}

18 Απριλίου, 2016

Αφιέρωμα στο πρόγραμμα του υπερμαχητικού T-50 PAK FA - Βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους

Το νέο ρωσικό υπερμαχητικό πέμπτης γενιάς Τ-50 βρίσκεται ήδη στις γραμμές παραγωγής και σε τρεις μήνες θα αρχίσει να αποδίδει τα πρώτα μαχητικά IOC, έτσι ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει σχηματιστεί η πρώτη Μοίρα του θεωρούμενου ως "πλέον προηγμένου μαχητικού αεροσκάφους που έχει κατασκευαστεί παγκοσμίως.

Ιγνατίου: Θέλουμε ηγέτες, όχι κομματάρχες.


Τη… μελαγχολία που προκαλεί το χαμηλό επίπεδο του σημερινού πολιτικού δυναμικού της χώρας, καταγράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.
Ο γνωστός δημοσιογράφος σημειώνει με νόημα τα εξής:

Η αναπόφευκτη ελληνοτουρκική σύγκρουση

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μία νέα έξαρση τουρκικών προκλήσεων προς την Ελλάδα στο Αιγαίο. Κάποιοι παρατηρητές, μάλιστα, διαπιστώνουν πως η εμμονή των τουρκικών προκλήσεων φτάνει στο σημείο της επιδίωξης κάποιου λάθους με κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους από την πλευρά της Ελλάδας…

Ο χάρτης των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο αποδεικνύει ότι το "θηρίο δεν κατευνάζεται"!

Γιατί η Τουρκία προχωρά σε τόσο σκληρές προκλήσεις στο Αιγαίο; Που αποσκοπεί; 
Υπάρχει σχέδιο ή μπορούν να αποδοθούν όλα σε “νευρικότητα” και σε μύθους που θέλουν τον Ερντογάν να μην μπορεί δήθεν να ελέγξει το στράτευμά του; 

Σύρια ψυχολόγος μιλά για το έγκλημα της παιδεραστίας στο Ισλάμ

Επειδή λίγοι από εμάς γνωρίζουν τι σημαινει Ισλαμ, Κοράνι και την εγκληματική διδασκαλία του θα κάνω από μία ανάρτηση καθημερινά με ομολογίες ανθρώπων που γεννήθηκαν στον Ισλαμισμό και ανένηψαν...

Σύρια ψυχολόγος

Προσφυγικό: Είναι η ώρα να σκεφτούμε Εθνικά

Γράφει ο Αντιπτέραρχος (Ι) Κων/νος Ιατρίδης
Επίτιμος Διοικητής ΔΑΥ τέως Πρόεδρος ΕΑΑΑ 

Η χώρα μας δυστυχώς μετά και το κλείσιμο των βορείων συνόρων, βρίσκεται μπροστά σε μία χαώδη κατάσταση που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε εθνική τραγωδία. 

Βίντεο: Οταν τα ρωσικά μαχητικά Su-27 ήρθαν στην Ελλάδα ως υποψήφια για νέα μαχητικά της ΠΑ και άφησαν τους αεροπόρους άναυδους με τις ικανότητές τους...

OYTE ENA TOYΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ
Πριν μερικά χρόνια στο πλαίσιο της αξιολόγησης των μαχητικών Su-27 από την Πολεμική Αεροπορία, εν όψει πιθανής προμήθειάς τους, η ρωσική Αεροπορία είχε στείλει στην Ελλάδα τέσσερα μαχητικά του τύπου τα οποία πέταξαν στο Αιγαίο μαζί με ελληνικά Mirage 2000EGM/BGM.

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ

Τα άκρως επικίνδυνα παιχνίδια στο Αιγαίο Πέλαγος

 Σάββας Καλεντερίδηςς
Αποτέλεσμα εικόνας για Τα άκρως επικίνδυνα παιχνίδια στο Αιγαίο ΠέλαγοςEδώ και μήνες, και συγκεκριμένα αμέσως μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά αεροσκάφη πάνω από τη Συρία, παρατρεχάμενος στελεχών της κυβέρνησης είπε σε τουλάχιστον δύο πρόσωπα, που δεν ασχολούνται με την πολιτική, ότι «θα καταρρίψουμε ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος», υπογραμμίζοντας και κομπορρημονώντας ότι για το θέμα έχει εξασφαλιστεί η υποστήριξη (!!!) μιας μεγάλης δύναμης.

Δημόσιο: Μειωμένες οι νέες συντάξεις, αυξημένες οι εισφορές- Ποιοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι



Δραματικές μειώσεις σε όσους τολμήσουν να συνταξιοδοτηθούν «πρόωρα» πριν από το όριο πλήρους συνταξιοδότησης επιφυλάσσει το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που αναφέρεται στο δημόσιο τομέα. 
Επιπλέον, δημόσιοι υπάλληλοι και ένστολοι που θα συνταξιοδοτηθούν από τη δημοσίευση του νόμου και μετά θα λάβουν μειωμένα ποσά, λόγω του νέου τρόπου υπολογισμού ενώ θα καταβάλουν και αυξημένες εισφορές. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ