}

06 Μαΐου, 2016

Ποιος θα συνεφέρει τους Ιδεοληπτικούς Εθνομηδενιστές;;;

Καμαρώστε τον Έλληνα πρωθυπουργό και συγκρίνετε τον με τους Κούρδους βουλευτές στα VIDEO που ακολουθούν


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ


Το κόλπο για να πέσουν οι αξίες των περιουσιών, είναι να πέσουν πρώτα τα εισοδήματα των ιδιοκτητών.  Αυτό ακριβώς ζούμε.

Από την αρχή της πρόκλησης της τεχνητής κρίσης, από
τους δανειστές και την ντόπια ολιγαρχία, η οποία κρίση εξελίσσεται πλέον σε πραγματική, ήταν οι ατομικές μας περιουσίες. 

Κοινοί λωποδύτες...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Η κυβέρνηση  ΤΣΙΡΙΖΑ-ΑΝΘΕΛ δεν κινούνται πλέον σαν απλοί απατεώνες.
Κινούνται σαν σεσημασμένοι λωποδύτες.
Προκειμένου να προσφέρουν στον  ''θεσμό Eurogroup'' της Δευτέρας γην και ύδωρ για να τους αφήσουν στις καρέκλες τουςφέρνουν εκτάκτως κι αιφνιδιαστικά για ψήφιση στην Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο, το κατοχικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό πρόγραμμα.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ 2014!!! - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!

Αυτά που συνέβησαν στην Αμφίπολη και συγκλόνισαν την Ελλάδα το 2014. Και μετά τα φώτα έσβησαν και θα λέγαμε ότι οι Έλληνες και όλος ο κόσμος ξέχασε την Αμφίπολη. Έτσι για να θυμηθούμε ξανά το μεγάλο αυτό πολιτιστικό, εθνικό  και ιστορικό γεγονός,  πνευματικοί άνθρωποι, δημοσιογράφοι, μουσικοί και ζωγράφοι , καθώς και οι  του Μουσείου Τύπου Σερρών της Κοινωφελούς

Η “αγαθοποιός σκόνη των ποδιών” του Σουλτάνου Ερντογάν και οι πολιτικοί μας

του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Φωτογραφία Γραφείο ΠρωθυπουργούΤο 1769 ένας φυλακισμένος δραγουμάνος της Αυλής της Υψηλής Πύλης ζήτησε μια χάρη. Ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Αγά των Γενιτσάρων της Υψηλής Πύλης για την αποφυλάκισή του.
Στην επιγραφή της αίτησής του ο φυλακισμένος Δραγουμάνος (χριστιανός, δηλαδή, και πιθανότατα Έλληνας) έγραφε:

Οι άγνωστες ενέργειες κατάληψης νησιών στο Αιγαίο από την Τουρκία - ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟ


του Βασίλη Καπούλα

Ο σχεδιασμός της Αγκυρας για ενέργεια κατάληψης της νησίδας Παναγιά (Πασά) ανατολικά των Οινουσσών που αποκάλυψε το pronews.gr και επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην ΥΦΕΘΑ, βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης δεν ήταν η πρώτη, ούτε φυσικά η τελευταία απόπειρα της Αγκυρας να αλλάξει το status qvo στο Αιγαίο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!! Οι Τούρκοι, οι πλάνες μας και η… αξιολόγηση

Του Αλέξανδρου Δρίβα 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Αιγαίο! Όχι, δεν είναι απίστευτη η τουρκική προκλητικότητα από την οποίαν μάλλον έχουμε μιθριδατιστεί (πολύ κακώς). Το απίστευτο, σε πρώτη ανάγνωση, είναι ότι η Τουρκία, σε περίοδο που είναι περιτριγυρισμένη από παρεμφερείς κινδύνους με την Ελλάδα (τηρουμένων των αναλογιών), αλωνίζει στην κυριολεξία στο Αιγαίο.

Στρατηγική ανάσχεσης της Τουρκίας από την Ρωσία - Σε τροχιά σύγκρουσης σε Συρία, Μεσόγειο και... Αιγαίο (φωτό,vid)


του Βασίλη Καπούλα 

Η Μόσχα θεωρεί δεδομένη την επεκτατική πολιτική του Ρ.Τ.Ερντογάν μετά και την "καρατόμηση" Α.Νταβούτογλου με αρκετές πιθανότητες να έχει μια εισβολή στην Συρία-την έχει ζητήσει δύο φορές ο "Σουλτάνος"- και ένα ναυτικό επεισόδιο στο Αιγαίο εναντίον της Ελλάδας με τον Υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ,να μιλά σήμερα αποκλειστικά για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Τα βάσανα της Ελληνίδας δασκάλας στον Εχίνο!

Οι τουρκόψυχοι της περιοχής έπεσαν να τη «φάνε» μετά το σχόλιο της κατά του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη για αδιαφορία
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αριστείδης Μάτιος
Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μετά το σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της δασκάλας στο Πομακοχώρι του Εχίνου Δάφνης Σταυράκη.

Η «Βόρειος Κορέα» της Μεσογείου

Αποτέλεσμα εικόνας για Η «Βόρειος Κορέα» της Μεσογείου
Πολλές φορές, ακόμα και εκείνοι που εχθρεύονται τα ολοκληρωτικά και απάνθρωπα καθεστώτα, πέφτουν στην παγίδα του «θαυμασμού» του οικονομικού, τεχνολογικού και τουριστικού «θαύματος» της Τουρκίας. Δίχως να έχουν γνώση των ιστορικών δεδομένων και επίγνωση όσων διαδραματίζονται γύρω μας, ομιλούν για τη μαγική «μπαγκέτα» με την οποία διευθύνει την τουρκική «ορχήστρα» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο οδοστρωτήρας του ασφαλιστικού «Περήφανος» ο Κατρούγκαλος για το «τσεκούρι» 3,5 δισ. στις συντάξεις

«Περήφανος» ο Κατρούγκαλος για το «τσεκούρι» 3,5 δισ. στις συντάξεις«Είμαι περήφανος» για το ασφαλιστικό δηλώνει ο υπ. Εργασίας την ώρα που χαμηλοσυνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ και δικαιούχοι επικουρικών θα δουν τις συντάξεις τους να συρρικνώνονται έως και 70%!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ