}

07 Αυγούστου, 2016

Απίστευτη Κορακάκη, πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα!

Απίστευτη Κορακάκη, πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα!
Η 20χρονη Άννα Κορακακή δικαίωσε τα προγνωστικά και όσους πίστευαν πως μπορεί να φέρει μια τεράστια διάκριση για την Ελλάδα! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής, αφού πέρασε ως τρίτη τον προκριματικό, ήταν απόλυτα σταθερή στον τελικό και εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Επιχείρηση «πλαστικό» χρήμα παντού - Οι σαρωτικές αλλαγές που ανατρέπουν τις συναλλαγές - ΠΡΟΣΤΙΜΑ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ


Επιχείρηση «πλαστικό» χρήμα υποχρεωτικά και παντού για την πάταξη της φοροδιαφυγής φέρνει το υπουργείο Οικονομικών. Έρχονται σαρωτικές αλλαγές που ανατρέπουν όλες τις καθημερινές συναλλαγές.

Τι είναι το Pokémon Go και ποιοι κερδίζουν από την νέα μόδα

Τι είναι το Pokémon Go και ποιοι κερδίζουν από την νέα μόδα
Προσθήκη λεζάντας

Του Βασίλη Παζόπουλου

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το τι είναι το Pokémon και διστάζετε να ρωτήσετε ή φοβάστε μήπως σας πιάσουν να ψάχνετε στα sites που είναι για τους πιτσιρικάδες, ήρθε η ώρα να λυθούν οι απορίες σας.

Τι είναι επιτέλους αυτό το παιχνίδι;

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιορτή μάσας, ντόπας, μίζας…

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ • 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΚΕΝΤΡΙΚΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ίδια η μυθολογία γύρω από τη γέννηση των Αγώνων πιστοποιεί ότι η ύστερη εξιδανίκευσή τους, λίγη σχέση έχει με την πραγματικότητα. Οι Αγώνες δεν ήταν μόνο στέφανοι και κότινοι, δεν ήταν μόνο κλέη και αρετή ψυχής μέσα σε ρωμαλέα σώματα. Ηταν και εξαγορές, ήταν και δολιοφθορές, ήταν και απάτες, ήταν και δωροδοκίες, ήταν και ντόπινγκ…

Η μοναδική ιστορία του πιλότου που εκτινάχθηκε όταν πετούσε με υπερηχητική ταχύτητα και επιβίωσε! (vid)

Αποτέλεσμα εικόνας για f-15 eagle

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ