}

12 Αυγούστου, 2016

Βεβήλωσαν τον τάφο ήρωα πιλότου!


kotoulas-660x330Κάποιοι πήγαν και βεβήλωσαν το μικρό και σεμνό μνημείο  του Σμήναρχου  Στέργιου Κωτούλα ,που σκοτώθηκε όταν το πυροσβεστικό αεροσκάφος που χειριζόταν έπεσε την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει φωτιά στην Κεφαλονιά!

Stratfor: Η Ελλάδα, η Γαλλία και οι περιορισμοί μιας Νοτιοευρωπαϊκής Συμμαχίας

Το Stratfor, η αμερικανική «δεξαμενή σκέψης» που συχνά αποκαλείται «σκιώδης CIA», δημοσίευσε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση, με τίτλο «The Limits of a Southern European Alliance» και θέμα τις ελληνικές προσπάθειες για τη διοργάνωση συνόδου νοτιοευρωπαϊκών χωρών στις αρχές του Νοεμβρίου, λίγο πριν την προγραμματισμένη σύνοδο της Ε.Ε. στη Μπρατισλάβα.

Συντάξεις: Το μεγάλο κόλπο για να βγείτε έως και 17 χρόνια νωρίτερα στη σύνταξη!

Συνεχίζεται ο τουρκικός χαβάς των παραβιάσεων-Αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου στο Αιγαίο



Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο από αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235Παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις στη χώρα τους, οι Τούρκοι δεν ξεχνούν με τίποτα το Αιγαίο και τις συνεχείς παραβιάσεις σε αυτό. Το τελευταίο περιστατικό: Ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 προχώρησε σε 17 παραβιάσεις στο αρχιπέλαγος.

Βίντεο σοκ "καίει" τον Ερντογάν-Βασανιστήρια και βιασμοί στην Τουρκία

Βίντεο ντοκουμέντο "καίει" τον Ερντογάν-Βασανιστήρια και βιασμοί στην Τουρκία
Η Διεθνής Αμνηστία έδωσε στη δημοσιότητα "αποδείξεις βασανιστηρίων συμπεριλαμβανομένου του βιασμού των κρατουμένων στην Τουρκία", "καίγοντας" έτσι τον πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος παρουσιάζεται πανίσχυρος.

Μετατρέπουν τις συντάξεις σε φιλοδώρημα και προκαλούν - 40% μείωση στις επικουρικές και έπεται συνέχεια

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 

 Η κυβέρνηση επιχειρεί να καθησυχάσει για τις μειώσεις στις συντάξεις, αλλά το καράβι δεν γυρίζει πίσω. Οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και ο “μαχαίρι” είναι δεδομένο, ξεκινώντας από τις επικουρικές και πηγαίνοντας προς τις κύριες συντάξεις.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένονται να

Νέους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών ψάχνει η Τουρκία

Ο Ερντογάν δεν εμπιστεύεται κανέναν 
και διαλύει την άμυνα της Τουρκίας 

Η τουρκική κυβέρνηση ετοιμάζει διάταγμα προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση για νέους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ, μετά τη δίωξη χιλιάδων στρατιωτικών έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα του

Χρυσό μετάλλιο ξετσιπ(ρ)ωσιάς...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το θέμα δεν είναι μόνον πως σπεύδουν να καπηλευτούν και να ιδιοποιηθούν κάθε διεθνή επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα, καθενός από 'μας, επιτυχίες στις οποίες όχι μόνο δεν συνέβαλλαν, αλλά τις περισσότερες φορές τις σαμποτάρισαν με γραφειοκρατικά

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ