}

26 Φεβρουαρίου, 2016

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ ΜΠΕΡΝΙ ΣΑΝΤΕΡΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. (VIDEO)

bernie-sanders
Ι.Α.ΜΠ.

Ο Μπέρνι Σάντερς είναι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριότερος αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον.

Κορύφωση της προσφυγικής κρίσεως με πιο ενεργή εμπλοκή των ΕΔ!

Του Κωνσταντίνου Λουκόπουλου  

«Όταν δεν ξέρεις που θέλεις να πας το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκεί που δεν θέλεις..». Όποιος το είπε μάλλον είχε προφητέψει την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο προσφυγικό πρόβλημα! Με την Ελλάδα να έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο «hot spot» και τον ελλοχεύοντα κίνδυνο να συσσωρευθούν στην επικράτεια εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες με ότι αυτό σημαίνει, η προσφυγική κρίση αναδεικνύεται δυστυχώς στο υπ’ αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα τόσο από πλευράς σπουδαιότητας όσο και από πλευράς επείγοντος. 

Σε ποια Ελλάδα ζούμε; Ο εχθρός είναι εντός της ανοργάνωτης χώρας μας…

Του Χρήστου Μιχαηλίδη 

Δεν μπορώ να σας περιγράψω εύκολα σε ποια Ελλάδα ζούμε τον τελευταίο καιρό. Ο βασικός λόγος είναι ότι με πονάει κάθε λέξη που διατυπώνω.
ΕΙΝΑΙ μια χώρα της μαζικής διαφυγής. Μια φίλη τραπεζικός στην Κύπρο, μου είπε ότι στο δικό της υποκατάστημα εγγράφουν καθημερινά περίπου 25 νέες εταιρείες από την Ελλάδα. Στην Κύπρο μπορεί να αρέσει αυτό. Σε μένα όχι.

Η Τουρκία θέτει απαράδεκτες αξιώσεις

Υπονομεύεται από την Άγκυρα η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Διπλή υπονόμευση από την Άγκυρα στη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, που αποφασίστηκε και με τη σύμφωνη γνώμη της τουρκικής κυβέρνησης. Τη συμφωνία προσπάθησαν στη συνέχεια να ανατρέψουν οι Τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι θέτουν μέσω της τουρκικής κυβέρνησης απαράδεκτες αξιώσεις στο Αιγαίο.

The masturbation is going cloud!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Βρε παλικάρι μας, βρε Αλέξη μας!
Εσύ μπορεί να μην τόχεις πιστέψει ακόμη, αλλά (κακώς, κάκιστα) είσαι πρωθυπουργός.
Κι ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί έτσι να βγαίνει, και μάλιστα μπροστά στις κάμερες, να λέει την παρόλα του κι όποιον πάρει ο χάρος! 

Ιδού οι «αρχιτέκτονες» της εθνικής υποταγής!

Στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου και στα κρίσιμα χρόνια για την παγκόσμια μετάλλαξη στην Ελλάδα, στα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά «ρετιρέ» της Αθήνας, συγκεντρώθηκε ένα πυρήνας εθνομηδενιστών, που συζητώντας αποφάσισαν τις στρατηγικές επιλογές για τη χώρα από την πλευρά των Ελλήνων. 

WSJ: "Η ΕΕ αποφάσισε να εγκλωβιστούν όλοι οι λάθρο-πρόσφυγες στην Ελλάδα" - Το σχέδιο καταστροφής της χώρας από τους "εταίρους" (upd)

"ΔΙΝΕΙ 500 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ" - EΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ" 
                                                      του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Σε εφαρμογή του σχεδίου Β για το λαθρομεταναστευτικό-προσφυγικό έχει προχωρήσει η ΕΕ σύμφωνα με το οποίο απλά "ξερά" και "στεγνά" οι "φίλοι" μας, "σύμμαχοί" μας και "εταίροι" μας Ευρωπαίοι θα εγκλωβίσουν όλους τους ταλαίπωρους του πλανήτη στην Ελλάδα καθώς θεωρούν ότι θα είναι πιο διαχειρίσιμη η κρίση από ό,τι να αποκλειστούν στις φτωχότερες χώρες των Βαλκανίων!

Οργή στην Μακεδονία για τις μουσουλμανικές πόλεις: "Εμάς μας ρώτησε ο Π.Καμμένος";

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: "ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ - ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Οργή επικρατεί στην Μακεδονία με την απόφαση της κυβέρνησης και την οποία ανακοίνωσε χθες ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος να δημιουργηθούν ουσιαστικά δύο πόλεις μουσουλμάνων σε Κιλκίς και Γιαννιτσά συνολικής χωρητικότητας 20.000 ανθρώπων.

Παλιά πόλη Ξάνθης, το στολίδι της Θράκης

Παλιά πόλη Ξάνθης, το στολίδι της Θράκης
Αποτελεί ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και μια πόλη διαφορετική από τις άλλες της Ελλάδας.

Ιδού πού θα οικοδομηθούν οι νέες μουσουλμανικές πόλεις στην Μακεδονία (χάρτης) - Π.Καμμένος: "Είναι υποχρέωσή μας να τους κρατήσουμε εδώ"!

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 500.000-1.000.000 ΑΚΟΜΑ - KATEΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ HOT POINTS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!


Του Γιάννη Πετρίδη

Αυτές είναι οι περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας που θα οικοδομηθούν οι προσφυγικές πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων, ένα μέρος από αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά το κλείσιμο των συνόρων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, ένα "σφράγισμα" που συντόνισε η Αυστρία με το Βερολίνο φυσικά να βρίσκεται πίσω απ'όλη αυτή την διαδικασία, αλλά κανείς να μην τολμά να αρθρώσει την πραγματικότητα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ