}

23 Μαρτίου, 2016

Υπεύθυνη για το λουτρό αίματος των Βρυξελλών είναι η Τουρκία - Ορίστε οι αποδείξεις!

Σάββας Καλεντερίδης

Το πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Star, που είναι κανονικό φερέφωνο του Ερντογάν, με τίτλο Βέλγιο Χώρα-Τρομοκράτης
Για όσους έχουν αμφιβολίες, κυκλοφόρησε χθες το πρωί, 22 Μαρτίου 2016, λίγο πριν σκάσουν οι βόμβες στις Βρυξέλλες

Όταν οι κάθε είδους τρομοκράτες επιλέγουν έναν στόχο, με την ενέργειά τους θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα.
Μάλιστα, τις περισσότερες φορές το μήνυμα είναι αυτό που τους ενδιαφέρει και όχι η καταστροφή που θα προκαλέσουν με την τρομοκρατική ενέργεια.

"ΔΟΥΛΕΜΑ" ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ Αγωνιώδες τηλεγράφημα Α.Τσίπρα σε Γ.Γ. ΝΑΤΟ: "Κάντε κάτι. STOP - Bουλιάζουμε από πρόσφυγες. STOP - Είστε εντελώς ανίκανοι. STOP"

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Επικοινωνία με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γένς Στόλτενμπεργκ είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για να του τονίσει την δράση παρωδία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο καθώς από τότε που ενεργοποιήθηκαν οι υποτιθέμενες περιπολίες η Ελλάδα συνέχισε να "βουλιάζει" από πρόσφυγες-λάθρο και η Συμμαχία αποδείχτηκε παντελώς ανίκανη τις σταματήσει ενώ ταυτόχρονα "νομιμοποιεί" τουρκικές διεκδικήσεις στο Αρχιπέλαγος.

Πως στήνεται το κόλπο !!

wpid-wp-1458721644561.jpeg
ΜΑΙΟΣ του 2013: Στα δεξιά της φωτογραφίας ο κύριος που κάθεται είναι ο Τζών Μακέϊν. Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής των ΗΠΑ με τεράστιες προσβάσεις στα κέντρα εξουσίας Διεθνώς!
Πρώτος αριστερά , επίσης κάθεται ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Χαλίφης Αμπού Αλ Μπαγκντάντι! Ο αρχηγός των Ισλαμοφασιστών !

Αφούς πήραν τα πάντα απο τα Στελέχη των Ε.Δ …Τώρα τους παίρνουν και τα «Κ.Α.Α.Υ»;;

Αφούς πήραν τα πάντα απο τα Στελέχη των Ε.Δ …Τώρα τους παίρνουν και τα «Κ.Α.Α.Υ»;;
Τους πήραν τις σκηνές και τα κρεβάτια ,τους έβαλαν να παρασκευάζουν φαγητό από τα αποθέματά τους και τους έβαλαν να δουλεύουν νύχτα και ημέρα , σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Κατασκευής των Hot-Spot του Στρατού Ξηράς Υποστράτηγο Φλώρο …

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : H Tουρκία μάς κήρυξε και επίσημα τον πόλεμο - Ο πλανήτης ξεπαστρεύει την μολυσματική φυλή του νεοέλληνα;

H Tουρκία μάς κήρυξε και επίσημα τον πόλεμο. Μέσα στις πρώτες ώρες εφαρμογής (!) της συμφωνίας πάνω από 1660 πρόσφυγες έχουν περάσει οι Τούρκοι διακινητές στα ελληνικά παράλια. Την ίδια στιγμή οι γεότονες  έχουν το θράσος να στέλνουν αστυνομικούς που υπηρετούν στο ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου. Με διαβατήριο που έφερε την σφραγίδα ψευδοκράτους ένας από τους έξι Τούρκους αστυνομικούς που αποβιβάστηκε στη Χίο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ! Προσπαθούν να τον φιμώσουν γιατί ζήτησε να επέμβει το Πολεμικό Ναυτικό στο Αιγαίο!...

Με μια απάντηση, σωστός καταπέλτης, αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού, ο Ταξίαρχος Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος.

Μια ομάδα αριστεριστών στόχευσαν τον Αξιωματικό καταθέτοντας μηνυτήριο αναφορά στην Εισαγγελία Τρικάλων,στηριζόμενοι στον αντιρατσιστικό νόμο.

Σοκ στα Σκόπια! Εκατοντάδες βάρκες με μετανάστες καταφθάνουν συνεχώς στις Σκοπιανές ακτές της Δοϊράνης!

Κιλκίς 2017 μ.Χ.: 

Του ανταποκριτή μας στο Κιλκίς Καραηλχάν Μαύρου
Σήμερα Μάρτιο του 2.017 μΧ, η κατάσταση στο προσφυγικό παραμένει ίδια και απαράλλαχτη όπως πέρυσι. Εκατοντάδες είναι πλέον οι νέοι πρόσφυγες που έρχονται συνεχώς κατά κύματα, από δεκάδες χώρες του κόσμου. Με μια διαφορά όμως. Η Ειδομένη ερήμωσε και το πάρτι μεταφέρθηκε στη Δοϊράνη, ενώ οι Σκοπιανοί βρίσκονται σε κατάσταση σοκ!

Ελληνικός Στρατός, αυτός ο μεγάλος αφανής ήρωας!

Γράφει ο Μουσταφά Καραηλχάν


Τι να κάνουμε, η αλήθεια πονάει... Πονάει αφάνταστα όταν μαθαίνεις ότι αυτός που μισείς, έκανε, κάνει και θα κάνει στο μέλλον την ουσιαστική δουλειά για το καλό της Ελλάδας.
Υπάρχουν πολλοί συνέλληνες που μισούν ειδικά τον Ελληνικό στρατό... Βλέπουν στολή και βγάζουν αφρούς. Δικαίωμά τους να πιστεύουν ότι θέλουν, αλλά ας τους υπενθυμίσουμε δυο-τρία πραγματάκια.

Η «ΔΙΑΓΝΩΣΗ» ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η «ΔΙΑΓΝΩΣΗ» ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ
«Η πίστη μας είναι πιο δυνατή από τη δική σας και γι' αυτό θα νικήσουμε». Αυτή είναι φράση που χρησιμοποιούν συχνά στους πύρινους λόγους τους οι δολοφόνοι του Ισλαμικού Κράτους και οι λοιποί φανατικοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο από την παγκόσμια κυριαρχία.

Θα αφομοιωθούν οι ισλαμιστές;

Οσοι επιδιώκουν να καθησυχάσουν τους Ελληνες για την καταστροφή του τρόπου ζωής τους, τον αποχριστιανισμό, τον εποικισμό από μουσουλμανικούς πληθυσμούς και τον εξισλαμισμό πάντα προσθέτουν στην προπαγανδιστική ρητορική τους μια φράση-κλειδί: «Η αφομοιωτική δύναμη του Ελληνισμού».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγγραφο της ΜΙΤ που υπέκλεψε η FSB δείχνει ως "εγκέφαλο" των τρομοκρατικών επιθέσεων την Τουρκία (φωτό)


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

του Βασίλη Καπούλα

Ήρθε στην δημοσιότητα έγγραφο της ΜΙΤ που υπέκλεψε η FSB και αναφέρει λεπτομερώς την στρατολόγηση τρομοκρατών από την Τουρκία με δεξαμενές τους "πρόσφυγες" και την προώθηση τους σε διάφορες χώρες μεταξύ των οποίων και την Ρωσία όπου εντοπίστηκαν 42 πυρήνες με σκοπό τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ