}

07 Φεβρουαρίου, 2016

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στις πλάτες των μεταναστών και της πατρίδας μας πρέπει να σταματήσει

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζει να παίζεται στο Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό, στη «σκηνή της Ελλάδας», με μεγάλο πρωταγωνιστή την Τουρκία, κομπάρσους τις χώρες-μέλη της Ε.Ε. και της Ζώνης Σένγκεν και μεγάλο θύμα, εκτός από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Αιχμές Μέρκελ για Ελλάδα: Επιρρίπτει τις ευθύνες της σε άλλους, τρέχει πάλι στην ‘Αγκυρα.

Έκκληση για καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ ώστε να διατηρηθεί η ζώνη ελεύθερης κυκλοφορίας του Σένγκεν απηύθυνε χθες η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

Έχουμε ανάγκη να προστατεύσουμε τα εξωτερικά σύνορά μας επειδή θέλουμε να διατηρήσουμε το Σένγκεν”, δηλώνει η Μέρκελ στο εβδομαδιαίο της podcast.

Financial Times: Στρατό στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ εξετάζει η Ε.Ε.

Στρατό στα σύνορα Ελλάδας - ΠΔΓΜ σχεδιάζει να αναπτύξει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μία απέλπιδα προσπάθεια ανακοπής των μεταναστευτικών ροών προς τη Βόρεια Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Financial Times, το εν λόγω σχέδιο αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές τόσο στο Βερολίνο, όσο και στις Βρυξέλλες, καθώς η Ελλάδα αδυνατεί να περιφρουρήσει επαρκώς τα θαλάσσια σύνορα της Ε.Ε.

Η κρίση “διορθώνεται” με νέα κρίση;

Η απειλή της Τουρκίας μέσω του προσφυγικού είναι τεράστια 

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 

Ο συνδυασμός της οικονομικής κρίσης με το προσφυγικό, που εξελίσσεται σε γάγγραινα της Ευρώπης, και η απαράδεκτη στάση των Ευρωπαίων, που εκβιάζουν την ελληνική κυβέρνηση με την κατάργηση της συνθήκης του Σένγκεν αλλά και με νέα σκληρά μέτρα , που θα φτωχύνουν περισσότερο τους Ελληνες πολίτες, αποτελεί στην κυριολεξία “πυρηνική βόμβα”.

Η Τουρκία ετοιμάζει εισβολή με 70.000 στρατό στην Συρία - "Να κτυπήσουμε με πυρηνικά" λέει Ρώσος καθηγητής (φωτό, vid)

του Βασίλη Καπούλα
ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΖΑΖ ΚΑΙ ΤΖΑΡΑΜΠΛΟΥΣ 

Ώρα μηδέν στην Συρία καθώς η Ρωσική Ακαδημία Στρατιωτικών Επιστημών κάνει λόγο για επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στην Συρία με 70.000 στρατό ενώ στα στρατιωτικά σχέδια που εκπονήθηκαν για να αντιμετωπιστούν οι υπέρτερες στην περιοχή τουρκικές χερσαίες δυνάμεις περιλαμβάνουν την χρήση πυρηνικών όπλων!

Είναι η χώρα μας ηλίθιε : Από την ταπεινωτική συνθηκολόγηση στον ξεσηκωμό!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!

Διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!!!!

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*
Η πραγματικότητα εκδικείται. Επτά μόνο μήνες μετά την ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελλ. απέναντι στον “φασισμό” της εποχής μας, εκπροσωπούμενο στην Ευρώπη από το Κουαρτέτο των Δανειστών (1), η ελληνική κοινωνία υποχρεώνεται να ξαναμπεί στον δρόμο της εξέγερσης, που εγκατέλειψε το 2012, για να ακολουθήσει τον ψεύτικο, όπως αποδείχθηκε, ήλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το κάνει γιατί νοιώθει, βαθιά μέσα της, ότι είναι μόνο έτσι που μπορεί να επιβιώσει.

Μήπως ο κ. Σόιμπλε έχει δίκιο;

Γράφει ο Ceteris Paribus 

Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να μην ακούμε προσεκτικά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Καθώς έχει κερδίσει, μάλλον επάξια, τα μαζικά αισθήματα αντιπάθειας της ελληνικής κοινής γνώμης, λίγοι εμβαθύνουν στις κατά καιρούς δηλώσεις του για την Ελλάδα – κάθε φορά το μαζικό ανακλαστικό είναι πως απλώς επιβεβαιώνει τη… δέσμευσή μας να τον αντιπαθούμε.

Φοροκαταιγίδα; Οι νέες κλίμακες για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, επαγγελματίες, ενοίκια [πίνακες] Πηγή: Φοροκαταιγίδα; Οι νέες κλίμακες για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, επαγγελματίες, ενοίκια [πίνακες]

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
Φοροκαταιγίδα; Οι νέες κλίμακες για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, επαγγελματίες, ενοίκια [πίνακες]
Πρόσθετους φόρους σε μεσαία και υψηλά εισοδήματα φέρνουν οι αλλαγές στις φορολογικές κλίμακες που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», η νέα κλίμακα για μισθωτούς και συνταξιούχους θα περιλαμβάνει 3-4 σημαντικές αλλαγές:

Οι Κούρδοι «σώζουν» την Ευρώπη από τους πρόσφυγες – Πρόταση λύση χωρίς Ερντογάν!

Οι Κούρδοι «σώζουν» την Ευρώπη από τους πρόσφυγες – Πρόταση λύση χωρίς Ερντογάν!
Οι Κούρδοι της Συρίας του YPG, στο καντόνι της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, έχουν ήδη αρχίσει να δέχονται τους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν το Χαλέπι, ώστε να μη φύγουν από τη Συρία.
Τις τελευταίες ώρες ο στρατός της Συρίας ετοιμάζεται να εξαπολύσει την τελική του επίθεση για να απελευθερώσει τις συνοικίες του Χαλεπιού που ελέγχονται από τους τουρκόφιλους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα (Μέτωπο Αλ Νούσρα, όπως ονομάζεται ο συριακός βραχίονας της οργάνωσης) και τους συμμάχους της των οργανώσεων του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).

Ρώσοι πεζοναύτες προχωρούν προς τα τουρκικά σύνορα (φωτό, vid)

ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΙΟΡΔΑΝΙΑ


του Βασίλη Καπούλα

Στο βόρειο Χαλέπι, o συριακός Στρατός και ρωσικά αποσπάσματα με την υποστήριξη του ρωσικού πυροβολικού μαζί με τις δυνάμεις Εθνικής Άμυνας την Harakat Al-Nujaba (ιρακινοί παραστρατιωτικοί), την Kata’eb Hezbollah, την Liwaa Al-Badr και Liwaa Abu Fadl Al-‘Abbas τις τελευταίες ώρες προχωρούν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σε μάχες με ιδιαίτερη σφοδρότητα, καθώς οι ισλαμιστές αμύνονται λυσσωδώς αναμένοντας την τουρκική και σαουδαραβική εισβολή.

ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ : Το ΝΑΤΟ προσφέρει "ομπρέλα" σε Σ.Αραβία - Τουρκία για εισβολή στην Συρία - Μας πάνε για Γ' ΠΠ;

Α.ΚΑΡΤΕΡ, ΥΠΑΜ ΗΠΑ: "ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 150.000 ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ" 
του Βασίλη Καπούλα

Με μια απίστευτη εξέλιξη ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ, συγκαλεί πολεμικό συμβούλιο στο ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα για να προσφέρει ομπρέλα η συμμαχία σε ένα τεράστιο στράτευμα 150.000 Σαουδαράβων, Τούρκων και συμμάχων τους που ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην Συρία!

Μάχες στην Κω: Οι πολίτες αντιστέκονται στην ισλαμική εισβολή (φωτό)

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΑ HOT SPOT
Oι πολίτες αντιστέκονται με κάθε μέσο στην ισλαμική εισβολή στην Κω καθώς νέος γύρος συγκρούσεων ξέσπασε σήμερα με ξύλο, πέτρες, χημικά και κλεφτοπόλεμο μεταξύ κατοίκων-αστυνομίας κοντά στο στρατόπεδο 148.
Η κατάσταση στην Κω βρίσκεται εκτός ελέγχου όπου σήμερα έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους κατοίκους που αντιδρούν στη δημιουργία hot spot στο νησί και στα ΜΑΤ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ