}

23 Απριλίου, 2016

Πρωτοφανής πρόκληση από την Άγκυρα: «Δεν φτάνει που η Ελλάδα εισέβαλε σε 17 νησιά μας ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ παραβιάζει και τον εναέριο χώρο μας»

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ-ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Α.ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ                                         
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Oι Τούρκοι δεν σταματούν τις επιθετικές τους ενέργειες με το να διεκδικούν δεκαεπτά ελληνικά νησιά και νησίδες αλλά συνεχίζοντας το απύθμενο θράσος τους καταγγέλουν την πτήση του Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκη με F-16 στην περιοχή μεταξύ της Εύβοιας και των Ψαρών, γιατί όπως λένε «παραβίασε» τα τουρκικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή αυτή!

"Περήφανη διαπραγμάτευση": Καλώς μας ήρθε και το κάτι σαν... μνημόνιο

Με τη γνωστή ικανότητα παραπλάνησης στην οποία διακρίνεται ο κυβερνητικός σχηματισμός, το νέο μνημόνιο θα το βαπτίσουν κάπως αλλιώς... 

Πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις μού έρχεται στο νου ο στίχος του Βάρναλη «Άχ, πούσαι νιότη πούδειχνες πως θα γινόμουν

Η βία των δοσίλογων σε κράτος υπό κατοχή

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 
Άσχετα με το αν τελικά θα γίνουν περικοπές και στις βουλευτικές συντάξεις, το πραγματικά σημαντικό θέμα είναι η θρασύτητα με την οποία μας σερβίρουν γελοίες δικαιολογίες ως λογικά συμπεράσματα, οι πιθηκάνθρωποι που νέμονται την εξουσία.

Η επίθεση Τουρκίας, Σ. Αραβίας και Κατάρ στην Ευρώπη έχει ενεργοποιηθεί


Η επίθεση Τουρκίας, Σ. Αραβίας και Κατάρ στην Ευρώπη έχει ενεργοποιηθεί

Η 13η ισλαμική Σύνοδος Κορυφής με τίτλο «Ενότητα και Αλληλεγγύη για Δικαιοσύνη και Ειρήνη», του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (IOC), ολοκλήρωσε τις εργασίες της  στις 12 Απριλίου στην   Κωνσταντινούπολη. Στη Σύνοδο Κορυφής προέδρευσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κατατεθέν ν/σ - Μείωση 17% στην ανώτατη σύνταξη


Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κατατεθέν νομοσχέδιο, κατεβάζει ακόμα περισσότερο το πλαφόν για την κύρια σύνταξη στα 2000 ευρώ μικτά αντί για 2304 που προβλεπόταν αρχικά.
Το καθαρό ποσό προ φόρων, αν αφαιρεθούν οι κρατήσεις υπέρ υγείας και ΑΚΑΓΕ πέφτει στα 1800 ευρώ. Όπως αναφέρεται στο άρθρο 13 μετά την τροποποίησή του, μέχρι τις 31/12/2018 αναστέλλεται η καταβολή κάθε μηνιαίας σύνταξης κατά το μέρος που υπερβαίνει τα 2000 ευρώ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ