}

11 Φεβρουαρίου, 2016

Αφού παραδόθηκε το Αιγαίο, τώρα όλα καλά... στο Eurogroup

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΝΑΤΟ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Και τώρα που το Αιγαίο παραδόθηκε σε ΝΑΤΟ-Τουρκία ξαφνικά έγιναν όλα καλά και έχουν την καλύτερη γνώμη για την Ελλάδα στο Eurogroup αποδεικνύοντας έτσι πως οι λαθρομεταναστευτικές-προσφυγικές ροές χρησιμοποιήθηκαν προς την επίτευξη του στόχου!
"Ελλάς Ελλήνων προσφύγων" στον τόπο τους θα μετατραπούν ως φαίνεται οι κάτοικοι αυτής της χώρας αφού μετά την συμφωνία κατόπιν κοινής (!) προσκλήσεως Ελλάδας-Τουρκίας-Γερμανίας για εμπλοκή

Γ. Λιλλήκας: Διαπραγματευόμαστε κατάλυση του Κράτους μας!

5Συγκλόνισε όσους παρευρέθηκαν χθες (10/02/2016) βράδυ στην εκδήλωση «Η Κύπρος που αντιστέκεται», που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.
 
Με μια άκρως συγκινητική και ενωτική ομιλία, ο κ. Λιλλήκας ζήτησε να πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη των Ελλαδικών και Κυπριακών κομμάτων, με στόχο τη διαμόρφωση μιας κοινής στρατηγικής για το Κυπριακό.

Τι συνέβη στο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Αιγαίο;

Τουρκικό "χέρι" ή έλλειψη ανταλλακτικών ο λόγος της πτώσης;

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα για τις συνθήκες πτήσης και τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση του Agusta Bell του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, κατά τη διάρκεια άσκησης, θα αποπειραθούμε αρχικά να σκιαγραφήσουμε την περιοχή της πτώσης, αλλά και τις πιθανές συνθήκες πτήσης που είχε τραγική κατάληξη.

Hot spots,σημεία, και τέρατα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Δηλαδή η πολύ αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, σε συνεργασία με την πολύ ναζιστική ''Ενωμένη'' Ευρώπη, αποφάσισαν να κάνουν την χώρα στρατόπεδο συγκέντρωσης καθε είδους μεταναστών και προσφύγων, για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ο γερμανός, ο γάλλος, ο δανός, και οι λοιποί δορυφόροι τους.

Για ποιόν ακριβώς λόγο παραδώσαμε το Αιγαίο...;

Στο Αιγαίο "χωρίς καμία καθυστέρηση" πλοία του ΝΑΤΟ


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Aνακοινώθηκε προ ολίγου από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, η εμπλοκή της Συμμαχίας στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο France24.

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ έδωσε εντολή στον στρατιωτικό διοικητή Breedlove να αποστείλει στο Αιγαίο "χωρίς καμία καθυστέρηση" την Μόνιμη Ναυτική Μονάδα 2 της Συμμαχίας.

Aυτές είναι οι επόμενες πόλεις στις οποίες θα χτιστούν στρατόπεδα προσφύγων-λαθρομεταναστών

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΕΕ ΚΑΙ ΗΠΑ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ"
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

 Μετά την Σίνδο και το Σχιστό, αλλά και τα πέντε hot spots στα νησιά Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο, θα έχουν σειρά και άλλες ελληνικές πόλεις σε περίπτωση που αυτά δεν επαρκέσουν (και δεν θα επαρκέσουν), για να καλυφθεί ο όγκος των επιπλέον χιλιάδων προσφύγων-λαθρομεταναστών που πρόκειται να "πλημμυρίσουν" την χώρα στο επόμενο χρονικό διάστημα:

Ο χάρτης που προκάλεσε πανικό στην Άγκυρα: Άνοιξαν τα γραφεία του PYD στη Μόσχα

Ο χάρτης που είναι αναρτημένος και δεσπόζει στο Γραφείο Αντιπροσωπείας του PYD  στη Μόσχα
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, είναι ο χάρτης που δεσπόζει στο Γραφείο του PYD, ο οποίος δείχνει τα σύνορα του Μεγάλου Κουρδιστάν, με έξοδο στη Μεσόγειο και μεγάλο μέρος της τουρκικής επικράτειας ντυμένο με κουρδικά χρώματα!

Μετά τη Συρία, τη Ρωσία, το Ιράκ, το Κουρδιστάν η Άγκυρα ανοίγει μέτωπο στο Αιγαίο;


Μετά τη Συρία, τη Ρωσία, το Ιράκ, το Κουρδιστάν η Άγκυρα ανοίγει μέτωπο στο Αιγαίο;Το παρανοϊκό καθεστώς της Άγκυρας προσπαθεί να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μετά την πτώση του ελληνικού στρατιωτικού ελικοπτέρου.
Οι τζιχαντιστές της κυβέρνησης Ερντογάν προκαλούν ευθέως την Ελλάδα απαγορεύοντας με NOTAM στη χώρα μας να ξεκινήσει επιχειρήσεις διάσωσης για την ανεύρεση των τριών χειριστών του πολεμικού μας ελικοπτέρου.

Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!

Προς ιδεοληπτικούς: Συνέλθετε γιατί η χώρα διαλύεται - Οι Τούρκοι, εν μέσω της τραγωδίας του Ε/Π, έβγαλαν ΝΟΤΑΜ και αμφισβητούν την έρευνα του ΠΝ

Εβγαλαν ΝΟΤΑΜ που αμφισβητεί την έρευνα για τον εντοπισμό των 3 αξιωματικών! Οι Τούρκοι με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell 

Διεθνής έκκληση: Ανοίξτε την Χάλκη!


EXTRAS - Χάλκη

Γιατί η Τουρκία θα αναγκαστεί να ανοίξει την Θεολογική Σχολή της Χάλκης χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Η άμεση και άνευ όρων επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της Τουρκίας που επιβάλλεται από το ίδιο το Σύνταγμα της, από τα άρθρα 37 – 44 της Συνθήκης της Λωζάνης, από τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και από τις βασικές αρχές για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη. .
Εσείς υπογράψατε την έκκληση;
Αν όχι, μπορείτε τώρα κάνοντας κλικ εδώ .

Η απέλαση των Ελλήνων


Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στην προκρούστεια κλίνη του Μνημονίου, είχε θέσει ως προτεραιότητα της κυβέρνησής του την απονομή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς (νόμος Ραγκούση). Αυτό το νομοσχέδιο, εφαρμοζόμενο, δεν θα μπορούσε παρά να αλλοιώσει οριστικά και αμετάκλητα τον κοινωνικό και εθνικό χάρτη της χώρας. Η πανεύκολη διαδικασία «ελληνοποίησης» υπερψηφίστηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και αποτέλεσε κίνητρο για την εισροή αναρίθμητων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ "Κάρφωσε" πάνω στην Κίναρο το ΑΒ-212 - Αυτοί είναι οι τρεις νεκροί αξιωματικοί του ΠΝ



Πάνω στη νησίδα Κίναρος προσέκρουσε το μοιραίο ελικόπτερο ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες και αίτια.
Το τριμελές πλήρωμα που αποτελείται από δύο υποπλοιάρχους χειριστές και ένα ανθυπασπιστή μηχανικό ήταν ιδιαίτερα έμπειρο αλλά το ελικόπτερο είναι της εποχής του Βιετνάμ (το θέμα αυτό θα το θίξουμε στη συνέχεια). Υπήρξε κάποια βλάβη στα ραντάρ ή κάποιο μηχανικό πρόβλημα; Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει. Όπως επίσης και αν επιχειρήθηκε αναγκαστική προσγείωση.

Τα σαπιοκάραβα του θανάτου, οι «αφίξεις» και οι απελάσεις από το 1991

«Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ξεπερνάει ακόμα και εκείνο της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα: Η οικονομική κρίση, αργά ή γρήγορα, δύσκολα ή πολύ δύσκολα, θα ξεπεραστεί. Η λαθρομετανάστευση όμως που «φυτεύεται» μεθοδικά μέσα στην Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ξεφεύγει ολοένα και περισσότερο από τον έλεγχο του κράτους και της κοινωνίας με ορατές, δεδομένες και πολύ επικίνδυνες συνέπειες για το μέλλον της χώρας μας».

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο ΑΒ-212 του ΠΝ κατέπεσε νδ των Ιμίων - Αγνοείται το τριμελές πλήρωμα (upd)

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΚΙΝΑΡΟΣ
Από τις 2:45 τα ξημερώματα έχει χαθεί το ίχνος ενός ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού με τριμελές πλήρωμα που είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα "Νικηφόρος Φωκάς" η οποία συμμετείχε σε άσκηση στο νοτιοανατολικά Αιγαίο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κινάρου, νοτιοδυτικά των Ιμίων. Από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση από θάλλασα και αέρα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του και λίγο μετά τις 8 πληροφορίες αναφέρουν πώς βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια στην Κίναρο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ