}

22 Μαΐου, 2016

ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ (SA-18), ΤΟ PKK ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!

Σοκαριστική εικόνα - Η στιγμή της κατάρριψης του τουρκικού ελικοπτέρου από τους Κούρδους [βίντεο]Σάββας Καλεντερίδης

Η κατάρριψη ελικοπτέρου από τους Κούρδους και το σύνδρομο του Αφγανιστάν.
Μια νέα εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα του ένοπλου αγώνα των Κούρδων και του πολέμου χαμηλής έντασης που διεξάγει με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν, το γνωστό ΡΚΚ, από τις 15 Αυγούστου του 1984.

ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ : Ετεροχρονισμένο «ξεπάγωμα» των ειδικών μισθολογίων: Από 1/1/2017 θα ισχύσουν τα ισοδύναμα

του Γιάννη Πετρίδη

Ένα ετεροχρονισμένο «ξεπάγωμα» των ειδικών μισθολογίων με ισχύ ισοδυνάμων από 1/1/2017 φέρνει με νομοτεχνική διόρθωση που αφορά στο άρθρο 236 του πολυνομοσχεδίου για τα ειδικά μισθολόγια κατέθεσε ο αν. υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, με την οποία δίδεται η δυνατότητα στην κυβέρνηση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016 να καταθέσει ισοδύναμα μέτρα επί του προϋπολογισμού ώστε να μην ισχύσει το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων.

Σενάριο συμφωνίας Τσίπρα-Καμμένου:”Υλοποίησε την απόφαση του ΣτΕ με αντάλλαγμα τη τροπολογία”


pn_aspromauro


Η τροπολογία για πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών από τη 1η Ιανουαρίου 2017,πάει να γίνει θρίλερ! Η τροπολογία έχει πάει στη Βουλή χωρίς τις υπογραφές των συναρμόδιων υπουργών. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει δηλώσει ότι οι βουλευτές του δεν θα τη ψηφίσουν. Αντίθετοι εμφανίζονται και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας και ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

I am not Greek! But is Schäuble a German?

By Dimitris Konstantakopoulos

I usually work more than ten hours a day and most of the weekends. I am often happy with what I do and I don’t want to complain, as it is very rare for people to be doing what they really want to do. Still, I criticize myself for not being able to master my life and enjoy it more.

Όταν παράνομοι μας διδάσκουν το νόμο...!

Τι δουλειά έχει ο Ιλτέρ Μέτσο στη θέση του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εχίνου; 

Τον γνωρίσαμε (και τον ...αγαπήσαμε) ως “ιμάμη” της Ρόδου, απεσταλμένο του τουρκομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, όταν η Τουρκία προσπάθησε να βάλει θρησκευτικό πόδι στα Δωδεκάννησα.

“Δεν πάει άλλο !!!”


LIGHTNING-STORM


 Άρθρο καταπέλτης για την εθνική καταστροφή διαρκείας!!


Του Κων. Φράγκου

Οι κακοί ιόντες εις τας αρχάς
οκόσω αν μάλλον ανάξιοι εόντες,
Τοσούτω ανακηδέες (αδιάφοροι) γίγνονται και αφρούνης και θράσεος πίπλανται (φουσκώνουν)

                                                                                                          Δημόκριτος

«Όλοι ξέρουμε τον κατακτητή»: Σκληρή γλώσσα ρωσικού ΥΠΕΞ για Τουρκία

Δεν πήρε πρόσκληση για την Πόλη ο Ακιντζί

«Όλοι ξέρουμε τον κατακτητή»: Σκληρή γλώσσα ρωσικού ΥΠΕΞ για Τουρκία
Λευκωσία: Ο όρος κατακτητής και κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία είναι διεθνώς εξαφανισμένος και μερικώς και εντός της χώρας μας. Το επανέφερε με σκληρή γλώσσα η Μόσχα, απαντώντας στην Άγκυρα για το θέμα της Κριμαίας.

Κώστας Βενιζέλος
Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, σε ανάρτησή της στο Twitter, ανέφερε πως η Άγκυρα «χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τον ενοχλητικό όρο "κατοχή", ενώ, στο μεταξύ γνωρίζουν, για παράδειγμα, τον πραγματικό κατακτητή στην Κύπρο».

Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης MS 804 της EgyptAir

Βουτιά 22.000 ποδιών σε 2 λεπτά 
Βίαιες στροφές 
Βρέθηκαν ίχνη από την συντριβή; 

ΈρευναZero HedgeThe GuardianDahboo777    

Απόδοση"Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

Καθώς μετατοπίζεται η προσοχή της ειδησεογραφίας από τα αρχικά δεδομένα για την άφαντη πτήση MS804 του αεροσκάφους της EgyptAir, το στίγμα του οποίου εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγο πριν από την προσγείωση του στις 2:30 π.μ., τοπική ώρα, και για το οποίο και οι Έλληνες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ επιβεβαίωσαν πριν από μερικές ώρες ότι συνετρίβη, το επίκεντρο στρέφεται προς όσα συνέβησαν κατά τις τελευταίες στιγμές της μοιραίας αυτής πτήσης.

Δεν έχουν ντροπή!

Είναι φοροφυγάδες ή όχι οι εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχοι του ΕΚΑΣ; Διότι αυτή η κυβέρνηση, φίλοι και φίλες, πολεμάει το κεφάλαιο, αλλά υποσχέθηκε ταυτόχρονα και Δικαιοσύνη. Πως είναι δυνατόν, σου λέει, να ζει ο άλλος με 500 ευρώ; Δεν μπορεί! Απλά δεν δηλώνει όλα του τα εισοδήματα. Άρα, κλέβει! Κόψε του, λοιπόν, το ΕΚΑΣ να μάθει!

Ψαλίδι σε μισθούς των 617 ευρώ και συντάξεις των 720 ευρώ - αναλυτικοί πίνακες

Ψαλίδι σε μισθούς των 617 ευρώ και συντάξεις των 720 ευρώ - αναλυτικοί πίνακες
 Του Γιώργου Παλαιτσάκη 
Από τον Ιούνιο ο υπολογισμός της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, με βάση τις νέες κλίμακες. Αυξημένη παρακράτηση ακόμη και σε μισθούς - συντάξεις των 617 ευρώ.

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ... Θέμα συνολικής αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάνης έθεσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν - Φιλότουρκοι Θράκης: "Ήρθε ο καιρός για δράση για να ζούμε ως Τούρκοι"!


του Βασίλη Καπούλα



Σταθερά και μεθοδικά θέμα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης  ώστε να "βελτιωθούν τα δικαιώματα των μειονοτήτων" θέτει ο Ρ.Τ.Ερντογάν λίγες ημέρες μετά την απειλητική ανακοίνωση του κόμματος DEB στη Θράκη περί αφαίρεσης των δικαιωμάτων που απορρέουν από τη Συνθήκη ενώ μας απείλησε με ανάληψη δράσης και αγώνα για να ζούνε με την τουρκική ταυτότητα!

Κάνουν πίσω στα ειδικά μισθολόγια: Ισοδύναμα ζήτησε και πήρε ο Α.Τσίπρας από τον Ε.Τσακαλώτο - Διαβάστε ποια είναι (upd) ΟΙ ΑΝΕΛ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΓΩΜΑ" ΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΩΝ

του Γιάννη Πετρίδη

Να καταθέσουν έως την Κυριακή προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, αντί του «παγώματος» των ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από υπουργούς, σε σύσκεψη που συγκάλεσε το Σάββατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr τα ισοδύναμα μέτρα ύψους 118 εκατ. ευρώ, θα είναι τα εξής:

Θρίλερ στο FIR Αθηνών! Ελληνικά F16 ξύπνησαν κοιμώμενους πιλότους




Ενα ασύλληπτο περιστατικό, με «πρωταγωνιστές» τον κυβερνήτη και τον συγκυβερνήτη ενός επιβατικού αεροσκάφους της Delta Airlines, σημειώθηκε στους αιθέρες του Αιγαίου, το βράδυ Πέμπτης, μόλις λίγες ώρες μετά την τραγωδία με το Airbus της EgyptΑir.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ