}

21 Φεβρουαρίου, 2016

Β.Πούτιν: "Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε επιθετική πράξη" - Γερμανία: "Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί, έρχεται πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας" (φωτό, vid)

ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ Η ΡΩΣΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ

 του Βασίλη Καπούλα

Πολεμικό μήνυμα έστειλε στην Τουρκία ο Β.Πούτιν λέγοντας πως "Η Ρωσία είναι έτοιμη να σταματήσει οποιαδήποτε απειλή, πρόκληση και επιθετικές πράξεις" ενώ η Γερμανία και το Λουξεμβούργο αφήνουν ακάλυπτη την Άγκυρα και μιλούν για επεικείμενο πόλεμο Ρωσίας-Τουρκίας! 

Στις 29 Φεβρουαρίου οι πρώτες περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο


Από τις 29 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει τις περιπολίες στο Αιγαίο το ΝΑΤΟ. Φωτογραφία  Wikipedia.
Από τις 29 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι πρώτες περιπολίες από το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την «αναγνώριση, παρακολούθηση και επιτήρηση των παράνομων διελεύσεων», με τη Συμμαχία να στήνει τα σχετικά επιχειρησιακά σχέδια στα στρατηγεία του Βελγίου και της Νάπολης.

Τι κρύβεται πίσω από το νέο ρωσικό ανακοινωθέν για το Κυπριακό

Του Νίκου Στέλγια 

Σε μια στιγμή που στη ευρύτερη περιοχή και στα σύνορα της Τουρκίας-Συρίας λαμβάνουν χώρα πολύ σημαντικές εξελίξεις, η Μόσχα πραγματοποιεί μια σημαντική τοποθέτηση, η οποία επιφυλάσσει αντίκτυπο για το μέλλον του Κυπριακού.

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώνει ότι με βάση την πληροφόρηση του από την άλλη πλευρά της Πράσινης Γραμμής και τα όσα συνέβησαν στα πλαίσια της πρόσφατης επαφής του Τούρκου Προέδρου με τους εκπροσώπους της τ/κ πλευράς, η 
Ρωσική Ομοσπονδία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Τουρκία πραγματοποιεί «ωμή» παρέμβαση στο Κυπριακό. Επίσης, αφήνει περιθώρια για να εννοηθεί ότι ο απώτερος στόχος της τουρκικής πλευράς ενδέχεται να μην είναι η άμεση επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος. 

Η Τουρκία Εκπαιδεύει Τρομοκράτες του ISIS για Αποστολές σε Συρία και Ρωσία !!!! – Αθωώνουν Κρατούμενους που Αποδέχονται το Ισλάμ και Συμμετέχουν σε Τρομοκρατικά Χτυπήματα …

Γράφει ο Χρήστος Καλογερόπουλος - Βαλκάνιος

Το ότι η Τουρκία συμπεριφέρεται ως κράτος τρομοκράτης φαίνεται από τον έμμεσο άλλα και άμεσο τρόπο με τον οποίο στηρίζει τον ISIS αλλά και άλλες οργανώσεις στην περιοχή, όπως άλλωστε έχουμε αναφερθεί και σε σειρά άρθρων μας. Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό οι Τούρκοι έχουν χοντρύνει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι στρατολογώντας εκπαιδεύοντας και αναθέτοντας  ειδικές αποστολές σε τρομοκράτες, όπου αυτοί θεωρούν απαραίτητο για τα συμφέροντα τους.

Ζαμάν: «Ο Ερντογάν βούτηξε στο βάλτο της Μέσης Ανατολής».


«Τα αυταρχικά καθεστώτα δεν σέβονται τους νόμους, δεν συμβουλεύονται κανέναν και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να εποπτεύει ή να αντισταθμίζει τις ενέργειές τους. Αυτός είναι  ο λόγος που είναι τόσο επιρρεπή στα λάθη. Τα αυταρχικά καθεστώτα που δρουν με βάση τη φόρμουλα δοκιμάζω  - και - αποτυγχάνω, στο τέλος πάντα καταρρέουν. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ανά τον κόσμο. Φαίνεται πως αυτός είναι ο δρόμος προς τον οποίο κατευθύνεται το καθεστώς Ερντογάν […]Τα αυταρχικά καθεστώτα των οποίων η πολιτική ισχύς είναι λιγοστή στο εσωτερικό συχνά επιδιώκουν τη διεξαγωγή επεισοδιακών στρατιωτικών επιχειρήσεων ώστε να φαίνονται επιτυχημένα. Αυτές οι επιχειρήσεις μπορούν να διεξαχθούν στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. Αυτήν τη στιγμή η Άγκυρα επιδιώκει και τα δύο».

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ!!

Για πρώτη φορά μετά από μισόν αιώνα, η συμμαχία πήρε έμπρακτα θέση υπέρ της Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναχαιτίσει τουρκική κορβέτα που παρενοχλούσε ερευνητικό σκάφος σε διεθνή ύδατα μεν, εντός όμως της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας που δεν αναγνωρίζει η Τουρκία!

"ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ασφαλιστικό: Εθνική σύνταξη 2 ταχυτήτων, περικοπές σε επικουρικές και εφάπαξ - Όλες οι αλλαγές στην έκτακτη εισφορά και στις αποδείξεις


Νέα πρόταση με ποσοτικοποίηση των αλλαγών και εναλλακτικές λύσεις για τις ασφαλιστικές εισφορές αγροτών και επιστημόνων θα παρουσιάσει η κυβέρνηση για να επιχειρηθεί η άρση του αδιεξόδου στο ασφαλιστικό. Σύμφωνα με το νέο σχέδιο θα υπάρχουν περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, εφάπαξ και μερίσματα, όπως και εθνική σύνταξη δύο ταχυτήτων! 

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και καταιγίδες - Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν το Αιγαίο

ΠΟΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ - ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για την Κυριακή (21/02/2016), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, στη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια καθώς και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; Κουρδική εξέγερση: Τουρκικά TOMA ισοπεδώνουν τουρκικές πόλεις κυνηγώντας το ΡΚΚ! (βίντεο)


Ο τουρκικός Στρατός αποδύθηκε σήμερα σε μπαράζ πυροβολικού κατά τουρκικών πόλεων με κουρδικό πληθυσμό, ενώ άρματα μάχης συμμετείχαν στις επιθέσεις κατά των περιοχών αυτών των οποίων οι Τούρκοι πολίτες, κουρδικής καταγωγής, έχουν έχουν επαναστατήσει κατά της κεντρικής εξουσίας της Αγκυρας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ