτζιά και οι σχεδιασμοί της ελληνικής πλευράς για την επίτευξη συμβιβασμού στο θέμα της ονομασίας, φαίνεται να πέφτουν στο κενό, με την ΠΓΔΜ να προωθεί στην «πλάτη» της Αθήνας τη δική της εναλλακτική «φόρμουλα».

Πλήρης ο εξευτελισμός τους

Του Σάκη Μουμτζή 

Κανένα πολιτικό επιχείρημα που συγκροτείται με τον ορθό λόγο, καμία επικολυρική πρόταση που απευθύνεται στο θυμικό, καμία θεωρητική κατασκευή που ακουμπά τις πιο απόμακρες και περίπλοκες περιοχές του εγκεφάλου μας, τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να αποδομήσει έναν πολιτικό χώρο, όσο η γελιοποίηση του, πολύ δε περισσότερο η αυτογελοιοποίησή του.

Αυτές τις μαγικές στιγμές ζούμε με τον εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ ταχύτητας. Τέσσερις μήνες ακριβώς μετά τις εκλογές, γνωρίζει έναν πρωτοφανή διασυρμό σε όλα τα μέτωπα της πολιτικής του δραστηριότητας.

Τουρκική εισβολή στη Συρία!


Τι μεταδίδουν πρακτορεία και πως έδρασαν οι Τούρκοι

Τουρκική εισβολή στη Συρία περιγράφει επί της ουσίας το πρακτορείο ειδήσεων ANHA. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει, τουρκικά στρατεύματα έχουν εισέλθει στο συριακό έδαφος . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τουρκικά στρατεύματα ακολούθησαν οχήματα ανίχνευσης ναρκών και εκκαθάρισης ναρκοπεδίων.

Ένας νέος κόσμος γεννιέται μέσα από τις στάχτες της Μέσης Ανατολής


  • Πλησιάζει η ώρα μιάς νέας Μέσης Ανατολής
  • Το Ισλαμικό Κράτος αργοσβήνει απειλώντας…
  • Η επόμενη ημέρα της Μέσης Ανατολής έρχεται με μαύρα σύννεφα

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ