}

28 Μαΐου, 2016

Αθήνα και Μόσχα διευρύνουν τις σχέσεις τους σε όλα τα επίπεδα συμφώνησαν Πούτιν και Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Δ) υποδέχεται τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν (Α) κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Σημαντικό βήμα για την ποιοτική αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας -Ρωσίας σε πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο έγινε σήμερα κατά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ 3.000.000 ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» EKΤAKTO: Προειδοποίηση Β.Πούτιν από την Αθήνα: «Στην Συρία όλοι είδαν τα όπλα μας - Τώρα ήρθε η ώρα της Πολωνίας και της Ρουμανίας αν μας απειλήσουν"!

των Βασίλη Καπούλα και 
Πάνου Σπαγόπουλου
"Στη Συρία όλος ο κόσμος είδε τις ικανότητές μας, είδατε το οπλοστάσιο μας και τα βαλλιστικά μας συστήματα Iskander. Τώρα θα προβούμε σε ενέργειες και θα στοχοποιήσουμε άμεσα την Ρουμανία και την Πολωνία" δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στην κοινή συνέντευξη Τύπου δίπλα στον Ελληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, εξαπολύοντας κεραυνούς κατά των ΗΠΑ από την Αθήνα λόγω της αντιπυραυλικής ασπίδας που έχει εγκαταστήσει το ΝΑΤΟ σε Ρουμανία και Πολωνία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ