}

04 Αυγούστου, 2016

50 χλμ χωρίζουν τους Κούρδους από το όνειρο και την Τουρκία από τον εφιάλτη (χάρτες)

%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1
Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Μπορεί για τον Άσαντ η μητέρα των μαχών να δίδεται στο Χαλέπι, για τους Κούρδους όμως η μητέρα των μαχών δίνεται στην Ιεράπολη/Μένπετζ, και κατά τα φαινόμενα, είναι υπόθεση ημερών η απελευθέρωσή της από τους τζιχαντιστές του Ι.Κ.

Η ανάγκη μίας νέας Εθνικής Παλιγγενεσίας

Τελικά αυτή η κυβέρνηση δεν είναι επικίνδυνη. Είναι δολοφονική. Δεν έχει ιδεολογία, δεν έχει σχέδιο, δεν έχει τίποτε απολύτως πέρα από την πρέζα της εξουσίας. Αλλά είναι και αδίστακτοι όσοι την υπηρετούν και όσοι την στηρίζουν, είτε με λόγια είτε με έργα.

«Γιατί χαίρεται ο κόσμος;» Ο Μεταξάς στην εξουσία

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Επειδή οι μέρες είναι (πολύ) πονηρές, επειδή σήμερα βασικές ελευθερίες έχουν μπει στο στόχαστρο, με πρώτη εκείνη της Ελευθεροτυπίας, και επειδή, ότι κι αν λένε οι μαρξιστές, η ιστορία έχει επαναληφθεί όχι μία αλλά περισσότερες φορές και διεθνώς και στην Ελλάδα, αξίζει διπλά να σταθεί κανείς στη

Δύο φορές ηττημένες οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα

Του Burak Bekdil 

H τουρκική μιλιταριστική παροιμία «Κάθε Τούρκος γεννιέται στρατιώτης», ίσως πρέπει να αλλάξει και να προστεθεί η φράση «Κάποιοι όμως εξ αυτών κάνουν πραξικοπήματα και σκοτώνουν».
Αν κάποιος πάντως ηττήθηκε κατά κράτος με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είναι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, σε όλο το θεσμικό τους εύρος.

“Κάναμε μάθημα στους Έλληνες για τα νησιά που κατέχουν παράνομα”! - Περίεργο τουρκικό δημοσίευμα

“Κάναμε μάθημα στους Έλληνες για τα νησιά που κατέχουν παράνομα”! Περίεργο τουρκικό δημοσίευμα
Ο εν λόγω αρθρογράφος ισχυρίζεται ότι την 2 Ιουνίου 2016 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος CHP έλαβε χώρα συνάντηση αξιωματούχων του υπόψη κόμματος με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα κ. ΛΟΥΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ.

Κόβονται τα smartphones από τις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω... Pokemon Go

Κόβονται τα smartphones από τις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω... Pokemon GoΤα Pokemon εισέβαλαν στις Ένοπλες Δυνάμεις! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους υπαξιωματικός που υπηρετεί εντός του ΥΠΕΘΑ κυνηγούσε Pokemon μέσα στην υπηρεσία του. Το αποτέλεσμα ήταν να πιάσει κάμποσα αλλά και να μεταφέρει μέσω του "έξυπνου τηλεφώνου" του και εικόνα μέσα από το ΥΠΕΘΑ.

«Μαύρα» μηνύματα για την ΠΑ από τις πρώτες ασκήσεις της USAF με το F-35: "Πήραν" με 8-0 στις αερομαχίες τα F-15! (VIDEO)

«ΑΟΡΑΤΟ» ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ 

του Πάνου Σπαγόπουλου

Πολύ θετικές για το F-35 και εξαιρετικά αρνητικές (προοπτικά) για την Πολεμική Αεροπορία είναι οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται για την απόδοση του stealth μαχητικού F-35, που από το 2018 θα κάνει την εμφάνισή

Παμπλίτος και Τσεγκεβαρίτος παρομυκονί

Image result for «σαμαροβενιζελισμός»Τα ερωτικά και πολιτικά παιχνίδια ξεκινούν πάντα δειλά και διερευνητικά. Στην πορεία όμως εξελίσσονται επικίνδυνα. Τον Δεκέμβριο του 2008 ομάδες πλουσίων και καλοταϊσμένων μαθητών από τα Βόρεια προάστια των Αθηνών, μαζί με κουκουλοφόρους και μετανάστες λεηλάτησαν και έκαψαν τα καταστήματα εκατοντάδων Αθηναίων βιοπαλαιστών βυθίζοντας στον εφιάλτη της ανεργίας

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ