}

10 Ιουνίου, 2016

Δημογραφικό: Η Ελλάδα εξαφανίζεται από τον χάρτη!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Ολοταχώς στον αφανισμό οδεύει το Έθνος μας, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία. Η Ελλάδα κατέχει την τρίτη χαμηλότερη θέση στον ευρωπαϊκό δείκτη γεννήσεων και τον υψηλότερο ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού!

Τί θα ισχύσει για τις μεταθέσεις των στρατιωτών και το σύστημα μοριοδότησης

Στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ) περνάει πλέον, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, η αρμοδιότητα για τις μεταθέσεις των οπλιτών. Σκοπός του αναπληρωτή υπουργού, καθώς φαίνεται, είναι να «αποσυμφορήσει» τα... υπουργικά και βουλευτικά γραφεία από... συγγενείς και φίλους στρατιωτών, που είθισται να πιέζουν για... ευνοϊκές μεταθέσεις οικείων τους προσώπων, που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία.

Το τελειότερο εργαλείο που επινόησε ποτε ο ανθρώπινος εγκέφαλος, είναι η Ελληνική γλώσσα.


Διαδυκτιακοί μου φίλοι, που υιοθετήσατε με περίσσια ευκολία τον τρόπο επικοινωνίας που σας πλάσαραν τα μιάσματα της νέας τάξης πραγμάτων, τα γρεκοαγγλικά, διαπράττετε έγκλημα κατά της χώρας σας, της ιστορίας σας, των προγόνων σας και κυρίως κατά των παιδιών σας.

Τους στερείτε την μεγαλύτερη κληρονομιά που θα μπορούσε να έχει ένας λαός, τους στερείτε αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει και που πολλοί λαοί θα ήθελαν.Τους στερείτε την σκέψη, την αντίληψη, την εξέλιξη, τους στερείτε το μέλλον.

Σταματήστε αυτό το έγκλημα, σταματήστε τα Greeklish...



Ας δούμε τι είπαν για την Ελληνική γλώσσα...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

(Το δημοσιεύω ξανά επειδή πολλοί αναγνώστες μου το ζήτησαν)
1. ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΑΡ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ», ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

2. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΠΟΛΗΣ.

Εναντίον του Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά οι Αμερικανοί: Να σεβαστεί την ιστορία της.

FILE PHOTO: U.S. Secretary of State John Kerry meets with Turkish President Recep Tayyip Erdogan in Washington, D.C., on March 30, 2016. [State Department photo/ Public Domain]Η αμερικανική κυβέρνηση εξέφρασε την αντίθεσή της στις ενέργειες της ισλαμικής κυβέρνησης της Τουρκίας που στοχεύουν την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΕΘΝΟΥΣ, στη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης στην Εθνική Λέσχη Τύπου της Ουάσιγκτον, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, 
Μάρκ Τόνερ, είπε πως «οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν την Αγία Σοφία ως ένα μνημείο ιδιαίτερης σημασίας. Καλούμε την κυβέρνηση της Τουρκίας να διατηρήσει την Αγία Σοφία με τέτοιο τρόπο που θα σέβεται την παράδοση της και την πολύπλοκη ιστορία της».

Το θράσος των γειτόνων μας

Αποτέλεσμα εικόνας για Το θράσος των γειτόνων μας
 
Η συγκυρία στην οποία εκδηλώθηκαν οι προκλήσεις από την Τουρκία και την Αλβανία δεν είναι καθόλου τυχαία. Οπως, επίσης, δεν είναι άνευ σημασίας το γεγονός της χρονικής σύμπτωσής τους. Αυτήν την περίοδο σημειώνεται έξαρση των γεωπολιτικών εντάσεων στην ευρύτερη περιοχή, την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται στην οικονομική κρίση και την κοινωνική απόγνωση.

Δήλωση-σοκ από ΥΠΕΞ: Η κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι η δράση του ΝΑΤΟ βοηθά την Τουρκία να διχοτομήσει το Αιγαίο! - 'Αλλα έλεγαν πριν τέσσερις μήνες - ΟΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΞ


Η Τουρκία θέλει “γκρίζα ζώνη” ολόκληρο το ανατολικό Αιγαίο και μέχρι τη Γαύδο κάτω από την Κρήτη. Το επιδιώκει μάλιστα μέσω της αποστολής του ΝΑΤΟ για τις δήθεν περιπολίες για τους παράνομους μετανάστες"
Η δήλωση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις μέχρι σήμερα κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, ειδικά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου.

Turkey's downward spiral into instability: How did it get here?

By Fadi Hakura
Police bus targeted in Istanbul bombing

(CNN)Turkey, once a paragon of relative tranquility in a volatile Middle East, is engulfed by insecurity -- as today's car bomb attack against a police bus in Istanbul cruelly illustrates.

Russia grounds Su-27 jets after crash

By Ralph Ellis, CNN

Russia has grounded its Sukhoi Su-27 fighter jets while a crash of one is investigated.
Russia has grounded its Sukhoi Su-27 fighter jets while a crash of one is investigated.
(CNN)The Russian air force has grounded its fleet of Sukhoi Su-27 fighter jets until determining what caused one of the planes to crash on Thursday, killing the pilot, the government-run Tass news agency said.

ΔΙΣΤΟΜΟ: Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ το έγκλημα των ναζί που κανένας δεν πλήρωσε!!

Ο άνθρωπος μπορεί να γίνει το χειρότερο θηρίο. Αποδείχτηκε στο Δίστομο στις 10 Ιουνίου 1944.

228 αθώοι άμαχοι σφαγιάστηκαν. 117 γυναίκες, 111 άνδρες, τέσσερα βρέφη, γέροντες, 53 παιδιά κάτω των 16 χρονών. 600 σπίτια καταστράφηκαν. Όλα αυτά από τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα που τέσσερις μέρες πριν είχαν χάσει το πόλεμο στη Νορμανδία! Υπάνθρωποι! Ποιος πλήρωσε για όλα αυτά; Κανένας!

Ο διοικητής του στρατιωτικού τμήματος υπανθρώπων Χάνς Ζάμπελ που εκτέλεσε το αποτρόπαιο έγκλημα,συνελήφθη στο Παρίσι το 1945. Παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές. Οι οποίες τον έδωσαν αδιαμαρτύρητα στην τότε Δυτική Γερμανία το 1949!!!

Οι ιεράρχες "παίζουν" με τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα

Στα πρόθυρα σχίσματος η Ορθοδοξία!!!  
Πώς τα «αντίποινα» Κύριλλου και η στάση Ιερώνυμου κρίνουν την Πανορθόδοξη Σύνοδο .

Γράφει ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος 

Ολόκληρη η Ορθοδοξία στρέφει το βλέμμα της προς το Πατριαρχείο Μόσχας το οποίο συγκαλεί έκτακτη Πατριαρχική Ιεραρχική εν ολομέλεια Σύνοδο (δηλ. τους 357 Μητροπολίτες της Ρωσικής Εκκλησίας) εντός της εβδομάδας προκειμένου να αποφασίσει αν θα μετάσχει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου στην Κρήτη (17 με 27 Ιουνίου.

Γιατί πρέπει να προστατευθεί η Θράκη από την Κοσοβοποίηση

Όταν αποσπάστηκε το Κοσσυφοπέδιο από την Σερβία, η πλειονότητα του πολιτικού κόσμου σιώπησε, μη μπορώντας να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης. Άλλωστε, η Ελλάδα είχε συμμετάσχει στην πολεμική επιχείρηση κατά της Σερβίας. Αμερικανικά άρματα και αεροπλάνα και δια μέσου της ελληνικής επικράτειας εκστράτευσαν κατά της γειτονικής χώρας.

Russia's MiG-35 Fulcrum-F: Ready for Battle against America's F-22 or F-35? (see Video)

Dave Majumdar
The Mikoyan MiG-35 Fulcrum-F is set to enter testing in 2017 with deliveries to the Russian Aerospace Forces starting in 2018. Flight tests for the new advanced Fulcrum derivative—which were originally scheduled for this summer—have been pushed back due to production delays.

Η κατάντια των μνημονίων: Το 15% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει με λιγότερα από 182 ευρώ το μήνα! (πίνακες) - Η ΧΩΡΑ ΒΙΩΝΕΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

της Χριστίνας Κοκκίνη

Το 15% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει κάτω από το ακραίο όριο της φτώχειας με εισοδήματα κάτω από 182 ευρώ το μήνα.
Οι Ελληνες πολίτες, που βρίσκονται κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας ανέρχονται σε 1.647.703 και μεταφράζονται στο 15% του συνολικού πληθυσμού.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ