}

26 Μαΐου, 2016

"Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας, μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση για να αφήνεται... στην τύχη της!" ή αλλιώς " Μια ακόμη κατηγορία ένστολων ηρώων με τρεις κι εξήντα!"

Ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας γι αυτόν που τον ασκεί, συνεπάγεται αυτόματα εργασία σε συνθήκες ιδιαίτερης πίεσης και άγχους. (Οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι λένε χαρακτηριστικά ότι ένας Ελεγκτής σε μία και μόνη ώρα δουλειάς ευθύνεται για περισσότερες ζωές απ' όσες... ένας χειρούργος σε όλη του την καριέρα!) Οι συνέπειες του ανθρώπινου λάθους είναι συχνά τραγικές με τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες.

Κερδάμε σύντροφοι, τους πήραμε φαλάγγι!



Αποτέλεσμα εικόνας για Κερδάμε σύντροφοι,
Μην τους ακούτε σύντροφοι αυτούς τους παλιοδεξιούς. Ζηλεύουν που δεν έκλεισαν αυτοί τη συμφωνία. Στο Eurogroup τους πήραμε μέχρι και τα σώβρακα. Ακούει ο Σόιμπλε το όνομα Ευκλείδης και αναπολεί τις μέρες με τον Γιάνη, τότε που μας έπαιζε στο μισό γήπεδο, έχοντας μας δεμένους πισθάγκωνα με χειροπέδες. Κερδάμε σύντροφοι!

Ηχηρό μήνυμα Β.Πούτιν παραμονή της επίσκεψης του: "Θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα ενεργειακό-εμπορικό κόμβο" - "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΟΛΟ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ"

Μήνυμα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ στέλνει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραμονή της επίσκεψης του στην Αθήνα. “Ξέρω ότι οι Έλληνες διατηρούν καλά στη μνήμη τους τον ρόλο-κλειδί της Ρωσίας στην ανεξαρτησία της χώρας σας”, επισημαίνει σε άρθρο του και προσθέτει πώς παραμένει στόχος της Μόσχας να καταστεί η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ : CFR: Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων- Ο αθέατος κυρίαρχος του πλανήτη! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!


Γράφει η Γιώτα Χουλιάρα

Το Council on Foreign Relations ή CFR είναι ένα αμερικάνικο think tank (δεξαμενή σκέψης) που ειδικεύεται στην αμερικάνικη εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς υποθέσεις. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά think tank παγκοσμίως σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Ανάμεσα στα μέλη του περιλαμβάνονται ανώτεροι πολιτικοί, πάνω από μια ντουζίνα υφυπουργών, διευθυντές της CIA, τραπεζίτες, στελέχη οικονομικών οργανισμών, ισχυροί βιομήχανοι, ακαδημαϊκοί, διανοούμενοι, πρυτάνεις πανεπιστημίων, ερευνητές, δικηγόροι, καθηγητές και εξέχουσες προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο Μίκης έσπασε την σιωπή του: Είμαστε θύματα μίας τραγικής φαρσοκωμωδίας

Κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη

Το γεγονός ότι σήμερα έχει καθήσει στην πλάτη μας ένα αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας αδίστακτα, άβουλα, υπεροπτικά και χωρίς ντροπή και έχοντας -όπως φαίνεται- συνείδηση, δηλαδή γνωρίζοντας απολύτως το κακό που προκαλεί, το γεγονός αυτό βασίζεται πάνω σε μια πρωτοφανή στρέβλωση της κοινοβουλευτικής τάξης.

Αδέλφια μου... Τι θέλουν στον τόπο μας οι ξένοι;


«Α δ έ ρ φ ι α μου, σήμερα σας μιλάω με λόγια χώματα, σημαίες και αίματα... με το χωνί της λαϊκής οργής ανεβασμένο... στο πικρό μας στόμα.
Τι θέλουν... στον τόπο μας οι ξένοι; 
Γ ι α τ ί.... να διαφεντεύουν οι άλλοι τα δικά μας; 
Γ ι α τ ί... ν’ αλλάζουν τη θέση των άστρων μας; 
Γ ι α τ ί... να τυφλώνουν τα πράσινα μάτια των δέντρων μας και... των π α ι δ ι ώ ν μας; 
Τι θέλουν στον τόπο μας οι ξένοι; 
Ένα π α ι δ ί νυστάζει... Θέλει να κοιμηθεί και δεν τ’ αφήνει... η     π ε ί ν α. 

Σοκ στη Μυτιλήνη: Στρατιωτικός βίαζε επί τρία χρόνια τις κόρες του

Σοκ στη Μυτιλήνη: Στρατιωτικός βίαζε επί τρία χρόνια τις κόρες του
Ένας 54χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός παραπέμπεται στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης με βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια στις κόρες του.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι βίασε επανειλημμένα τις δύο από τις τρεις κόρες του, 16 και 14 ετών σήμερα. Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας, κατέγραφε τις πράξεις του ενώ τις υποχρέωνε να παρακολουθούν κατά τη συνεύρεσή τους πορνογραφικό υλικό με άλλα ανήλικα παιδιά.

Ανατροπές για τη χρήση πλαστικού χρήματος σε ποσά ανώ των 50 ευρώ - Οι συναλλαγές στις επιχειρήσεις



Aνατροπές κρύβει το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες το υπουργείο Οικονομικών για το «πλαστικό χρήμα».

Βρέθηκαν ντοκουμέντα για τη Γενοκτονία σε μία κρύπτη!

Επί δεκαετίες παρέμενε κρυμμένο σε μια κρύπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης. Στις 15 Μαρτίου 2012 ανακαλύφθηκε τυχαία και τώρα έρχεται να φωτίσει και να τεκμηριώσει με ατράνταχτα στοιχεία τη Γενοκτονία του

Εφάπαξ: Ξεπαγώνουν οι πληρωμές για 62.000 συνταξιούχους- Tα νέα ποσά για Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα

Τα νέα είναι καλά, έστω και με καθυστέρηση τριών ετών για 62.000 δικαιούχους εφάπαξ. Μετά το πάγωμα του 2013 οι “κάνουλες” ανοίγουν και οι δικαιούχοι θα δουν σιγά σιγά να μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Ν. Κοτζιάς: «Δεν επιτρέπουμε τη μετατροπή της μειονότητας στη Θράκη σε εργαλείο εξωτερικής πολιτικής»

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κάποιους να μετατρέψουν σε εργαλείο εξωτερικής πολιτικής τη μειονότητα της Θράκης αντί να αποδεχθούν τον ρόλο της ως γέφυρα φιλίας για όλη την περιοχή» προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ