}

01 Αυγούστου, 2016

Ο «ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - AΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ

Image result for τουρκοι στρατηγοι

Οι (τέσσερις) στρατηγοί που παρέμειναν και η αναβάθμιση του «σωτήρα»
Το τοπίο στην Τουρκία, όσο περνούν οι ημέρες, ξεκαθαρίζει. Ολοι πλέον γνωρίζουν -και καλύτερα απ' όλους ο Ταγίπ Ερντογάν- ότι το πραξικόπημα εναντίον του σχεδιαζόταν από καιρό, στα σπλάχνα και τα έγκατα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων (ΤΕΔ), εις γνώσιν της συντριπτικής πλειονότητας της κορυφής της ιεραρχίας, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ συμπεριλαμβανομένου.

Στον έλεγχο του «σουλτάνου» οι Ενοπλες Δυνάμεις

Αποδυναμώνει και συνταγματικά την εξουσία του στρατού ο Ερντογάν! Παραιτήθηκε (;) ο επικεφαλής στα Κατεχόμενα, αντιστράτηγος.
Από την
Μυρτώ Μπούτση
Ενα «μικρό πακέτο συνταγματικών αλλαγών», που δίνει τη χαριστική βολή στην ανεξαρτησία του

Υποβολή αιτήσεων για μετάθεση στελεχών της ΠΑ στο εξωτερικό ως 29 Αυγούστου



Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στελεχών της πολεμικής αεροπορίας για μετάθεση σε θέσεις εξωτερικού για το 2017, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπ. Εθνικής Άμυνας.
Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 29 Αυγούστου.

Independent: «Η Τουρκία θα γίνει νέα Συρία» - «Βαριά σύννεφα» πλησιάζουν απειλητικά από την Ανατολή την Ελλάδα - 1.200.000 AΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΤAΣΣΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ!



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μια άκρως δυσοίωνη πρόβλεψη για την ασφάλεια της Ελλάδας διατυπώνει ένα «καυτό» δημοσίευμα της γνωστής βρετανικής εφημερίδας Independent, που αναδημοσιεύεται στην τουρκική Cumhurriyet, περί μετατροπής της Τουρκίας σε "Νέα Συρία".
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους αναγνώστες του blog για την διακοπή νέων αναρτήσεων μετά την 24 Ιουλίου, που οφείλεται στην εισαγωγή της συζύγου μου στο 251 ΓΝΑ. Από σήμερα 1/8 θα συνεχίσουμε ανελλιπώς την καθημερινή σας ενημέρωση.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντισμήναρχο Στυλιανό Γεωργούλη που την χειρούργησε και όλο το προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής για τις άψογες υπηρεσίες τους που ανιδιοτελώς προσφέρουν.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ