}

27 Απριλίου, 2016

Οι πρόεδροι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών και των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας για το ασφαλιστικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών για το ασφαλιστικό - ΒΙΝΤΕΟ
"Το νομοσχέδιο πλήττει ευθέως και πολλαπλώς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας", τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, Βασίλης Νικολόπουλος, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων στη βουλή για το ασφαλιστικό

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - Αποκάλυψη-σοκ: Το τουρκικό σχέδιο SUGA για κατάληψη των Οινουσσών


Με δεκάδες παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της τουρκικής άσκησης έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιείται μεταξύ Χίου, Λέσβου, Σκύρου και Ψαρών.
Έτσι στη σημερινή ημέρα τουρκικό Ναυτικό και Αεροπορία πραγματοποίησαν τουλάχιστον 30 παραβιάσεις του ΕΕΧ ενώ βέβαια νοτιότερα και εκτός πλαισίου άσκησης είχαμε την υπερπτηση των δύο τουρκικών αεροσκαφών πάνω τη νήσο Ρω

Toυρκική πρόκληση μέσα στις άγιες ημέρες του Πάσχα: Πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος στη νήσο Ρω ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΥΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΝ - ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ F-16 BLOCK 52+ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σε μια νέα επιθετική ενέργεια προχώρησε σήμερα η τουρκική Αεροπορία εν μέσω Πάσχα, καθώς τυπικά ισχύει μορατόριουμ για να  αποφεύγεται στρατιωτική δραστηριότητα και από τις δύο χώρες κατά τη διάρκεια εθνικών ή θρησκευτικών εορτών. 
Η πτήση των τουρκικών αεροσκαφών ήρθε, όπως και αναμενόταν, λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση από το ΠΝ φωτογραφιών από τον κατάπλου στο Καστελόριζο μεταξύ 17 και 22 Απριλίου δύο υποβρυχίων του  (ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ και ΤΡΙΤΩΝ) σε μια επιχείρηση επίδειξης σημαίας, τονίζοντας την εθνική κυριαρχία στις εσχατιές της ελληνικής επικράτειας.

Αυτή η κωμωδία δεν μπορεί να συνεχιστεί - Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να ενωθεί και να βρει μια εθνική λύση

Του Σάββα Καλεντερίδη

Αυτή η κωμωδία που είναι σε εξέλιξη από τις 25 Ιανουαρίου 2015, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Ένας πρωθυπουργός, που δεν είχε τη δυνατότητα και τον κοινό νου, να διαβλέψει τις πραγματικές ικανότητες του Βαρουφάκη, ικανότητες που περιορίζονται στην καταστροφή της χώρας, θα έπρεπε ήδη να έχει το θάρρος και την υπευθυνότητα να παραιτηθεί και να αποσυρθεί  εφ' όρου ζωής από το δημόσιο βίο.

Αλέξη Τσίπρα, πλησιάζει η ώρα της πληρωμής

Το χειρότερο δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε όλους όσοι τον πίστεψαν και την χώρα αλλά ότι τα στελέχη του είναι περήφανα για τα επιτεύγματά τους.
Το κόμμα που θα έσκιζε και θα καταργούσε τα Μνημόνια έφερε ήδη δυο Μνημόνια -μέσα σε 15 μήνες- και ο μόνος λόγος που δεν θα φέρει και τρίτο Μνημόνιο είναι ότι θα πέσει από την κυβέρνηση.

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - Η Αισθητική των Κατσιαπλιάδων. - Η Ελλάδα είναι μια ξοφλημένη υπόθεση


Βιώνουμε την Ανάσταση των Κατσιαπλιάδων. Επρεπε να συμβεί για να κατανοήσουμε το μεγαλείο τους. Το Μεγαλείο του Ελληνάρα που για δεκαετίες την ώρα που έπαιζε πρέφα στα καφενεία διαμαρτύρονταν και φώναζε για τους εκάστοτες κυβερνώντες “ας με κάνανε εμένα για μια μέρα πρωθυπουργό και θα δείτε τι τους έκανα”. Πράγματι συνέβη κι αυτό.

ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ - «Τσουνάμι» κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών - Μισθωτοί και συνταξιούχοι στο δόκανο της εφορίας


“Τσουνάμι” είναι κατασχέσεις λογαριασμών μισθωτών και συνταξιούχων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους είτε προς την Εφορία, είτε προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις τράπεζες. Το τελευταίο διάστημα ο αριθμός των κατασχέσεων λέγεται πώς έφτασε τις 10.000 ημερησίως και αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ... - Πρωτοφανής απόφαση: Εκοψαν τα 4,2 ευρώ του "δώρου" Πάσχα των στρατιωτών ως "παράβαση του Μνημονίου"!!!


Σε μια πρωτοφανή απόφαση που αφήνει ανοικτό να κοπούν συνολικά οι "μισθοί" των στρατευσίμων, ο Γενικός Επίτροπος του υπουργείου Οικονομικών  του νομού της Λάρισας απέρριψε το αίτημα του Κεντρικού Ταμείου Στρατού για έγκριση δαπάνης 4,2 ευρώ ανά στρατεύσιμο που αναλογεί στο δώρο Πάσχα του κολοσσιαίου μισθού των περίπου 10 ευρώ που αμοίβεται μηνιαία ο κάθε Ελληνας πολίτης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Κόβουν συντάξεις και κάτω από τα 1.300 ευρώ - Δεν αφήνουν τίποτα


Μπορεί η κυβέρνηση να πέρασε από το “δεν θα μειωθούν οι συντάξεις” στο “δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις” και ύστερα στο “δεν θα μειωθούν οι συντάξεις κάτω από τα 1.300 ευρώ” όμως και αυτό στην παραγματικότητα δεν ισχύει.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ