}

08 Απριλίου, 2016

Μία εκδοχή για το μέλλον της Ελλάδας: Υπάρχει όντως σχέδιο εναντίον του Ελληνισμού; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Διαδηλωτές συγκρούονται με άνδρες των ΜΑΤ μετά το τέλος διαδήλωσης στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στην Αθήνα, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Του Κρεσέντσιο Σαντζίλιο*

Δεν είναι μήτε φαντασία μήτε παράκρουση η ιδέα (αλλά και η βεβαιότητα) πως υπάρχει προ πολλού ένα σχέδιο καταβαράθρωσης όλου του ελληνικού κόσμου – στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Και τα γεγονότα ως τώρα μάλλον το επιβεβαιώνουν.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΟΧΥΡΑ

Ν. Ι. Μέρτζος

Πριν 75 χρόνια, 6 Απριλίου 1941 χαράματα, η Γερμανία επετέθη αιφνιδιαστικά στα Μακεδονικά Οχυρά. Είχε υποτάξει ήδη όλη την Ευρώπη. Αλλά η Ελλάδα πολεμούσε ολομόναχη και επί έξη μήνες νικούσε συνεχώς τους Ιταλούς επιδρομείς. Τώρα πια γνώριζε ότι δεν υπήρχε σωτηρία. Υπήρχε, όμως, η Τιμή. Και τότε αταλάντευτοι οι ολίγοι Έλληνες έπεσαν στα Οχυρά αλλά έσωσαν την Τιμή τους. 

Οι 5 πραγματικές μυστικές εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο


Freemasons-657256

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας για απόκρυφες εταιρείες είναι διαδεδομένες, αλλά κάποιες μυστικές κοινωνίες που ασκούν μια μυστηριώδη επιρροή στον κόσμο έχουν υπάρξει και υπάρχουν ακόμα εδώ και αιώνες. Έτσι η express.co.uk δημοσίευσε τις 5 πιο διάσημες και ισχυρές μυστικές εταιρείες στον κόσμο που ασκούν παράξενες τελετουργίες και ασκούν τις δραστηριότητές τους πίσω από κλειστές πόρτες.

Περικοπές στις ΕΔ: Οι Στρατιωτικοί, πάλι στο κρεβάτι του προκρούστη! - Άρθρο του Ι.Αντωνιάδη

                                            Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
skeletos

Επειδή τις τελευταίες 2 ημέρες, γίναμε κοινωνοί δηλώσεων, ειδήσεων & πληροφοριών , (που έως & τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δεν έχουν διαψευσθεί αρμοδίως), ας μου επιτραπεί να εκφράσω τις ταπεινές μου απόψεις, αναφορικά με τις δαπάνες  των Ε.Δ. και τις φήμες για το νέο μισθολόγιο των στελεχών των Ε.Δ. & Σ.Α.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ