}

18 Ιουλίου, 2016

Η εκκωφαντικά σιωπηλή νίκη της Τουρκίας στο Αιγαίο: Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα…

Γράφει ο Νικόλας Κατσίμπρας 

Οι μεγαλύτερες απώλειες και τα σημαντικότερα προβλήματα συνήθως συσσωρεύονται σιωπηρά και γίνονται αντιληπτά όταν είναι πλέον αργά. Από την κλιματολογική αλλαγή ως τη βουβή μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, τα αντανακλαστικά μας δεν ενεργοποιούνται όταν ο αντίκτυπος δεν είναι άμεσα ορατός.

Ας θυμηθούμε πως αυτή η κυβέρνηση υπάρχει με 4 ψήφους που ελέγχει η Τουρκία

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Η γελοιότητα και ο εμπαιγμός της κοινής γνώμης, περί δημοκρατικότητας της κυβέρνησης, περί λειτουργίας της Δικαιοσύνης, σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλα «αριστερής πολιτικής νοημοσύνης» ευφυολογήματα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Νίκησε η δημοκρατία του φασισμού!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Πρώτον: Το πραξικόπημα στην Τουρκία δεν ήταν μούφα.
Αν ήταν στημένο απ' τον σουλτάνο Ρετζέπ δεν θα είχε καμία ανάγκη να ξεφτιλίζεται ο ίδιος γυρνώντας βραδιάτικα με το αεροπλάνο και ζητώντας άσυλο ανά τας Ευρώπας.
Θα καθόταν στο παλάτι του και θα το έπαιζε ήρωας.

Το πραξικόπημα δεν ήταν σκηνοθετημένο


Γιατί απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία, ποιος το στήριξε παρασκηνιακά και ποια η επόμενη μέρα; 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτου 
Μέλος Δ.Σ. και Δ/ντης Ανάπτυξης ΚΕΔΙΣΑ 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ένα άρθρο για τον Τραμπ του καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη, ο αυτοχαρακτηρισμός του σαν ακαδημαϊκού καθηγητή καιμία προειδοποίηση για το μέλλον της πατρίδας μας.
Image result for Trump DonaldΠανικὸς ἐκδηλώνεται στὸ κατεστημένο τῶν ΗΠΑ μὲ τὴν ἀκάθεκτη ἐκλογικὴ ἄνοδο τοῦ Donald Trump στὴν πορεία του πρὸς τὸ προεδρικὸ ἀξίωμα τῆς χώρας.

Σκέψεις : Η καλοσύνη είναι αρετή των δυνατών ανθρώπων, Χαλίλ...

Σκέψεις : Η καλοσύνη είναι αρετή των δυνατών ανθρώπων, Χαλίλ...: Η αγάπη είναι ζωή. Και η ζωή αγάπη... Ο Χαλίλ Γκιμπράν ή «ο άνθρωπος από τον Λίβανο» όπως είναι γνωστός στο παγκόσμιο κοινό, υπή...
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: ap-ax-aerop.blogspot.com και τις δημοσιεύσεις μας.

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η Independent εξηγεί γιατί ήταν στημένο το πραξικόπημα από τον Ερντογάν.

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η Independent εξηγεί γιατί ήταν στημένο το πραξικόπημα από τον Ερντογάν
Η Βρετανική Independent έχει αναρτήσει στον ιστότοπό της κείμενο όπου συγκεντρώνει απόστροφές από τη χτεσινή ομιλία του Ερντογάν και τις συνδέει με απόψεις που χαρακτηρίζουν το πραξικόπημα στην Τουρκία στημένο.

Σαρωτικές αλλαγές: Μόνο με e-πληρωμές θα «χτίζεται» αφορολόγητο-POS παντού

Ετσι θα σκότωναν τον Ρ.Τ.Ερντογάν: Ομάδα 40 μελών των "Μπορντό Μπερελί" επιτέθηκε στο ξενοδοχείο του στην Μαρμαρίδα - ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ - ΠΙΘΑΝOΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΥΟ F-16 ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Πάνου Σπαγόπουλου
Μια ομάδα επιλέκτων των Μπορντό Μπερελί είχε αναλάβει την σύλληψη ή ακόμα και την θανάτωση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν το βράδυ της Παρασκευής, αλλά το σχέδιό τους είχε διαρρεύσει με αποτέλεσμα ο Τούρκος πρόεδρος να μετακινηθεί εγκαίρως και να αποφύγει την σύλληψη.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ