}

22 Αυγούστου, 2016

ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ «ΜΥΑΛΟ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Stratfor: Ερχεται σύγκρουση Αθήνας - δανειστών τον Σεπτέμβριο.

Tί προβλέπει το think tank
της Μαρίνας Νικολάκη

Ελληνικό χρέος και πρωτογενές πλεόνασμα ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ενόψει του κλεισίματος και της δεύτερης αξιολόγησης που έρχεται τον Σεπτέμβριο. Στο «μυαλό» της Κυβέρνησης υπάρχει πάντα το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους που αποτελεί το αιώνιο σημείο σύγκρουσης με τους δανειστές, ενώ θα επιδιώξει και να χαμηλώσουν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα ώστε να έχει περισσότερα χρήματα διαθέσιμα για δημόσιες επενδύσεις.

Τα «στρατιωτικά παίγνια» του Πάνου Καμμένου


Τα «στρατιωτικά παίγνια» του Πάνου Καμμένου


Ειδικού Συνεργάτη
Μία ημέρα μετά την μάλλον προσχηματική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμένου στην Ήπειρο με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, προκειμένου στην συνέχεια να παραλάβει τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα από την Άρτα (όπου είχε μεταβεί για μη υπηρεσιακούς λόγους) και

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! «ΑΤΤΙΛΑΣ 3»!! ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

TOURKOKYPROS
Το κατοχικό καθεστώς με εντολές του Ερντογάν προχωρεί στην παραχώρηση «υπηκοοτήτων» σε εποίκους, παρά το γεγονός ότι το Κυπριακό εισέρχεται από αύριο σε νέα φάση.

ΝΑΤΟϊκή βάση στην Κάρπαθο! Ο Καμμένος επιμένει στην πρόταση λόγω Τουρκίας

kammenos_apostolakis-640x330

O ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα που είχε για μεταφορά στρατιωτικών δραστηριοτήτων και διευκολύνσεων από τη Σούδα σε νέα βάση που μπορεί να κατασκευαστεί στην Κάρπαθο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 : Αλησμόνητα VIDEO από τους πανηγυρισμούς των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ - Τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας την βραδιά της μεγάλης νίκης του


Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ