}

19 Μαΐου, 2016

Η Τουρκία ζητάει να αποσυρθεί το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο!

Να αποσυρθεί το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, ζητάει η Τουρκία, σύμφωνα με την ενημέρωση Ελλήνων διπλωματών στον Οργανισμό προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας μας.
Το περιεχόμενο του εγγράφου με ημερομηνία 13 Μαΐου 2016, αποκαλύπτει σήμερα ο δημοσιογράφος Θανάσης Αργυράκης στον «Ελεύθερο Τύπο».

Η Ελλάδα, το ΝΑΤΟ και η αρπαγή Κύπρου και Αιγαίου

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 

Για μια φορά τουλάχιστον, ο Πρόεδρος της Κύπρου είπε την αλήθεια! Πλησιάζουμε, είπε, στο τέλος του Γολγοθά. Εν τη ρύμη του λόγου του ξέχασε μάλλον ότι ο Γολγοθάς τελειώνει με τη Σταύρωση.

Ο κ. Αναστασιάδης, πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, είναι μαχητής. Αγωνίστηκε με πάθος το 2004 υπέρ της υιοθέτησης του Σχεδίου Ανάν, που προέβλεπε τη μετατροπή της Κυπριακής Δημοκρατίας σε προτεκτοράτο.

Και οι 153 ήταν καθάρματα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας (όπως το ''Και οι 12 ήταν καθάρματα'' του 1967), αλλά δεν είναι.
Είναι πραγματικότητα.
Μόνον καθάρματα θα μπορούσαν να ζητήσουν πίσω από χαμηλοσυνταξιούχους, και μάλιστα αναδρομικά, το βοήθημα-ελεημοσύνη που λέγεται ΕΚΑΣ.

Μίσος με το καντάρι...

Δεν είναι μυστικό ότι μεγάλη μερίδα της μειονοτικής ηγεσίας μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες όσο τίποτε. Πέρα από τις άπειρες παλαιότερες αποδείξεις, προσκομίζουμε σήμερα και 2 νεότερες.

Τι κρύβει η παράξενη σιωπή και απραξία της Τουρκίας στην πτώση του Αιγυπτιακού αεροσκάφους;;;

Γιατί η Τουρκία δεν προχώρησε σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε μία περιοχή που ο Νταβούτογλου έχει δηλώσει πως ανήκει στην τουρκική ΑΟΖ; 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Με κυβερνήτη πιλότο με περισσότερες από 6.000 ώρες πτήσης, αεροπλάνο των Αιγυπτιακών αερογραμμών εξαφανίστηκε από τα ραντάρ σε περιοχή μεταξύ Ελληνικού και Αιγυπτιακού FIR.
Το Ελληνικό Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, που εδρεύει στον Πειραιά, ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τον συντονισμό των ερευνών σε συνεννόηση με τις Αιγυπτιακές Αρχές.

Ο Τσίπρας αφού βάρεσε τα νταούλια, μας βγάζει στις αγορές το 2017

Του Τάσου Σκλάβου
Ο Τσίπρας αφού βάρεσε τα νταούλια, μας βγάζει στις αγορές το 2017 «Επιστρέφουμε στις αγορές το 2017» τόνισε σε συνέντευξή του στη Realnews ο Αλέξης Τσίπρας. «Και ίσως θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια πολύ νωρίτερα από τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. 
Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, αφού βάρεσε τους ζουρνάδες και τα νταούλια και χόρεψαν οι αγορές, αφού ψήφισε ένα Μνημόνιο και θεσμοθέτησε έναν μόνιμο «κόφτη» δαπανών, τώρα μας υπόσχεται πως του χρόνου, το 2017, θα βγούμε επιτέλους στις αγορές. Και ξέρουμε, ο λόγος του πρωθυπουργού μας είναι συμβόλαιο. Ότι και αν μας έχει πει, έχει πραγματοποιηθεί μέχρι κεραίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους της Egyptair 200 ν.μ. νοτιοανατολικά της Κρήτης



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ελληνικά σωστικά μέσα ανακάλυψαν πριν από λίγο 230 μίλια νοτιοανατολικά της Κρήτης κομμάτια άσπρου και πορτοκαλί χρώματος. Ο εντοπισμός έγινε μέσα στο FIR του Καΐρου.
H πτώση του αεροσκάφους με βάση το ραντάρ της Ζήρου είχε συμβεί νοτιοανατολικά της Κρήτης.
Περισσότερα σε λίγο.

Θράσος! Και «συστάσεις» για Θράκη από το τουρκικό ΥΠΕΞ



Θέμα Θράκης ανοίγει η Αγκυρα λίγες μέρες πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη (23/5) και ενώ το Αιγαίο έχει πάρει «φωτιά» με τα πρόσφατα τουρκικά στρατιωτικά γυμνάσια. Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Τανζού Μπιλκίτς επέλεξε να υψώσει τους τόνους, παραμονή της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, υιοθετώντας ακραίες θέσεις, που συνήθως εκφράζει ο σκληρός καθοδηγητικός πυρήνας του προξενείου Κομοτηνής, αναφορικά με τη μουσουλμανική μειονότητα και τα δικαιώματά της.

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας : ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ : Όσο ο θύτης λυμαίνεται την ...

Απόστρατοι Αξιωματικοί Αεροπορίας : ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ : Όσο ο θύτης λυμαίνεται την ...: Ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνισμού ζούσε στα βόρεια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή του Πόντου, μετά τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας....

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ