}

26 Ιουνίου, 2016

"Alexit"...

Θα πρέπει να δούμε σήμερα σε πόσες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας ή της... υποσαχάρειας Αφρικής βγήκε επικεφαλής κράτους κι έκανε διάγγελμα όπως έκανε ο Τσίπρας. Πέρα από την Μέρκελ και τον Ολάντ ή τον Ρέντσι που έκαναν δηλώσεις ουσιαστικά μόνον ο έλληνας πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, τι ειρωνεία την ίδια ημέρα που πέρυσι ανακοίνωνε το ελληνικό δημοψήφισμα.

ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

Οι φόβοι του Τούρκου προέδρου μήπως ο φυλακισμένος στις ΗΠΑ Ριζά Σαράφ ανοίξει το στόμα του
Είναι οκτώ η ώρα το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου 2013 και ο πρωθυπουργός Ερντογάν τηλεφωνεί στον γιο του Μπιλάλ.

Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Ταγίπ: Είσαι στο σπίτι;
Μπιλάλ: Μάλιστα, πατερούλη μου.

«Ψυχρολουσία» στα μεσαία στρώματα: Πόσο μειώνονται μισθοί και συντάξεις από τέλη Ιουνίου - ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η «ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ» ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ


 Εκατομμύρια εργαζόμενοι και συνταξιούχοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα θα δουν τις επόμενες μέρες τις μηνιαίες καθαρές αποδοχές τους να μειώνονται, λόγω του υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, με βάση τις νέες κλίμακες που νομοθέτησαν η κυβέρνηση και οι δανειστές, με το νόμο 4387/2016.

EKTAKTO: Κατέπεσε CL-215 - Σώοι οι πιλότοι - ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥΣ


Ακόμη είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το πυροσβεστικό αεροπλάνο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιλότοι σώθηκαν από το φλεγόμενο αεροσκάφος και έχουν επικοινωνία με τις υπόλοιπες πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.
Συλονικά είχαμε 12 καναντέρ CL-215 και 7 Cl-415.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ (ΤΕΛΙΚΑ) ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑΓΙΠ...

Το έχουμε ξαναγράψει: ο Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας του είναι πανίσχυρος, αφού έχει καταφέρει να ελέγξει πλήρως τις ένοπλες δυνάμεις, τις υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών, τη δικαστική εξουσία, την οικονομική ζωή και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο μοναδικός ανταγωνιστής του Ταγίπ στο ζήτημα της διαχείρισης της εξουσίας, ο ιμάμης Γκιουλέν, που όντως διέθετε ένα πανίσχυρο σύστημα ελέγχου της εξουσίας, την οποία συνδιαχειριζόταν μαζί με το ΑΚΡ και τον Ερντογάν, βρίσκεται στο στόχαστρο και έχει χάσει μεγάλο μέρος της δύναμής του και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, αφού τα δίκτυά του είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ