}

27 Μαρτίου, 2016

Έρχεται ο Χίτλερ του 21ου αιώνα!

Γράφει ο Ceteris Paribus 

Κατάσταση «έκτακτης ανάγκης»-οιoνεί στρατιωτικός νόμος στο Παρίσι, την «πόλη του φωτός». Κατάσταση «έκτακτης ανάγκης»-οιoνεί στρατιωτικός νόμος και στις Βρυξέλλες, την έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Κλειστά σύνορα όχι μόνο στην Ειδομένη, αλλά και μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου, και -πρακτικά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- σε όλη την Ευρώπη.

Πορεία προς την καταστροφή

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 

Έχουμε με στοιχεία υποστηρίξει πολλές φορές ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι χαμηλού επιπέδου και αντιστάσεων. Και δεν θα υποχωρήσουμε από τη θέση αυτή διότι τα παραδείγματα είναι πολλά. Υπάρχουν ανάμεσά τους διεφθαρμένοι και τσαρλατάνοι... Αφού, να φανταστείτε, έχουμε -όπως το 1821- τους οπαδούς της... Γερμανίας, της... Αμερικής και γενικά της Ευρώπης. Διαθέτουμε και... «ρωσολάγνους». Μείναμε να αναζητούμε αυτούς που πραγματικά αγαπούν την Ελλάδα και νοιάζονται για τα εθνικά και στρατηγικά συμφέροντά της.

ΣΟΚ - Ζητά τα πάντα η Τουρκία: “Επίθεση” στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Καστελόριζο! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ!!!!!!!
Τριπλή επίθεση Άγκυρας με στόχο την κυπριακή ΑΟΖ , διαγράφει δικαιώματα της Κύπρου και Καστελόριζου και διεκδικεί σχεδόν όλη την υφαλοκρηπίδα της Αν. Μεσογείου, εκτοξεύοντας απειλές κατά πάντων.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Τριπλή επίθεση Άγκυρας με στόχο την κυπριακή ΑΟΖ , διαγράφει δικαιώματα της Κύπρου και Καστελόριζου και διεκδικεί σχεδόν όλη την υφαλοκρηπίδα της Αν. Μεσογείου, εκτοξεύοντας απειλές κατά πάντων!

Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα για την Επανάσταση του 1821

Περί Ελληνικής Επανάστασης, σλαβόφωνων και αλβανόφωνων Ελλήνων και ο ρόλος της Εκκλησίας 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Κάθε 25ή Μαρτίου ακούμε ή διαβάζουμε περίεργα άρθρα ή σχόλια από κάποιους “μελετητές” περί “ταξικής Επανάστασης”, περί Αλβανών και Σλάβων απελευθερωτών και περί υπονόμευσης της Επανάστασης από την Εκκλησία!

Οι Τούρκοι φιλάνε τα πόδια όποιου δεν σκύβει το κεφάλι

Τα γεγονότα των Βρυξελλών συγκροτούν βαρύ ράπισμα στην Ευρώπη της παρακμής, του μηδενισμού, της υλιστικής ευζωίας, των απονεκρωμένων αξιών ζωής.

Τα παιδιά του ισλαμοφασισμού που ανδρώθηκαν στα πολυπολιτισμικά γκέτο της Δύσεως, ποτισμένα από μίσος που τους εμπνέει το τζιχαντικό Ισλάμ, τυφλωμένα από παραισθησιογόνα μιας πίστης που διακηρύσσει εαυτήν ισχυρότερη πασών, θα σκοτώνουν και θα ρημάζουν μέχρι η Ευρώπη να ανακτήσει τις χαμένες αξίες του πολιτισμού της.

Μία επανάσταση δεν φτάνει!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το κακό είναι πως δεν είμαστε μόνον απόγονοι του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Πλαπούτα, του Παπαφλέσσα.
Είμαστε και απόγονοι αυτών που έβαλαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα, κι αυτών που δολοφόνησαν τον Καραϊσκάκη.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ