}

31 Μαρτίου, 2016

Θητεία Αρχηγών με …αστερίσκο προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ- Τι δεν προβλέπει

Θητεία Αρχηγών Γενικών Επιτελείων  προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ αλλά με δικαίωμα του εκάστοτε ΥΕΘΑ και της κυβέρνησης να την διακόψει “για σοβαρούς λόγους”. Οι “σοβαροί λόγοι” για τους πολιτικούς βέβαια είναι πάντα ένα θέμα που θα πρέπει να μας προβληματίζει.

Η Τουρκία ετοιμάζεται για ένα ακόμη πραξικόπημα…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε για την ποιότητα και την πιστότητα των πληροφοριών μας για το εσωτερικό της Τουρκίας. Αυτή τη φορά (κι ενώ είχαμε ήδη δημοσιεύσει τις από την δική μας πλευρά πληροφορίες, αλλά και τις αιτίες) ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύει τις καταγεγραμμένες ανησυχίες ομάδας ή ομάδων τούρκων στρατιωτικών που είναι δυσαρεστημένοι με όσα συμβαίνουν στην Τουρκία του Ερντογάν και που ταυτόχρονα κατανοούν πως η λύση -σε όλα τα ισχύοντα προβλήματα- βρίσκεται στην με κάθε τρόπο και μέσο απομάκρυνση του «σουλτάνου» από την Προεδρία (και την πολιτική ζωή της Τουρκίας).

Άδεια ανατροφής τέκνου στρατιωτικών: Όλα τα δικαιολογητικά κατά περίπτωση.

enoples-dinameis
Τι δικαιολογητικά πρέπει να καταθέσουν οι στρατιωτικοί για να λάβουν την άδεια ανατροφής τέκνου;
Δείτε αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε από την αναμονή
Δείτε αναλυτικά την διαταγή : 306485251-ΑΔΕΙΑ-ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ-ΤΕΚΝΟΥ

Αυτό είναι ένα "σχέδιο" των Ισραηλινών από το 1982 για την Συρία... Eίχαν "προβλέψει" το διαμελισμό της!!!

Την βαλκανιοποίηση της Συρία περιλαμβάνει το σχέδιο Kerry για την λύση του συριακού, μία λύση που βασίζεται σε πρόταση των Ισραηλινών ήδη από το 1982.
Κοίτα να δεις που ο «εμφύλιος» στη Συρία και η «αυθόρμητη» Αραβική Άνοιξη ήταν στα σχέδια από το 1982!

Αρθρο - γροθιά στο στομάχι της Wall Street Journal για τους δουλέμπορους στην πλατεία Βικτωρίας

 ΤΑ ΚΟΛΠΑ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Αρθρο - γροθιά στο στομάχι για τους δουλέμπορους στην πλατεία Βικτωρίας
Ρεπορτάζ - γροθιά στο στομάχι είναι εκείνο της Wall Street Journal για τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας με τους πρόσφυγες και τους δουλέμπορους που έχουν στήσει «παραμάγαζο» και εκμεταλλεύονται αθώες ψυχές. 
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα με τα σύνορα πλέον να έχουν κλείσει και περίπου 50.000 πρόσφυγες και μετανάστες να
έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, οι λαθροδιακινητές αποτελούν την καλύτερη ελπίδα όσων εξ αυτών έχουν ακόμη κάποια μετρητά.

Στην επερχόμενη σύγκρουση Σλάβων - Αλβανών, τί θα γίνει στην Ειδομένη;

Ειδικός συνεργάτης

Κανείς δεν αναμένει και ούτε έχει απαίτηση από τον κ. Μπαλαούρα να γνωρίζει τη φράση του μακαρίτη πλέον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο οποίος σε μία παλαιά του συνέντευξη δήλωσε ότι χώρες με ίδιο όνομα, όπως η Βόρειος και Νότιος Κορέα τείνουν κάποτε να ενωθούν.

Ψαλίδι σε επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ


Ψαλίδι σε επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ

Το υπουργείο επισπεύδει την υλοποίηση μέτρων και τροποποιεί σχέδια για επικουρικές συντάξεις  και εφάπαξ ώστε να είναι έτοιμο το διοικητικό πλαίσιο για την εφαρμογή των αλλαγών.

Πρόσφυγες ή εισβολή;

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου 

Η παρουσία του Ισλάμ σε μια χώρα επιδρά στις εξελίξεις ευθέως ανάλογα με τους αριθμούς των μουσουλμάνων που βρίσκονται εκεί. Αν οι αφοσιωμένοι οπαδοί του Μωάμεθ δεν ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού τότε οι μουσουλμάνοι είναι φιλήσυχοι, αγαπούν την ειρήνη και δείχνουν έτοιμοι να ασχοληθούν αποκλειστικά με την καθημερινότητα τους. 

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ - ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο Ν.Φίλης καταργεί τις μαθητικές παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους ως «κατάλοιπο του Μεταξά»



Nα καταργήσει τις μαθητικές παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου είναι αποφασισμένος ο Νίκος Φίλης θεωρώντας τες αναχρονιστικές και “κατάλοιπο του καθεστώτος του Μεταξά”. Φαίνεται λοιπόν πώς ο υπουργός Παιδείας δεν είναι ανιστόρητος, όπως και κάποιοι άλλοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αφελληνισμού και... αποκοπής της χώρας από την Ιστορία της. Άραγε, τι σκοπούς εξυπηρετούν;

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ