}

01 Σεπτεμβρίου, 2016

"Θερμή"... υποδοχή από την Τουρκία στο Αιγαίο


Θερμή υποδοχή για το φθινόπωρο στο Αιγαίο επιφύλασσε η Άγκυρα, καθώς με απανωτές ΝΟΤΑΜ και ΝΑVTEX που εξέδωσε χθες 31 Αυγούστου, επανέρχεται στην γνωστή προκλητική τακτική της μονομερούς-παράνομης δέσμευσης για ασκήσεις μεγάλων περιοχών του Αιγαίου, όχι μόνο εντός του FIR Αθηνών αλλά ακόμη και του Εθνικού Εναέριου Χώρου, θέλοντας να δοκιμάσει τις αντοχές της Ελλάδας, στρατιωτικές και διπλωματικές.

Διαπλοκή και μπάλα...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Αφήνοντας στην άκρη την διακωμώδηση καταστάσεων και διαδικασιών, που έτσι κι αλλιώς είναι από μόνες τους γελοίες, πρέπει να (ξανα)δούμε την σοβαρή πλευρά των πραγμάτων.

Για να ελπίζει αυτός ο τόπος να δεί κάποτε (όποτε) μιάν άσπρη μέρα, πρέπει να χτυπηθεί και να εξοντωθεί η διαπλοκή.  Όχι να αλλάξει.  Να αφανιστεί.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Δείτε τι κατάφεραν στη Π.Α. με πρωτοβουλίες στελεχών της!


αεροπορια

Παράδειγμα προς μίμηση και αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον, αποτελεί το “κατόρθωμα” του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας να κατασκευάσει με ίδια μέσα σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων, εξοικονομώντας άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την αλληλογραφία.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - Κάποτε οι Ισραηλινοί είπαν …Ότι η ΠΑ μπορεί σε 48ώρες να γονατίσει την Τούρκικη Πολεμική Μηχανή! «Δείτε Γιατί (vide)


veteranos.gr


Κάποτε ένας Ισραηλινός Αξιωματούχος Βετεράνος του Πολέμου  ανέφερε και τεκμηρίωσε σε συγκέντρωση Αξιωματούχων και Διπλωματών ,οτι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία  της Ελλάδος σε 48 μόνο  ώρες ,μπορεί να γονατίσει την Τούρκικη Πολεμική και αποδεικνύεται σήμερα από τα γεγονότα οτι τότε είχε απόλυτο δίκιο!

Πως Ρεζιλεύει Τη Χώρα Του Ένας Πρωθυπουργός....


Του Γιώργου Λακόπουλου 


Μπορεί ένας Πρωθυπουργός χώρας - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ζητάει κάτι που δεν υπάρχει; Μπορεί, αν δεν ξέρει γιατί μιλάει. Συνέβη με τον ημέτερο Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο των αρχηγών του Ευρωπαϊκού

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ