}

27 Φεβρουαρίου, 2016

ΠΟΛΛΕΣ "ΕΥΧΕΣ", "ΦΙΛΙΑ" ΚΑΙ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT Μεγαλειώδες "άδειασμα" από τις ΗΠΑ για το προσφυγικό: "Έλληνες σας συμπαθούμε αλλά καλά κάνουν οι άλλοι και κλείνουν τα σύνορά τους"



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

"Άνθρακας" ο θησαυρός για στήριξη από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για το προσφυγικό αφού το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έγραψε στα παλαιότερα των... υποδυμάτων του τις ανησυχίες του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την προσφυγική κρίση, και επικρότησε τις ευρωπαϊκές χώρες που δείχνουν απαράδεκτη συμπεριφορά έναντι Ελλάδας και προσφύγων αναφέροντας χαρακτηριστικά  "κάθε έθνος δικαιούται να ελέγχει το έδαφός του"!

Σάββας Καλεντερίδης: Η ατυχία να σε κυβερνούν άσφαιροι καταληψίες

Στην προμετωπίδα του Διοικητηρίου της Στρατιωτικής Σχολής Ευλεπίδων, όπου τώρα στεγάζεται η Σχολή Εθνικής Αμύνης, υπήρχε ο θυρεός της σχολής και η βασική αρχή την οποία πρέπει να κάνει κτήμα του και να ενστερνιστεί ο κάθε Εύελπις, για να μπορεί να γίνει ένας χρήσιμος ηγήτορας του Ελληνικού Στρατού.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ : Τώρα χάνουμε και το Αιγαίο… Είναι τελικά ορθό το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»;

Γράφει ο Θεόδωρος Καρυώτης

«Χάσαμε το Αιγαίο; Χάσαμε την Ελλάδα.»
Ελευθέριος Βενιζέλος
Τον ειρωνεύονται, για δεκαετίες τώρα, για αυτά τα προφητικά του λόγια, «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» αλλά εγώ που τον άκουγα από τότε που ζούσε στο Τορόντο, δεν είχα αμφιβολίες για την μεγάλη διορατικότητά του Ανδρέα Παπανδρέου. Το ΝΑΤΟ περίμενε, για πολλά χρόνια τώρα, με υπομονή να επανέλθει στο Αιγαίο και άρπαξε αμέσως την ευκαιρία να σπεύσει  ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Μέρκελ και του Σουλτάνου. 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ : Μαχαίρι σε επικουρικές, εφάπαξ και πλαφόν στις κύριες συντάξεις


Μαχαίρι σε συντάξεις και εφάπαξ, έκτακτη εισφορά μόνο για συνταξιούχους

Mε μειώσεις τις υψηλές κύριες συντάξεις, τα εφάπαξ και τις επικουρικές, η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει τη διαπραγμάτευση και το νούμερο ένα προαπαιτούμενο της αξιολόγησης, αυτό του Ασφαλιστικού.

Σημαντικές μειώσεις στα ανώτατα όρια των κύριων συντάξεων και περικοπές έως

ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΝΟΥΝ 3,4 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Προκαλεί την τύχη του ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη: «Όποτε θέλουμε μπορούμε να νικήσουμε τη Ρωσία»!

του Πάνου Σπαγόπουλου
Η αμερικανική διοίκηση Ευρώπης και το ΝΑΤΟ είναι έτοιμοι να πολεμήσουν και νικήσουν εναντίον της Ρωσίας «εάν αυτό απαιτηθεί», δήλωσε ο ανώτατος Αμερικανός διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη πτέραρχος Philip Breedlove μιλώντας στην επιτροπή άμυνας της βουλής των αντιπροσώπων του Κογκρέσου.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ" ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ Αποκάλυψη -σοκ: Αναζητούν σκηνές και κοντέϊνερς για 500.000 άτομα - Θα κτίσουν 10 πόλεις ακόμα! - Και... παιχνίδι οικονομικής διαπλοκής!

 του Πάνου Σπαγόπουλου


Τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες σην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την "φιλοξενία" επιπλέον 100.000 μόνιμα εγκατεστημένων προσφυγων και λαθρομεταναστών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ