}

04 Μαρτίου, 2016

Το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να υπερασπιστεί την πατρίδα και τα εθνικά μας συμφέροντα

Του Σάββα Καλεντερίδη

Η περιπέτεια της Ελλάδας ξεκίνησε το 2009, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αντί να σκεφτεί το καλό της χώρας, που απαιτούσε εθνική υπευθυνότητα και κοινή προσπάθεια, αν όχι από όλες τις πολιτικές δυνάμεις τουλάχιστον από τα κόμματα εξουσίας, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα που του έδινε το Σύνταγμα να ρίξει την κυβέρνηση.

Οι πολιτικοί, εκείνοι, κι εμείς...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τούτη τη στιγμή η ελληνική κοινωνία, τόσο βίαια  

φτωχοποιημένη και τόσο βάναυσα  κακοποιημένη, δείχνει τα ανθρωπιστικά της αντανακλαστικά και συμπαραστέκεται σε μιάν άλλη εξανδραποδισμένη κοινωνία: αυτή των προσφύγων-μεταναστών.

Η Ελλάς ψυχορραγούσα

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Με την κατάσταση πια να είναι εκρηκτική στη χώρα, ο συνδυασμός των μέτρων «αλληλεγγύης» της Ε.Ε. και ελληνικής κυβέρνησης (αν υπάρχει τέτοιο είδος) εξελίσσεται σε ένα είδος πολιτικής – μαγνήτη προς νέα κύματα προσφύγων στην Ελλάδα: γιατί τι άλλο είναι το να διαφημίζεις από μόνος σου ότι ξεκινάς διαδικασίες όχι πλέον προσωρινής, αλλά μόνιμης εγκατάστασης;

Γεμίζουν τη Θράκη με λαθρομετανάστες!!!

Επικίνδυνα παιχνίδια Τσίπρα - Καμμένου με την Θράκη 
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν λύνει, αλλά προσθέτει προβλήματα στην χώρα 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Η αρχή έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 2 Μαρτίου, από την Σχολή Αστυνομίας Ξάνθης, στην οποία μεταφέρθηκαν από τις ελληνικές αρχές «εν τω μέσω της νυκτός» 80 λαθρομετανάστες.

Πώς αφελληνίστηκε η Ίμβρος και η Τενέδος

imvros

Από την ιστοσελίδα pontos-news.gr 
Το 1964, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, με την υπ΄ αριθμ. 35 της 27ης Μαΐου 1964 απόφαση της, θέτει σε εφαρμογή το γνωστό «Eritme Programi» ή «Πρόγραμμα Διάλυσης» (η τούρκικη λέξη «eritme» σημαίνει διάλυση, λιώσιμο, τήξη, αφομοίωση).

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε»

 ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Δεν ξέρω πόσοι έτυχε να ακούσετε προ καιρού τον διερμηνέα στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Νετανιάχου. Ωσπου να καλύψει την απόσταση που χώριζε τα ελληνικά από τα αγγλικά, κόμπιαζε, έβγαζε διάφορα μακρόσυρτα «έεε…» και τον φανταζόσουν με τις παλάμες του ιδρωμένες κι αυτό το σφίξιμο στο στομάχι που προκαλεί η υπερβολική δόση άγχους. Ντρεπόσουν που τον άκουγες

Τι ετοιμάζει η Τουρκία στο Αιγαίο! Χάρτες με τις περιοχές που αμφισβητεί μέσω “ερευνών”

Η Τουρκία κρατά ψηλά τις “θερμοκρασίες” στο Αιγαίο. Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία και τις ανακοινώσεις της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (www.shodb.gov.tr).

Σοκ στην Τουρκία: Eπτά χλμ από το Χατάι οι ρωσικές δυνάμεις - Ο συριακός Στρατός μπήκε στην Ιντλίμπ (φωτό, vid)

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ CRUISE ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
του Βασίλη Καπούλα


Από στεριά, αέρα και θάλασσα ο συριακός Στρατός, η Ρωσική Αεροπορία και η κορβέτα "Zelyony Doll" εκτοξεύοντας πυραύλους cruise συντρίβουν τους ισλαμιστές στην Συρία με την Τουρκία να βλέπει πλέον εφιάλτες. Ρωσικές δυνάμεις και συριακός Στρατός απέχουν μόλις επτά χλμ από το Hatay, "επιτηρούν" την τουρκική πόλη Yayladagi ενώ μπήκαν και στην Ιντλίμπ!

Συνταγματάρχης π. Αθανάσιος Τσιμενίδης: O σύγχρονος "Παπαφλέσσας" στέλνει μήνυμα στήριξης στους Ελληνες!

ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΙΑ...

του Βασίλη Καπούλα


Ενα καθαρό μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης στους Ελληνες, για όλα αυτά μου βιώνουν, στέλνει μέσα από την εβδομαδιαία εφημερίδα "Ορθόδοξη Αλήθεια" ίσως το πλέον κατάλληλο πρόσωπο που μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο: Ο πατήρ Αθανάσιος Τσιμενίδης, ο οποίος εκτός από το πνευματικό του καθήκον έχει κι ένα άλλο πολύ σημαντικό. Είναι συνταγματάρχης του Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΕΘΑ και αυτό που λέμε "Ψυχή Ελληνική"!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ