}

07 Απριλίου, 2016

ΑΥΤΗ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους ''πρόσφυγες'' που κρύβουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ!

 Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους ''πρόσφυγες'' που όπως φαίνεται τελικά ήρθαν για να μείνουν και όχι για να φύγουν.
Οι περισσότεροι υποστηρικτές της όλης κατάστασης επικαλούνται την Σύμβαση  της Γενεύης του 1951, για τα δικαιώματα των ''προσφύγων'' μόνο που ίσως τελικά δεν γνωρίζουν ότι η εν λόγω σύμβαση δεν ισχύει για την δεδομένη κατάσταση!

Διπλό σοκ: Και αύξηση 150% στα φάρμακα και κατάργηση του ΕΚΑΣ

Με στόχο μια συμφωνία χωρίς χρήματα μέχρι την Κυριακή η οποία θα παρουσιαστεί στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ από τις 15 έως και τις 17 του μήνα ξεκίνησαν και πάλι χθες οι απευθείας διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τους δανειστές.

Ξυπνάτε, δικαιώματα στην Ελλάδα έχουν και οι… ιθαγενείς

Μπορεί η αρχαιότητα να μας κληρονόμησε το περίφημο «παν μέτρον άριστον» (υπάρχει ασφαλώς και το πιο σύγχρονο για εντολή που δόθηκε σε μεγάλης ηλικίας κυρία – βλ. γριά – και τι ακριβώς εκτέλεσε η ίδια…), όμως ο σύγχρονος Έλληνας δεν δίνει καμία απολύτως σημασία σε αυτό, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, προτιμώντας την παραλλαγή του… «παν μέτρον άχρηστον».

Τορπίλη από τον Ιλχάν Αχμέτ στη Δυτική Θράκη

Ζητά να διαβάζονται οι ανακοινώσεις στα μειονοτικά σχολεία μόνο στα τουρκικά!
Στην υπηρεσία του τουρκικού προξενείου βρίσκεται ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ! Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, με την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητεί οι ανακοινώσεις που εκφωνούνται στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης να γίνονται στα τουρκικά και όχι στα ελληνικά.

And the Winner is....

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Πολλές συζητήσεις γίνονται σε παρέες, κόμματα και αποκόμματαγια το ποιός είναι περισσότερο υπεύθυνος για όλο αυτό που ζούμε σήμερα.
Εδώ το πράγμα δεν είναι τόσο μπλεγμένο όσο φαίνεται, ή μάλλον όσο θα θέλανε τα κόμματα να είναιώστε να μειώσουν τις δικές τους ευθύνες, και να μεγεθύνουν τις ευθύνες του αντιπάλου.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ «ΗΝΙΟΧΟΣ 2016»: Η ΠΑ μαζί με Αμερικανικά F-15E και Ισραηλινά F-16 «ξεδιπλώνουν» τις αεροπορικές τακτικές σε ολόκληρο το Αιγαίο (φωτό-βίντεο)

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 
Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία με αεροσκάφη από δύο ακόμη κορυφαίες του κόσμου, την Αμερικανική και την Ισραηλινή, πραγματοποιούν την άσκηση “Ηνίοχος 2016” εκτελώντας σενάρια σε ολόκληρο το Αιγαίο προκαλώντας σίγουρα προβληματισμό στην Τουρκία, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει μπει στο... “καβούκι” της μη κάνοντας παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Χειροπέδες και απέλαση-εξπρές

morias5
Η φύση δεν ανέχεται τα κενά εκεί όπου δεν προβλέπεται να υπάρχουν. Τα καλύπτει άμεσα. Και η εξουσία, η ουσία της πολιτικής ισχύος, δεν ανέχεται να προκύπτουν χάσματα στην άσκησή της. Αυτό είναι ορατό στην Ελλάδα. Η εξουσία δεν ασκείται, ο νόμος παραβιάζεται, η Δικαιοσύνη καταπατάται, το Σύνταγμα έχει καταστεί κενό γράμμα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ