}

09 Ιουλίου, 2016

Κοινό Δελτίου Τύπου των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ της Π.Α


deltio typoy ASSY 9 7 16 page 001

Περικυκλώνει Ρωσία και Κίνα η ΗΠΑ,με συστήματα αντιπυραυλικής ασπίδας. - Συστοιχίες Thaad μεταφέρουν οι Αμερικανοί στην νότια Κορέα, μια ανάσα από τα ρωσικά σύνορα, με πυραύλους S-500, απαντάει η Ρωσία!!!

13518025_1801267733437509_4037821_o
Ολοκληρώνεται η περικύκλωση της Ρωσίας από αμερικανικά αντιπυραυλικά συστήματα,με σκοπό να ακυρώσουν την δυνατότητα της Μόσχας,να απαντήσει αξιόπιστα σε ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου.Έτσι έγινε γνωστό πως οι Αμερικανοί θα μεταφέρουν στην νότια Κορέα,συστήματα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!! - “Ο χειρότερος εχθρός της Εξουσίας είναι η χλεύη”! Ο Κ.Φράγκος καυστικός κατά Πάγκαλου!

thodoros-pagkalos



Του Κων. Φράγκου


Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του.

Λαϊκή παροιμία

Το σημείωμά μου της 15-06-2016 με τίτλο «Συνέλθετε κ. Πάγκαλε» που γράφτηκε σε απάντηση στα όσα αστεία και ανεύθυνα ανέφερε ο τ. Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΣΚΑΪ

Δείτε το νέο αεροπλάνο των Τούρκων που θα αλλάξει την ισορροπία στο Αιγαίο (BINTEO)

Αυτό είναι το νέο όπλο των Τούρκων που αλλάζει την ισορροπία στο ΑιγαίοΟι Βρετανοί σε βίντεο παρουσιάζουν τη πτήση του πρώτου τους μαχητικού F 35 από τις ΗΠΑ στη χώρα τους, το πρώτο της RAF. Το F 35 αναμένεται να κλέψει τη παράσταση στη μεγάλη αεροπορική έκθεση Φάρμπορο,έξω από το Λονδίνο. Όμως αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι οτι  η γειτονική Τουρκία, για το συγκεκριμένο μαχητικό, είναι συμπαραγωγός χώρα στην κατασκευή του!

How Israel's Air Force Dominates the Sky

The secret is flexibility.
An Israeli F-16I. Flickr/Israeli Air Force

Instead of pursuing its own fighters, Israel has lately preferred to extensively modify the aircraft it buys from the United States. The F-15I “Thunder” and the F-16I “Storm” have both received major upgrades to optimize them for Israeli service.

Το NATO θα αναπτύξει τέσσερα πολυεθνικά τάγματα στην ανατολική Ευρώπη

Το NATO θα αναπτύξει τέσσερα πολυεθνικά τάγματα στην ανατολική Ευρώπη
To NATO ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αναπτύξει τέσσερα πολυεθνικά τάγματα στην Πολωνία και στις χώρες της Βαλτικής, τα οποία θα τελούν υπό τη διοίκηση των ΗΠΑ, του Καναδά, της Γερμανίας και της Βρετανίας αντίστοιχα.

"ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ"

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ !!!
Τύμπανα πολέμου: Η Βρετανία στέλνει στρατεύματα κατά του Πούτιν
Εκατοντάδες Βρετανοί στρατιώτες θα... απλωθούν κωδικοποιημένα σε χώρες που συνορεύουν με τη Ρωσία, ως μια επίδειξη δύναμης στον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον, λίγο πριν την

Νέα πρόκληση από την Άγκυρα - Διεκδικεί αρμοδιότητες SAR μεταξύ Ικαρίας και Σάμου

Νέα πρόκληση από την Άγκυρα - Διεκδικεί αρμοδιότητες SAR μεταξύ Ικαρίας και Σάμου
Με μια ακόμη πρόκληση η Τουρκία επιχειρεί να αμφισβητήσει  κυριαρχικά δικαιώματα και  αρμοδιότητες της Ελλάδας στο Αιγαίο, καθώς διεκδίκησε την διεξαγωγή Έρευνας και Διάσωσης βόρεια της Ικαρίας εντός του ελληνικού Εναέριου χώρου και στην συνέχεια απαίτησε να αναλάβει την Έρευνα και Διάσωση μεταξύ της Ικαρίας και της Σάμου.

Ή θα γράψουμε ιστορία ή η ιστορία θα μας ξεγράψει ...



Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ