}

14 Ιουνίου, 2016

Orthodox Churches’ Council, Centuries in Making, Falters as Russia Exits


Patriarch Kirill, center, at a liturgy in Karyes, Greece, in May. The Russian Orthodox Church has increasingly sought to assert itself as the pre-eminent voice of the Orthodox faith. 
CreditDarko Bandic/Associated Press

Βέμπερ-Εζντεμίρ: Η Τουρκία του Ερντογάν δεν θα γίνει μέλος της ΕΕ-Πλάνη μιας γενιάς πολιτικών.

«Ένταξη της Τουρκίας υπό τον Ερντογάν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ασφαλώς δεν θα υπάρξει, αλλά έχουμε μακροπρόθεσμα συμφέρον να υπάρξει μια δημοκρατική Τουρκία στην Ευρώπη», δηλώνει σε σημερινή συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung o πρόεδρος του γερμανικού κόμματος των Πρασίνων Τζεμ Εζντεμίρ.

Στις πλατείες ο Λαός ανακαλεί τους επίορκους κυβερνήτες του!

Γράφει ο Δημήτρης Ματσικούδης 

Η κρίση ανέδειξε, μέσα από την οδύνη που προκάλεσε η προϊούσα γενοκτονία του Λαού μας και η λεηλασία της χώρας, τη δυσλειτουργία των δημοκρατικών μας θεσμών ως υπεύθυνη για την υποδούλωση μας στο αρπακτικό διεθνές ΧΠ σύστημα:
- Κυβέρνηση και βουλευτές έχοντας κατοχυρώσει συνταγματικά την προνομιακή μεταχείρισή τους και την ατιμωρησία τους από την δικαιοσύνη έναντι των υπολοίπων πολιτών, μπορούν να ασελγούν στο πολίτευμα αφού δεν προβλέπεται σύστημα δημόσιας λογοδοσίας.

EΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.

 ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Το πιο ανάξιο πρόσωπο έδειξε το ΓΕΣ στην υπόθεση της παραποίησης των κριτηρίων αποστολής Αξιωματικών στο ΝΑΤΟ. Την πειθαρχική δίωξη, από το ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ που είχε εκπονήσει μεταξύ άλλων την απόφαση παραποίησης κατά παράβαση των άρθρων 2 και 3 του ΦΕΚ (1631/1-7-2013,τ.Β'), αποφάσισε εναντίον του Αξιωματικού που κατήγγειλε το γεγονός, ως όφειλε ορκιζόμενος πίστη στα ψηφίσματα του Κράτους. Αυτό επέλεξε το ΓΕΣ, δείχνοντας "τα δόντια" του προς παραδειγματισμό προφανώς των νεωτέρων, αποδεικνύοντας ότι και ο πυρήνας του Κράτους και της κοινωνίας μας νοσεί.

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ για τις μεταθέσεις προσωπικού! Ανώνυμες επιστολές και συκοφαντίες κατά στρατιωτικών

parakratos1




“Παρακράτος”! Μόνο μ΄ αυτή τη λέξη μπορούν να περιγραφούν όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στο ΥΠΕΘΑ και σε Γενικά Επιτελεία, με αφορμή τις μεταθέσεις μονίμων στελεχών!

Ανώνυμες επιστολές που σπιλώνουν αξιωματικούς, ψευδή, συκοφαντικά και κακόβουλα “δημοσιεύματα” που η μη αναπαραγωγή τους από το σύνολο των αμυντικών ΜΜΕ και όχι μόνο, προκαλεί εκνευρισμό στους εμπνευστές τους και άλλα πολλά, αλλά και έντονη ανησυχία στην ηγεσία.

Θράκη: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο υπερυπουργού

Οι συνεχείς και πολλαπλές παρεμβάσεις του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ άλλαξαν ακόμη και το ωράριο των σχολείων 

Γράφει ο Αθανασόπουλος Άγγελος

Παρέμβαση ακόμη και στο ωρολόγιο πρόγραμμα των μειονοτικών δημοτικών σχολείων έκαναν οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με προεξάρχοντα τον βουλευτή Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, προκειμένου, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους, να μη μειωθούν οι ώρες διδασκαλίας και να μη χαθούν θέσεις εργασίας.

Ποιό Σύνταγμα;...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Αυτή η υπέροχη ''συζήτηση'' που ξεκίνησε για την αναθεώρηση  του Συντάγματος προκαλεί απίθανο γέλιο.
Ποιό Σύνταγμα ρε ξεφτιλισμένοι ξεφτίλες;
Που μιλάτε σοβαρά-σοβαρά για το Σύνταγμα και ίσα που δεν κλαίτε, απατεώνες;
Μήπως εννοείτε εκείνο που έχετε κάνει κ@λόχαρτο; 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ