}

18 Μαΐου, 2016

Ποιον Έλληνα πιλότο “μπλέκουν” οι Τούρκοι αντί να παραδώσουν τον δολοφόνο του Ηλιάκη

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
tourk copyΣτη φωτογραφία ο Τούρκος πιλότος F 16 Χαλί Ιμπραήμ. Είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Έλληνα χειριστή Κώστα Ηλιάκη σε αερομαχία ανοιχτά της Κρήτης. Αν το έκανε από ηλιθιότητα ή σκόπιμα διερευνάται. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν σκοπιμότητα. Ο Τούρκος χειριστής όχι μόνο δολοφόνησε τον Ηλιάκη ,αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε να ανέβει σε ελληνικό ελικόπτερο Super Puma το οποίο έφθασε πρώτο για να τον παραλάβει από πετρελαιοφόρο πλοίο το οποίο έπλεε στη περιοχή. Αρνήθηκε τραβώντας πιστόλι εναντίον του πληρώματος της ΠΑ!

Από που προέρχεται και τι είναι η αριστερά στην Ελλάδα;

Το βασικό ερώτημα δεν είναι τόσο το αν υπάρχουν αριστερά κόμματα στην Ελλάδα και ποια είναι, αλλά αν υπάρχουν Αριστεροί .

Ένα από τα στερεότυπα που δεν πρόκειται να αμφισβητηθούν ποτέ, είναι ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. (Μερικές φορές είσαι και ό,τι δηλώσουν οι άλλοι για σένα, όταν οι «άλλοι» έχουν την ισχύ να επιβάλλουν την άποψή τους).

Χωρίς την Εκκλησία...

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Εχουν και την καλή πλευρά τους οι ακρότητες και οι «τζάμπα» - εις βάρος φυσικά των μαθητών ερασιτεχνικοί πειραματισμοί του υπουργού Παιδείας Φίλη, ο οποίος μεταξύ άλλων, απ’ ότι φαίνεται, δεν θέλει να… κουράζει τους μαθητές που λέει, δεν αποδίδουν λόγω ωρών διδασκαλίας!  Ας ρωτήσει ο κ. Φίλης κανέναν που να ξέρει τι σημαίνει να παίρνεις απολυτήρια από Γαλλικά η Γερμανικά σχολεία κι ας σκεφτεί λίγο…

Ποιοί είμαστε και πού μας πάνε...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Είναι φυσικό κι επόμενο σ' έναν πολιτισμό που δεν είναι καν πολιτισμός παρά μόνον μιά τεχνολογική εξέλιξη, στείρα και άδεια από ουμανισμό, το αποτέλεσμα να είναι αυτό: η πορεία της ανθρώπινης κοινωνίας προς την Παγκοσμιοποίηση.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΕ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ - Απορρίφθηκε το "τελεσίγραφο" της Αγκυρας για την παράδοση του Ελληνα πιλότου

της Μαρίνας Νικολάκη
Απέρριψαν, φυσικά, οι ελληνικές δικαστικές αρχές το αίτημα του εισαγγελέα της Άγκυρας, με το οποίο ζητούσε δικαστική συνδρομή από τη χώρα μας, προκειμένου να κινηθεί δικαστική διαδικασία υποχρέωσης καταβολής αποζημίωσης ενός Ελληνα πιλότου, στην οικογένεια του Τούρκου πιλότου Ναΐλ Ερντογάν που σκοτώθηκε όταν το αεροσκάφος του υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε σε αερομαχία στις 8 Οκτωβρίου του 1996.

Οι Τούρκοι απαιτούν δις ισόβια σε... Έλληνα πιλότο για την κατάρριψη τουρκικού F-16!

Η τουρκική προκλητικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Την πρωτοφανή απαίτηση, είκοσι χρόνια μετά το επεισόδιο της πτώσης τουρκικού F-16 στο Αιγαίο ενώ παραβίαζε τον ελληνικό εναέριο χώρο, για την καταδίκη δις σε ισόβια στον ένοχο, μετά από απαίτηση της ίδιας της οικογένειας του Τούρκου πιλότου, δημοσιεύουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.

Πώς θα προστατευτείτε από τις κατασχέσεις της εφορίας με αίτηση στο taxisnet

Πώς θα προστατευτείτε από τις κατασχέσεις της εφορίας με αίτηση στο taxisnet
Αυτόματα κατάσχονται πλέον από τις τράπεζες για λογαριασμό της Εφορίας τα ποσά που κατατίθενται στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει τα χρέη τους. Ταυτόχρονα, όσοι πολίτες χρωστούν στο Δημόσιο μεγάλα ποσά οφειλών κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και με κατασχέσεις της πρώτης τους κατοικίας, καθώς αυτή δεν προστατεύεται έναντι των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης που μπορεί να επιβάλει το Δημόσιο. Μόνο «όπλο» για τους οφειλέτες είναι να δηλώσουν ένα τραπεζικό λογαριασμό ως ακατάσχετο στο taxisnet για να προστατεύσουν ποσά μέχρι 1.250 ευρώ μηνιαίως.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ


Πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε 550 περίπου εκατομμύρια ευρώ το μήνα μόνο για τόκους του δημοσίου χρέους. Πληρώνουμε δηλαδή ένα τραίνο χαρτονομίσματα το μήνα για τόκους και το κεφάλαιο συνεχίζει να παραμένει απείραχτο.

Πρέπει δηλαδή να βρίσκουμε θέλοντας και μη 550 εκατομμύρια το μήνα για να τα δίνουμε στους τοκογλύφους.

Ολα στο... σφυρί: Οικόπεδα, σπίτια, βιβλία μέχρι και... ελικόπτερα.

«Ξαναπαίρνουν εμπρός» οι μηχανές των πλειστηριασμών, «εξοπλισμένες» πλέον και ηλεκτρονικά, μετά την επιστροφή και των συμβολαιογράφων στα καθήκοντά τους (αφού έληξε η πολύμηνη αποχή), ενώ στα σχετικά «δελτία δημοσιεύσεων» συνωστίζονται εκθέσεις κατασχέσεων για κάθε είδους ακίνητα αλλά και κινητά περιουσιακά στοιχεία.

Νέα σύνορα στη Μέση Ανατολή;

Τσαϊλάς

του Δημήτρη Τσαϊλα, 
Υποναυάρχου Π.Ν. ε.α.

Η επαναχάραξη των συνόρων στη Μέση Ανατολή είχε ξεκινήσει από την χάραξή τους και δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν οι διάφοροι νέοι χάρτες που κυκλοφορούν με αναλύσεις των διεθνών ινστιτούτων γεωπολιτικής και δεξαμενών σκέψης. Οι 
εξεγέρσεις των αραβικών κρατών και ιδιαίτερα οι συγκρούσεις της Συρίας έχουν προκαλέσει τους αναλυτές να κηρύξουν το θάνατο της οριοθέτησης συνόρων βάσει της συμφωνίας Sykes-Picot όχι μόνο για τη Συρία, αλλά και την υπόλοιπη Μέση Ανατολή.

Πότε θα εφαρμόσει η κυβέρνηση τους νόμους στη Θράκη;

Ο ψευδομουφτής, σε συνεργασία με το Προξενείο της Θράκης, που κι αυτό πράττει εκτός διεθνούς νομιμότητας, ασκεί επιθετική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας .

Είναι γνωστό πως η κυβέρνηση έχει ένα πρόβλημα με τους νόμους, όταν πρόκειται να εφαρμοστούν επί όσων την εξυπηρετούν. Τελευταίο κρούσμα βεβαίως η παραχώρηση εξουσιών σε πρόσφυγες, λαθρομετανάστες και ύποπτους αλληλέγγυους, που αρκετοί δρουν εις βάρος του ελληνικού λαού, και ειδικότερα κατά των κατοίκων των περιοχών των καταυλισμών, οι οποίοι δηλώνουν δημοσίως ότι «θα πάρουν τις καραμπίνες» για να προστατεύσουν εαυτούς και τις περιουσίες τους.

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται: «Βυζαντινός» θρίαμβος με 2-1 στον τελικό επί του Ολυμπιακού (vid) - Η ΝΕΑ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η "Κιτρινόμαυρη" Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Η ΑΕΚ νίκησε στον τελικό του Κυπέλου 2-1 τον Ολυμπιακό και έσπασε την μονοκρατορία της ομάδας του Πειραιά.
«Το ερχόμαστε» το μότο της Ένωσης για την επιστροφή της στην Α΄ Εθνική κατηγορία δεν πια ένα απλό σλόγκαν, αλλά η πεμπτουσία μιας τιτάνιας προσπάθειας από τη διοίκηση, τους παίχτες την τεχνική ηγεσία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ