}

31 Αυγούστου, 2016

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 52ης Σειράς ΣΥΔ

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 52ης Σειράς ΣΥΔ - ΑΤ 067/2016Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 52ης Σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ), της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη.

Ας δούμε λοιπόν τι συνιστά εθνικό έγκλημα…

Ενδιαφέρον είχε η δήλωση του ιατρού κ. Μουζάλα που καλεί τη ΝΔ να απαντήσει αν “…θεωρεί έγκλημα τη φιλοξενία προσφύγων και υπακούει σε ακραίους κύκλους της ευρωπαϊκής Δεξιάς…” Στη δήλωση του κ. Μουζάλα ας απαντήσει η ΝΔ. Αυτό παραμένει παγερά αδιάφορο για τους πολίτες. Ωστόσο, κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα λόγου ειδικά για θέματα που άπτονται την ασφάλεια των παιδιών του. Ακόμη και ανώνυμα.

Συντάξεις: Νέες μειώσεις σοκ εως 38% με την πληρωμή της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου!

Συντάξεις: Νέες μειώσεις σοκ εως 38% με την πληρωμή της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου!

Την Παρασκευή 02/09/2016 έρχεται το τελειωτικό χτύπημα για τους συνταξιούχους με νέες μειώσεις εως 38% στις επικουρικές τους συντάξεις.
Πρόκειται για το τρίτο και

ΕΝΦΙΑ: Πως θα γίνει ο συμψηφισμός του ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρου

ΕΝΦΙΑ: Πως θα γίνει ο συμψηφισμός του ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρουΜετά την αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ ξεκινά και η διαδικασία συμψηφισμού του φόρου με τυχόν επιστροφές φόρου εισοδήματος.

Περί υπουργού (α)παιδείας

Γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης   / Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μήνες τώρα ο γράφων, ως ποντιακής καταγωγής, δέχομαι πιέσεις, από φίλους, κυρίως μη ποντίους, να απαντήσω στις ασχήμιες που εκστόμισε και συνεχίζει να εκστομίζει ο γνωστός και μη εξαιρετέος υπουργός (α)παιδείας, αλλά και οι λοιποί συνεργάτες και ομοϊδεάτες του, ιδιαίτερα για το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Σημαντική συμφωνία Κύπρου-Αιγύπτου: Υπέγραψαν την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου - Η Ελλάδα πότε θα ξυπνήσει;

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Μία πολύ σημαντική συμφωνία, που ανεβάζει την Κύπρο ακόμη πιο ψηλά στον ενεργειακό χάρτη υπεγράφη σήμερα το πρωί στη Λευκωσία. Ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Αιγύπτιος υπουργός Πετρελαίου και Ορυκτών Πόρων Τάρεκ ελ Μόλα υπέγραψαν τηνμεταφορά φυσικού αερίου, μέσω απευθείας υποθαλάσσιου αγωγού, από την κυπριακή ΑΟΖ στην Αίγυπτο.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΒΑ

Η δήλωση του Τσίπρα από το Κομμένο Αρτας. Την εννοεί όμως;
Τουλάχιστον δύο γενιές, οι σημερινοί δεκαεπτάρηδες, οι οποίοι γεννήθηκαν στα χρόνια της ένταξης της Ελλάδος στην ΟΝΕ, αλλά και η προηγούμενη γενιά, των εικοσιεξάρηδων, που ήρθαν στη ζωή λίγο μετά την κατάρρευση του σοσιαλισμού στην ανατολική Ευρώπη, αγνοούν δυστυχώς μείζονες λεπτομέρειες για την εθνική μας ζωή. Το ερώτημα, κατά συνέπεια, δεν είναι αν πρέπει να γραφτεί η Ιστορία, αλλά πώς να γραφτεί.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ